Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaş iyi güzel diyosunuz taraftar istemez zaten hesap yapmak ama belli ki yönetimde yapmıyor, FFP'den uyarı aldık daha yeni

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Renkdaş ; bu takıma yedek kaleci lazım mı? hemde bas bas bağırıyor.. eray'ın 700bin aldığı yerde ondan 1231234 gömlek daha üstün bir kaleciye 500bin fazla vermek gayet akıla mantığa yatıyor.. gerek yok hesaplara ,yeri geldiğinde güvenebileceğimiz yedek kalecimiz var şükür...

Bu konuya giriyorum çünkü takımımın ilgilendiği futbolcuları bilmek ve transferlerden haberdar olmak istiyorum, sonra durup düşünüyorum, bu ülkenin başbakanı fbli, TFF fbli, MHK fbli, ne kadar kara para aklayan yada hükümet yalakası devirsel zengin varsa fbli, fbnin kollanması için müthiş bir kamuoyu varken, bunların yaptığı her şeye göz yumulurken, biz Robben'i alsak ne olacak ki.

Ayrıca bence bu yıl önce fb olmazsa bjkyi şampiyon yapmaya çalışacaklar.

Hurma: Galatasaraylı taraftar Sinan'ı tanımıyor. Bu ücret ne ki? Biz hatır gönül ilişkisi ile geçen yıl 500 bin Euro ücrete aldık onu. Kayserili olduğu için geldi. Sinan sakatlık yaşadığı için bir düşüş yaşadı ama bu ücret az bile. Şuna emin olsunlar, Sinan iyi performans göstererek Muslera'dan formayı alır. Bunu şimdiden söyleyebilirim.

:surprised:

Hurma: Galatasaraylı taraftar Sinan'ı tanımıyor. Bu ücret ne ki? Biz hatır gönül ilişkisi ile geçen yıl 500 bin Euro ücrete aldık onu. Kayserili olduğu için geldi. Sinan sakatlık yaşadığı için bir düşüş yaşadı ama bu ücret az bile. Şuna emin olsunlar, Sinan iyi performans göstererek Muslera'dan formayı alır. Bunu şimdiden söyleyebilirim.

Bencede

Mus satip kontenjan acilir

* LG G2 Tapatalk *

Amrabat dünya çapında topçu olaçak demişti, yandık.

tapa

Bu konuya giriyorum çünkü takımımın ilgilendiği futbolcuları bilmek ve transferlerden haberdar olmak istiyorum, sonra durup düşünüyorum, bu ülkenin başbakanı fbli, TFF fbli, MHK fbli, ne kadar kara para aklayan yada hükümet yalakası devirsel zengin varsa fbli, fbnin kollanması için müthiş bir kamuoyu varken, bunların yaptığı her şeye göz yumulurken, biz Robben'i alsak ne olacak ki.

Ayrıca bence bu yıl önce fb olmazsa bjkyi şampiyon yapmaya çalışacaklar.

MHK Besiktasli bilgim kadari ile... TFF bile aslinda BJK´li sayilir, ama fenerin lobbysi güclü..

Suleyman hurma ne zamandir referans sayiliyor ? Kayseri kume dustu . Ayrica o adam tam bir sirtlan

2 milyon euro oynamayacak kalecilere veriyoruz millet auu sinann iyi auuu eray genc . Ulan oynamayacaklar farkinda misiniz

2 milyon euro oynamayacak kalecilere veriyoruz millet auu sinann iyi auuu eray genc . Ulan oynamayacaklar farkinda misiniz

geçen senede oynamayacak dedik real Madrid maçını erayla oynadık oynamıcak ne demek sakatlığı var cezası var futbol bu kim garanti edebilir sezonun 3.maçından musleranın sezonu kapatmayacağını (Allah Korusun) o yüzden yedek kaleci şarttı hele şu eray hazırlık maçından yediği golden sonra kesinlikle şart.

geçen senede oynamayacak dedik real Madrid maçını erayla oynadık oynamıcak ne demek sakatlığı var cezası var futbol bu kim garanti edebilir sezonun 3.maçından musleranın sezonu kapatmayacağını (Allah Korusun) o yüzden yedek kaleci şarttı hele şu eray hazırlık maçından yediği golden sonra kesinlikle şart.

Lütfen, Eray'ın bir tarzı var, 23 yaşına gelip te topu iterek kurtarmaya çalışan kaleci görmemiştim daha önce (hazırlık maçından önce de ligdeki maçlarda da yaptı, Sivas maçıydı sanırım ilk), Mehmet Bölükbaşı vardı bir, onu hatırlatıyor resmen.

Renkdaş ; bu takıma yedek kaleci lazım mı? hemde bas bas bağırıyor.. eray'ın 700bin aldığı yerde ondan 1231234 gömlek daha üstün bir kaleciye 500bin fazla vermek gayet akıla mantığa yatıyor.. gerek yok hesaplara ,yeri geldiğinde güvenebileceğimiz yedek kalecimiz var şükür...

Haklısın ikinci kaleci elzemdi ama sen eraya o kadar para verirsen sinanda daha yükseğini istiyor ve haliyle böyle bi orantı oluyor işte, eray yekta burak selçuk hepsinin aldığı para yüksek.. Burda tabiki tüpçü şerefsizinin rolü büyük ama bizde kontratları iyi yönetemedik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lütfen, Eray'ın bir tarzı var, 23 yaşına gelip te topu iterek kurtarmaya çalışan kaleci görmemiştim daha önce (hazırlık maçından önce de ligdeki maçlarda da yaptı, Sivas maçıydı sanırım ilk), Mehmet Bölükbaşı vardı bir, onu hatırlattı resmen.

ne kalecisi ya resmen çuval gibi devrildi.kaleci bile demem ben ona

Bu Hurma futboldan anlamiyor ama oyuncu pazarlamayi acayip iyi biliyor pastirmaci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt