Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.891
- 7.387
- 1.743
Lan iyi misafirperverlik yapalim bari 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olcan ve wes konusunda sana katılıyorum ama benim burmadan zerre umudum yok bilekleri yumuşak değil sürati ile adam geçebiliyor bize yumuşak bilekli rahat adam geçen isabetli orta yapabilen birazda son vuruşu olan açık lazım bu bruma değil örneğin keita arda kewell tipi açıklar lazım bruma toplasan sezonda 5-6 golü geçemez şahsi fikrim
De Marke @demarkesports · 2 sa.
burak max 20 min 10
sneijder max 10 min 7
olcan max 10 min 5
bruma max 5
umut max 5
selçuk max 5
melo max 3
amrabat max 4
max totalde bile gol yükü sorunu olacağı aşikarken olası bir kötü formda düşünemiyorum kim gol atcak bütün sene :S acil gole yatkın oyuncu şart bu forvet mi olur kanat mı olur yabancı mı olur yerli mi olur bilemem ama GOL ATACAK ADAM LAZIM !
sinan bolat az sonra gstvde
Bugün öğlen hocanın basın toplasına az sonra dediler 1 saat ekranda bekledim
Silvia Berti @SilviaBerti · 1 Std.
Ho scoperto un nuovo sito web: GSCimbom.Com - Galatasaray, Galatasaray Haberleri, Galatasaray Transferleri
bu ne lan
üye olmus galiba
Bugün öğlen hocanın basın toplasına az sonra dediler 1 saat ekranda bekledim

burak max 20 min 10
sneijder max 10 min 7
olcan max 10 min 5
bruma max 5
umut max 5
selçuk max 5
melo max 3
amrabat max 4
max totalde bile gol yükü sorunu olacağı aşikarken olası bir kötü formda düşünemiyorum kim gol atcak bütün sene :S acil gole yatkın oyuncu şart bu forvet mi olur kanat mı olur yabancı mı olur yerli mi olur bilemem ama GOL ATACAK ADAM LAZIM !
Silvia Berti foruma uye oldugunu gore artik transfer konusunda direk teknik heyetle iletisime gecebiliriz![]()
Hacı bakıyorumda artık forumdan çıkmıyorsun, en aktif üyelerden biri oldun..![]()
Sinan Bolat ve Muslera kampa katildi..