Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz sart degil mi dedik . Uc mac oynucak diye 1.3 arti 20 bin mac basi normal mi . Sinan iyi eyvallah tam aradgmz adam ama cok kabul edelim

halen üç maç oyuncak diyorsun arkadaşım futbol bu kimin üç maç kimin 30 maç oynucağı bellimi 3 maç oyuncak 2 maç oyuncak diye bakarsan eraya verirsin 700 000 real Madrid maçında oynar sorun değil belkide iç saha maçlarının çoğunda muslere oynamıcak yabancı kontejyanı yüzünden peşin yorum yapmaya gerek yok

yabancılar ,

Muslera - Agger - Melo - Sneijder - Telles/Bruma

Bruma/Telles - Amrabat - Osvaldo

yabancı sınırının farkındayım ama bu takımın üst düzey bir stoper ve forvete ihtiyacı var. yoksa ne CL'de ne de ligde başarılı olabiliriz bence.

Yedek forvetimiz Umut Bulut geçen yıl 5 lig golüne imzasını atmıştır. 371 günlük gol orucu serisi de bulunmaktadır.

Kalecilerimizin ise toplam 2 golü bulunmaktadır.

İşte bu çöp ve burak dışında bir tane forvetimiz yok ama ona rağmen yabancı forvet transferi lüks diyen arkadaşlar var.2 tane forvet var burak ve umut..tehlikenin farkında değil herhalde bu arkadaşlar.Dün rıdvanın sezon öncesi takımları yorumlalayan videosu vardı burak ve umut var galatasarayın forvete ihtiyacı yok diyor,Bu adamlar bu takımın iyiliğini istemiyor zaten ve emin olun böyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor.Bizim bazı arkadaşlarda bu adamlarla aynı fikirde.Eğer gs konusunda rıdvan,şansal,sinan engin gibi adamlarla aynı fikirdeyseniz bir daha düşünün...

Hayır rıdvan gibi fenerlilere sorsan emenike,sow,kuyt,webo forvet hattına rağmen bir de yerli forvet şart derler kendi takımları için bizde ise burak ile umut yetermiş....Yersen

ellerine sağlık bizde bundan bahsediyoruz bu forumdaki arkadaşların bazıları sağ bek sol bek fetişisti takmışlar sağbek sol bek geçen sene sabri hakan oynadı noldu ligin en az gol yiyen takımıydık.atamayınca gol yemesende maç 0-0 bitiyor buraklamı atacaksın allahını seven birisi geçen sene ikinci yarıda burak için yazılanlardan bi kaç tanesini şuraya kopyalasın eminim bu burak yeter diyenlerde o kişilerdir.burak umut mevlüt gibi rotastyonla lige girelim 3.lük garantidir bu kadar net sanki sol bekte Caner gibi maçın skorunu değiştiren adam var ondan burakla oynucaz telles dediğimiz adam geçen sene hiçti kaç tane savunma hatasından gol yedirdi bize baltadan farkı süratli olması iki çalım atmasımı efektif hiç bi yararı yok

ayrıca baltanın savunmada kademeye girmesi ve yer tutmasıda on tane telles eder adam gençmiş gelişecekmiş oldu 4 yıldız sezonunda tellesimi geliştireceğiz bize takıma direk katkı sağlıcak yabancı lazım aynısı bruma içinde geçerli halen güçsüz halen oyun zekası düşük halen son vuruşu zayıf buruma oyuncak diye kadroya yabancı forvet yazmayanlara şaşarım gerekirse sinan gümüşü oynatır geliştiririm burumayı yine oynatmam buruma terimin kazığıdır 3 sene içinde kendini vasat bi takımda bulur

elimizde tek forvet burak var. umutu saymıyorum pek bir işe yaramıyor. şampiyon olmak istiyorsak en az 3 sağlam forvetimiz olması lazım. leş kargalarının bile cenktosun-Pektemek ve Dembaba ile 3 sağlam forveti oldu. fb sow-kuyt-webo-emenike 4 tane var. nasıl olurda koca sezona tek burakla yola çıkılır aklım almıyor. mutlaka en az 1 ama bence 2 forvet almalıyız. bunlarda hem kanat hemde tek forvet oynayabilecek adamlar olmalı. bakınız sow-kuyt gibi.

Olay var dediler o_O?

Alpay arka sayfalarda yine bişeyler karalamış ve sonunada eklemiş eğer terim olsaydı diye.

ne diyorsun bu duruma

ben kendısını gunlerdır tetit ettim ama pek sallamadı

bi iki gözdağı verde yıkılsın

halen üç maç oyuncak diyorsun arkadaşım futbol bu kimin üç maç kimin 30 maç oynucağı bellimi 3 maç oyuncak 2 maç oyuncak diye bakarsan eraya verirsin 700 000 real Madrid maçında oynar sorun değil belkide iç saha maçlarının çoğunda muslere oynamıcak yabancı kontejyanı yüzünden peşin yorum yapmaya gerek yok

Bakalim gorucez . Eraya verilene cok dediysek bu da cok

Bakalim gorucez . Eraya verilene cok dediysek bu da cok

zaten türkiyede orta sahan ve forvetin iyiyse yarım saat baskı kursan maç 3-0 oluyor sonra kaleci ben olsam o maç dönmez ama bizim hiç bi zaman müthiş bi ileri üçlümüz olmadı bu yüzden hep 1-0 sıkıntı 1-1 olan maçlarla ömrümüz geçti olcanı bulduk snejdeiri bulduk bide dzeko gibi balotelli gibi top class bi forvet olsun ilerde geride bende oynasam her iç saha maçını alırız adamlar lesh sow kuyt emenike ile gerisi ne olursa olsun iç sahada puan kaybetmiyor türkiyede az yiyen değil çok atan şampiyon olur az yiyen şampiyon olsaydı geçen sene bizim kazanmamız lazımdı

zaten türkiyede orta sahan ve forvetin iyiyse yarım saat baskı kursan maç 3-0 oluyor sonra kaleci ben olsam o maç dönmez ama bizim hiç bi zaman müthiş bi ileri üçlümüz olmadı bu yüzden hep 1-0 sıkıntı 1-1 olan maçlarla ömrümüz geçti olcanı bulduk snejdeiri bulduk bide dzeko gibi balotelli gibi top class bi forvet olsun ilerde geride bende oynasam her iç saha maçını alırız adamlar lesh sow kuyt emenike ile gerisi ne olursa olsun iç sahada puan kaybetmiyor türkiyede az yiyen değil çok atan şampiyon olur az yiyen şampiyon olsaydı geçen sene bizim kazanmamız lazımdı

Bak bu iyi tespt. Ben cok iddaliyim

olcan wes bruma uclusu harika isler yapacak . Burak da gol atar ama forvet sart

Alpay arka sayfalarda yine bişeyler karalamış ve sonunada eklemiş eğer terim olsaydı diye.

ne diyorsun bu duruma

ben kendısını gunlerdır tetit ettim ama pek sallamadı

bi iki gözdağı verde yıkılsın

Ya demek öylee.. pek öyle gözükmüyordu ama o_O @Alpay Asma saygılar:tiphat:

Başkanlık secimleri ne zaman? Bizi anca ali dürüst düzlüğe çıkartabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt