Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün bizim stadın önünden geçtim , 1m euro sabit transfer ücreti + mac basına 15 bin euro bekliyorum ben de

Douglas Costa: ''Shakhtar kulubunu ve taraftarini seviyorum, ama Ukrayna ya gitmek istemiyorum, korkuyorum cunku..''

Koca sezonu Burak ve Umut'la bitiremeyiz.Forvet transferi şart.

Hatirladiğim kadariyla Portonun sinana verdiği maas 1.3 milyon euroydu. Bosman olmasindan dolayi maasi yüksek tutuldu. Portodaki sözlesmesindeki maasi neyse, onu vermek zorundayiz. Portoda Sinanin maasi nedeniyle kiralama bedeli almamis.

Bu yaz Milan Torino ve Genoaya Nocerino ve Matriyi kiraladi, maaslarinin 1 milyon eurosunu kendi ödedi. Bazen böylede oluyor. Bazende oyuncunun maasi yüksek olursa, kiralayan takim kiralama bedeli almiyor.

Sinanin ücreti konusunda yönetimin yapacaği bir sey yok. Sinani daha düsük bir bedelle kiralama sansimiz yoktu.

Eray konusunda haklisiniz. Eraya verilen ücret cok yüksek. Bununla birlikte, takim ici dengeler nedeniyle o paralar verilir. fbnin 3.kalecisi ne kadar kazaniyor? Tam olarak hatirlamiyorum ama 1 milyon tlden fazlaydi.

Turkiyede oyunculara verilen ücretler cok yüksek. Buna da katiliyorum. Genel bir sorun.

Yerli kanat tamam, yerli kaleci tamam, yerli sağ bek bekleniyor, devamı yerli forvet ile...

Kiralama bedeli olarak 400.000 euro ve sinana 900.000 euro verseydik kimse birsey demezdi

Herkes kulup yonetici olmus

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan Bolat hayırlı olsun. Mevcut yedek kalecilerimize göre, en iyi isim olacak Sinan Bolat. İlk 11 tecrübesi çok fazla.

Bu senenin modasıda verilen maaşları eleştirmek taraftarımız illaki bişey eleştircek

Lan sinan ı ne yapcszz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt