Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shakhtar Kiev'le Ukrayna Super Kupa finali oynuyor simdi, Luiz Adriano, Tyson, Ilsinho var, Douglas Costa, Teixeira, Bernard yok.

Stoke City, Bojan Krkic ile 4 yillik sozlesme yapti..

Necmettin Ersoy veya ali yaylı bunlardan birisi kesin hajri .

Evet kesin Cund :D (son mesaji bunu aydinlatti)

Bak bu iyi tespt. Ben cok iddaliyim

olcan wes bruma uclusu harika isler yapacak . Burak da gol atar ama forvet sart

olcan ve wes konusunda sana katılıyorum ama benim burmadan zerre umudum yok bilekleri yumuşak değil sürati ile adam geçebiliyor bize yumuşak bilekli rahat adam geçen isabetli orta yapabilen birazda son vuruşu olan açık lazım bu bruma değil örneğin keita arda kewell tipi açıklar lazım bruma toplasan sezonda 5-6 golü geçemez şahsi fikrim

herif kelimesini kullanmasak

kendisi çok delikanlı bir beyin efendisidir

Nasıl kadro Necmettin Bey/Abi

Kadro'ül efsane mi / tırt mı

-------------------------------------Muslera-------------------------------------------

-Çamdal-------------Semih-------------------Agger-----------Balta------------

-------------------Melo----------------------------I'nan--------------------------------

-Shaqiri-------------------------Sneijder------------------------Olcan--------------

-------------------------------------Burak Yılmaz---------------------------------------

Rotation 11

------------------------------------Bol'at----------------------------------------------

-Hamit------------Koray----------------Balta-----------------Telles------------

-------------------Yekta----------------------Çolak-----------------------------------

-Amrabat---------------------------------------------------------Bruma---------------

----------------------------------Umut Bulut----------------------------------------------

Eray'a o bile fazla, sorun o aslında zaten. 0 kaleci ile sözleşme falan yenilendi.

0 kaleci bile değil aslında, pardon.

Eray konusunda bişey demiyorum. Kaleciliği iyi kötü ben o kadar izleyemedim. Halen daha bir umut olabilir. Ama bence bu sene zaten kiralanacak bir takıma ücretsiz. Gittiği takımla ücret konusunda anlaşırmı orasını bilemem.

Şu devirde futbolda dönen bu kadar paralar içinde çokta umursamıyorum ben. Daha önce de dediğim gib ŞL de 1 galibiyet için alınan para erayın 4 yıllık maaşı. Yani bu paralara çokta takılmamak lazım.

Birde artık sürekli bu maaş ve para konuşulması çok saçma. Yapacak bir şey yok hem Galatasaraya adam alıyoruz hemde beğenmiyoruz. Yedek kaleci olarak herkes gelmez ve bence bu sınırda böyle rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu önemliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt