Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh lan yedek kaleciye bile 1,3 Milyon € verecegiz.

Futebol Clube Do Porto - Futebol, S.A.D. ("Porto") ile Şirketimiz arasında Porto'nun profesyonel oyuncularından Sinan Bolat'ın 2014-2015 sezonu için bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise, 2014-2015 sezonu için 1.300.000 Avro sabit transfer ücreti ve 20.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir. Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Sinan 1 yil icin. 1,3 Milyon € kazanacak, masallah.

Moving-picture-100-dollar-bill-money-to-burn-animated-gif-150x150.gif

Sinan Bolat'ın Porto ile anlaşması nasıldı acaba ? Vergiler dahil falan.

Eray'a bile o kadar para veriyorsak alsın Sinan, sıkıntı yok.

yillik ücreti cok fazla gibi

Kiralama bedeli yıllık ücrete eklenmiş. Yuh yani...

Ne adam gönderiyoruz ne adam alıyoruz aldığımız 2-3 adamada dünyanın parasını veriyoruz...

Neyse 40 yılda 1 yedek kalecimiz de sağlam oldu. Kim bilir, yaşı gayet uygun, iyi oynarsa gelecekte de faydalı olabilir. Tabi şansı iyi değerlendirip bonservisini aldırtırsa.

Mac basinda de 20,000 €.

Masallah masllah bundan sonra artik herkes Galatasaraya gelmek istiyor, yedek kaleciye bile 1,3 milyon € veriyoruz

Kaleci transferi şarttı yalnız Sinan'a bu parayi vermek çok gereksiz kiralama da neymiş adam boşta gezip kulüp ariyordu almadik

Bu nasıl para saçmak böyle ben anlamadım.. Sezon boyunca 5 maç oynayıp oynamayacağı belli olmayan 2 kaleciye verdiğimiz parayla baskete iki transfer yapıp F4 oynarız.. Kimse her branşın parası ayrı mavalı okumasın, futbolda para iyi yönetilmiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yonetim bu isi bilmiyor belli oldu . Galatasaray suan arap takimi gibi para harciyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt