Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osvaldo gelir büyük ihtimalle, bizimkiler bu fırsatı kaçırmaz, iyi de olur bence. opsiyonlu kiralık olabilir ilk aşamada.

Stoperin yaşı okadar önemli değil, hata ne kadar yaşlıysa okadar iyidir.

Bir tanesi için geçerli bu düşüncem sadece tabiki.

2 tane çok genç stoperde olur belki ama ikiside çok üst düzey olmalı.

Brezilyayı ne yaptılar gördük mesela.

Stoperin birisi hep tercübeli , lider ve mümkünse oyun kururken iyi olması gerekir.

Diğerini genç ama patlayıcı hamle müdahalesi yüksek oyuncu yaparsın.

Bu denklemeler hemen hemen her elit seviyedeki takımlarda bula biliriz aslında. Stoper tandemin ana madeleri.

Şöyle bir durum var bizim ülke şartları ve Avrupa şartları eğer yabancı sınırı olmasa 25-26 yaşlarında sağlam hazır iyi fiyata çok iyi defans oyuncusu bulabiliriz ama ülke içinde yabancı en fazla 1 tane defans olması gerekir stopere.Bizde 2 tane var Chedjou ve Dany onlarda zor forma bulurlar.Bu durumda Hakan Balta tecrübeli olarak kalıyor lig için yeterli olsada Avrupada hızlı oyuncular karşısında birşey yapamaz.

Şöyle bir durum var bizim ülke şartları ve Avrupa şartları eğer yabancı sınırı olmasa 25-26 yaşlarında sağlam hazır iyi fiyata çok iyi defans oyuncusu bulabiliriz ama ülke içinde yabancı en fazla 1 tane defans olması gerekir stopere.Bizde 2 tane var Chedjou ve Dany onlarda zor forma bulurlar.Bu durumda Hakan Balta tecrübeli olarak kalıyor lig için yeterli olsada Avrupada hızlı oyuncular karşısında birşey yapamaz.

Hızlı olması gerekmiyor ilaki bir stoperin kademe anlayışı ve hamle zamanlaması iyise.

Maldini mesela 40 yañında bırakdı italia gibi ligde üstelik.

Hızlımıydı? Hayır, hata çok yavaşdı ama belki gelmiş gecmiş en iyi kademe anlayışlı birisiydi stoper mevkisinde.

Chedjo yetersiz buldum şimdiye kadar her yönden ve istikrarsız.

Dany stoper olarak sıfır kademe eğitimine sahip.

Atletik yapısı ile ve topla tam yabancı olmaması sayesinde köfteleri kaptı türkiyede.

Ben onu asla stoper olarak kabul göremem.

Belki antepden önce oynadığı fransa 3cü ligde stoper olarak geçiyor veya antep gibi takımlarda.

Hızlı olması gerekmiyor ilaki bir stoperin kademe anlayışı ve hamle zamanlaması iyise.

Maldini mesela 40 yañında bırakdı italia gibi ligde üstelik.

Hızlımıydı? Hayır, hata çok yavaşdı ama belki gelmiş gecmiş en iyi kademe anlayışlı birisiydi stoper mevkisinde.

Chedjo yetersiz buldum şimdiye kadar her yönden ve istikrarsız.

Dany stoper olarak sıfır kademe eğitimine sahip.

Atletik yapısı ile ve topla tam yabancı olmaması sayesinde köfteleri kaptı türkiyede.

Ben onu asla stoper olarak kabul göremem.

Belki antepden önce oynadığı fransa 3cü ligde stoper olarak geçiyor veya antep gibi takımlarda.

Kademe anlayışı çok önemli Chejdou güçlü kademe anlayışı iyi ama bizim Türk stoperlerden aman aman iyi değil yabancı kontenjanından olmaması gereken bir futbolcu.Dany zaten bir takımın başına gelebilecek en büyük facia ve canlı bomba.Hakan Balta nın kademe anlayışı var ama Şampiyonlar liginde yeterli olup olmuyacağını görecez.

Bugün memleketim sereflikochisar'a gidiyorum cuma günü görüsmek dilegiyle. :encouragement:

Ne saçmalıyorsun diyorum ki Behrami'dense Gökhan İnler daha uygun ve Gökhan İnler gelecekse Hamit Altıntop gönderilmeli çünkü ;

Maaş olarak birçok isme hak etmediği kadar yüksek ücret verdik , en azından Hamit gönderilirse ve onun ücretine yakında olsa , biraz daha düşük bir meblağ Gökhan İnler'e verilirse çok fazla sorun olmaz düşüncesindeyim. (Hamit'in bitik durumda olmasını da göz önünde bulunduruyorum bir yandan da.)

Sense hala trollük , saçmalık peşindesin.

Sapık mısın nesin olm. Hamit gönderilirse lafına sen kendin yazarken inanman bile enteresan. Hamiti nereye gönderiyorsun.

Ya artık çocukluğu bırakın. Her şey menajerlik oyunlarındaki gibi kolay olsa keşke. Keşke tek tıkla istemediğimiz oyuncuları göndersek.

Bunu hiç kimse istemiyor sanıyorsunuz herhalde. Gökhan inleri foruma üye olduğumdan beri yazıyorum keşke gelse diye ama hiç demedim gökhan gelirse diye. Zor çünkü adam kendi çıkıp röportaj yaptı Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyorum diye.

Ha bu arada olay gökhanın getirilmesi değil hamit'in gönderilmesi.

Olmayacak olaylar üzerinden fantazi üretmeyi bırakın artık.

Kademe anlayışı çok önemli Chejdou güçlü kademe anlayışı iyi ama bizim Türk stoperlerden aman aman iyi değil yabancı kontenjanından olmaması gereken bir futbolcu.Dany zaten bir takımın başına gelebilecek en büyük facia ve canlı bomba.Hakan Balta nın kademe anlayışı var ama Şampiyonlar liginde yeterli olup olmuyacağını görecez.

Hakanın bir eksiği var. Hamle güçü yeterli olmaya bilir.

Kademe anlayışı fena sayılmaz bencede ama topa ve rakibe hamle zsmanlamısına eksikliği mevcut.

Türkiyede bir çok rakip dikine ve üstüne gelmiyor ama bir robben misali olursa ne olur bilmiyorum :DD

Bu hamle eksikliğinden dolayı sol bekdeyken beni çok çileden çıkartmışdı.

Rakibi hep mesafede tutup inşallah üstüme gelmeyip pass atar düşüncesinde.

Bassana rakibin üstüne, utanmasa tribünde kadar çıkacak mesefa tutma savunma tarzında.

Bu savunmayı yaparsın ama arkanda stoper veya orta sahadan yakında takım arkadaşın yoksa yaparsın.

Bu yakında 3 Galatasaraylı olmasına rahmen yine basmıyor korkusundan. Hocası olsaydım çoookdan döverdim bunu bundan dolayı :DD

Yahu bırakın Hamit'in gönderilmesi/gitmesini daha Dany,Eboue gönderilemiyor. Gelen gitmek istemiyor. Bize gelen çöp oluyor. Bundan sonra istemiyorum arkadaş böyle çöp alınsın. Ne bonservis kazanabiliyoruz nede gönderebiliyoruz.

Maaş dengesi kaçtı toparlayamıyoruz. Bu yüzden gitmiyorlarda. Yüksek vermezsen gelmiyor. Nasıl bir döngü bu anlamadım arkadaş. Nasıl kırılacak bu döngü :)

selçuk maaşla birlikte kaptanlığı(hiç haketmediğin) aldın artık kötü oynama lüksün yok burakla birlikte

eğer kötü oynarsan bunlara rağmen çekeceğin var

Valla ist er kızın,ister vizyonsuz deyin,bu takima almeyda şart,daha kalitelisini bende isterdim ama yabanci kisitlamasi elimizi kolumuzu bağliyor,çok üst düzey bir forvet yedek oturtulmaz,almeyda maliyeti düşük,yedek kalmayi sorun etmeyen,ölüsü bile 10 golü gececek bir futbolcu,dün umutun halini gördünüz,berk zaten yeteneksizin önde gideni,burak ofsayt ve gol kacirma rekorunu tekrar kiracak olsa bile yine yirmiye yakin veya fazlasini atar,sorun burak değil,sorun umut,Berk ve yabanci siniri

''6 Milyon Euro'dan aşağı olmaz!'' - Spor Aslan - Türkiye'nin En İyi Galatasaray Spor Sitesi

Bu anadolu kulüpleri iyice şaşırdı. Adamlar Tarık'a 6 milyon euro istiyorlarmış.

Birde Tarık'ı 2 tane Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Alman takımı istiyormuş :))

Mehmet Akman bir bakmış, 2,5 + oyuncu gibi bir ücrete Tarık bizde. İstedikleri kadar konuşsunlar, bizden başka parası olup da isteyeni yok (Beşiktaş ve Trabzon bizim tekliflere bile yaklaşamıyor), bizimkiler o yüzden bekliyor inmelerini, 6'larda değiller öyle olsa Arıboğan direk vazgeçtik falan derdi.

Olmazsa da Şener + İshak şart ama. Bizim tek çözümümüz o değil, isterse satmasınlar.

Arkadaş ne sıkıcı bir transfer sezonudur bu.. son yılların en boş nöbetini geçiriyoruz.. Fırtına öncesi sessizlik dicem de duyumlar filan da yok ortada.. kadroda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkaramıyoruz , gereken yerlere adam almak için muhakkak çalışıyoruz lakin duyum muyum hiçbirşey yok ortada.. kendi kendimize gelin güvey olmaktan sıkıldıyorum yavaş yavaş.. sıkıntıdan sneijder'i mi göndersem napsam zaman geçer :D

Oyuncu satamıyoruz ben ona deli oluyorum.

Tarik icin en son 4 milyon euro ve +1 oyuncu istemislerdi diyorlardi, dogrumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt