Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinir stres =

fft2mm5435070.jpg

Allah belanı versin tbf

suan ntvspor canli yayinda ve keyfi gayet yerinde

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaş birincisi Arap değil Rus sermayesi mevcut Monaco'da ikincisi 20 Mn € serbest kalma maddesi var Sneijder'in neden 50 Mn € versinler ?

sen de haklisin... ama bu 20m serbest kalma maddesinden kimsenin haber yoktu sözlesme imzalandiginda...

son zamanlarda ortaya cikan bir durum...

sneijder'in gitmek isteyecegini de pek düsünmüyorum..

monaco serbest kalma bedelini ödemeye razi olsa bile sneijder'in düsüncesi de önemli.

anladigim kadariyla karisi da kendisi de mutlu istanbul'da... iyi de para kazaniyorlar.

photo1-2.jpg

L'Equipe yazmıs Sneijder'i.Sneijder bence gitmek istemez.Giderse daha az para alacak diyorlar.Burda %15 vergi kesilirken Fransa'da bu rakam %40.E burda bir hedef var bu sene.Şampiyonlar liginde oynuyoruz,şampiyon oluyoruz.Niye gitsin Sneijder?

sneijder gitmez, gidemez. yönetim gitmesine izin verirse kendi ipini cekmis olur, büyük tepki alir. hele ki sampiyon olamazsak lale devri biter.

photo1-2.jpg

L'Equipe yazmıs Sneijder'i.Sneijder bence gitmek istemez.Giderse daha az para alacak diyorlar.Burda %15 vergi kesilirken Fransa'da bu rakam %40.E burda bir hedef var bu sene.Şampiyonlar liginde oynuyoruz,şampiyon oluyoruz.Niye gitsin Sneijder?

Monaco da o kadar vergi yok renktas Monaco Fransa'dan ayrı bir Krallık vergilerdr çok düşük

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine basladi Sneijder giderse ama gitmesini istemiyorumcular. Adam 173737281 kez burada mutlu oldugunu gitmek istemediğini soyledi. Ki.inizi yirtsaniz da gitmeyecek bu ADAM.Ama siz gonderin dunyanin sayili oyuncularindan birini sonra onun yerine doldurun takimi sacma sapan fantazilerinizle. Buraya da koyun videolarini. Biz de vay bee diyelim... Sneijder giderse bizi daha iyisi keser. 20 milyon euroya da sneijder kalitesinde bi adami ALAMAZSINIZZZZ.

Ben Sneijder in gideceğini düşünmüyorum.İstanbulda mutlu kurulu bir düzeni var aileside mutlu.30 yaşına girdi bizde kalmak ister macera aramaz.

Monaco da o kadar vergi yok renktas Monaco Fransa'dan ayrı bir Krallık vergilerdr çok düşük

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3puan'ın haberini okudum az önce.Burada net yıllık 5 milyon euro alıyormus Sneijder %15'e ragmen.Bu v ergi oranı Fransa'da %40 diyor.Haliyle Monaco daha fazla para vermeli.Monaco aslında para verir o sorun değil.İş Sneijder'de bitiyor.Adam İstanbul'u sevdi.Türkçe öğreniyor eşiyle.Takıma aidiyet duyuyor.Babası,kardeşi bile 4.yıldız için açıklamalar yapıyor.Gideceğini sanmıyorum.

photo1-2.jpg

Sneijder Monaco gibi bir takima gitmez, ama vergi konusunda yanlisin var, Monaco da yabancilara vergi yok.. Sadece Fransizlara var..

beyler dünkü maçın özetini nerden bulabilirim 11 numara bruma mı oldu çok iyi ya

her ne kadar forvetlerimiz 'umut' vermese de ben bu yıldan ümitliyim.

çok nitelikli bir hoca, gelecek vadeden birçok genç vs.

umutu hiç sevmiyorum ya ama kimse yok alternatif bizimkiler forvet alcakmı yabancı-yerli onuda bilmiyoruz bu konuda hiç açıklama yok

Advocaat Sirbistan in yeni hocasi oldu..

Bence rotasyon icin yabanci forvet alinacak..

o diilde balıksesire üzüldüm

bu takımlar hep aynı salaklıgı yapıyor,cıkan kadroyla devam et daha iyi

aldıkları adamlar rezil kepaze topcular

sercan yıldırım gökhan ünal ne ya

Yapılan haberde yanlışlar mevcut zaten, işte neymiş Galatasaray 20 istiyormuş, Monaco pazarlığa gelip fiyat düşürmeye çalışacakmış...

BİZİM BASIN BİLE ŞU 20 MİLYON EURO'NUN sözleşmede yer alan madde olduğunu ve pazarlık falan konusu olmadığını anlayamadı. Fransız basınının da kaynağı bizimkilerdir zaten.

Başkan gayet açık dedi ki biz satmak istemiyoruz ama 20 milyonluk maddeyi ödeyen (Sneijder'le de anlaşmaları durumunda) alabilir ve biz birşey yapamayız dedi.

Konusu geçen haber dün çıktı ortaya, neymiş pazarlığa geliyorlarmış, yavaş gelsinler.

Madde de iyi ki var, olmasaydı 12'ye bırakır Galatasaray, hangi kulübe gidecek, kalacak mı... diye sürekli haber çıkacaktı.

gerçekten anlamadılar mı sence???? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt