Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burmadan zerre umudum yok bilekleri yumuşak değil

98D1L6W.jpg

olcan ve wes konusunda sana katılıyorum ama benim burmadan zerre umudum yok bilekleri yumuşak değil sürati ile adam geçebiliyor bize yumuşak bilekli rahat adam geçen isabetli orta yapabilen birazda son vuruşu olan açık lazım bu bruma değil örneğin keita arda kewell tipi açıklar lazım bruma toplasan sezonda 5-6 golü geçemez şahsi fikrim

Hesabi kapat acil

Bruma hakkinda Avrupada expertlerin yaptiği 10a yakin scouting analizi okudum. Hepside Brumanin en az Ribery seviyesinde bir oyuncu olacağini düsünüyor. Elestirdikleri ve gelismesini istedikleri 3 nokta var.

1-Bitiricilik

2-Kararlar ve olgunlasma.

3-Sert müdahelelerden korunma.

burak max 20 min 10

sneijder max 10 min 7

olcan max 10 min 5

bruma max 5

umut max 5

selçuk max 5

melo max 3

amrabat max 4

max totalde bile gol yükü sorunu olacağı aşikarken olası bir kötü formda düşünemiyorum kim gol atcak bütün sene :S acil gole yatkın oyuncu şart bu forvet mi olur kanat mı olur yabancı mı olur yerli mi olur bilemem ama GOL ATACAK ADAM LAZIM !

burak max 20 min 10

sneijder max 10 min 7

olcan max 10 min 5

bruma max 5

umut max 5

selçuk max 5

melo max 3

amrabat max 4

max totalde bile gol yükü sorunu olacağı aşikarken olası bir kötü formda düşünemiyorum kim gol atcak bütün sene :S acil gole yatkın oyuncu şart bu forvet mi olur kanat mı olur yabancı mı olur yerli mi olur bilemem ama GOL ATACAK ADAM LAZIM !

Numaralari sapkadan mi cektin?

Burak gecen sene uzun formsuzluk donemleri yasadi, takim olarak kotu ve formsuzduk, 16 gol atti ligde. Selcuk gecen sene en kotu donemini yasadi, 5 gol atti. Umut berbatti 5 gol atti, Olcan kotu bir Trabzon'da 10 gol atti.

Sana gore de bu adamlarin maksimum performansi bu... Minimum performans da kendi kalemize 5-10 gol atacaklar o zaman herhalde.

Sinan Bolat ve Muslera kampa katildi..

Silvia Berti foruma uye oldugunu gore artik transfer konusunda direk teknik heyetle iletisime gecebiliriz :)

Benvenuti Silvia..

burak max 20 min 10

sneijder max 10 min 7

olcan max 10 min 5

bruma max 5

umut max 5

selçuk max 5

melo max 3

amrabat max 4

Gecen sezon gördük. O formsuz ve lesh hali ile bile 16 gol atti. Bence Burak bu sezon da 15 golün altina düsmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt