Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem GalataSaray hemde diğer takımlarla birlikte hemen hemen gördüğüm en heyecansız transfer sezonu budur.

yabancı transfer beklemiyorum.

Yok Galatasaray'ın benim parama ihtiyacı yok,yok kurumsallık geç bunları Başkan..

O servetinden küçücük bir pay ayırıver..

Biz öyle çok 100.000 dolarlık pazarlıklarla yıldızları kaçırdık..

Tarık için debelenip duruyorsunuz fener alacak sonra gene yok efendim yerli oyuncu yok e olanıda alamıyorsunuz zaten..

Anlamış değilim..

Git getir Benteke'yi al de 10 yıl hizmet etsin..

25-30 benim hediyemdir..

Bıraktığında bile kulübe bir yatırımdır..

Hep paralı adamlar Fenerden mi çıkar anlamam..

Adamlar en kötü dönemlerinde bile para toplayıp Sow.'a 10 milyon € toplayıp verip aldılar..

Bizde yok nerde paralı adam var iş paraya gelince hemen yok efenim etik değil falan..

Cidden o kadar param olacak elimde öyle imkan olacak..

Hiç acımam ya Galatasaray'a vermekten..

Fakir olduğum için böyle düşünüyorum belki..

Ben Bruma'yı geleceğin Robben'i olarak görüyorum. İşler Bruma'nın lehine giderse, Robben'den fazlası da olabilir. Bruma bire birde birçok rakibi komik duruma düşürebilecek bir oyuncu. Şimdi bekleyip, Prandelli'nin dediği gibi sabırlı olmalı ve gelişim sürecini hep beraber izlemeli diye düşünüyorum.

allah aşkına bu burumada bi tek benmi bişey göremiyorum birisi diyor robben biri diyor ribery yahu ben daha adamın kıvrak bilek hareketiyle çalım attığını görmedim atıp koşup adam geçtiğini gördüm ama arda daki keitadaki kıvrak bilek bu adamda yok varsa söyleyin bi örnek bende göreyim netteki videolarına bile bakınca bulamıyorum.sadece hızı ve sağa sola çekmeleri lazım benmi yanılıyorum sizmi çok iyimser bakıyorsunuz çözemedim.

Shakhtar super kupayi almis..

allah aşkına bu burumada bi tek benmi bişey göremiyorum birisi diyor robben biri diyor ribery yahu ben daha adamın kıvrak bilek hareketiyle çalım attığını görmedim atıp koşup adam geçtiğini gördüm ama arda daki keitadaki kıvrak bilek bu adamda yok varsa söyleyin bi örnek bende göreyim netteki videolarına bile bakınca bulamıyorum.sadece hızı ve sağa sola çekmeleri lazım benmi yanılıyorum sizmi çok iyimser bakıyorsunuz çözemedim.

Evet bi tek sen, ne kadar tuhaf demi?

Futbol ile ilgini kesersen mutlu oluruz.

Evet bi tek sen, ne kadar tuhaf demi?

inşallah siz haklı çıkarsınız neticede bu adama 12 milyon verdik bu sezon sizin beklediğiniz adam olur ama ben tekrardan söylüyorum yanından atıp koşabiliyor rakip hamle yaparsa erken davranıp topu dürtüp adam geçebiliyor ama birebir karşısına alıp arda gibi keita gibi akıp gidemiyor ve bu gelişecek bişeyde değil allah vergisi yetenek umarım sezon sonunda ben haklı çıkmam genelde haklı çıkıyorumda

inşallah siz haklı çıkarsınız neticede bu adama 12 milyon verdik bu sezon sizin beklediğiniz adam olur ama ben tekrardan söylüyorum yanından atıp koşabiliyor rakip hamle yaparsa erken davranıp topu dürtüp adam geçebiliyor ama birebir karşısına alıp arda gibi keita gibi akıp gidemiyor ve bu gelişecek bişeyde değil allah vergisi yetenek umarım sezon sonunda ben haklı çıkmam genelde haklı çıkıyorumda

Tamam tamam gece gece cok guldurdun saol :asd:

(ayrica Bruma nin daha 2-3 yili var olmasi icin)

Futbol ile ilgini kesersen mutlu oluruz.

burumadan bi cacık olmazsa sen futbolla ilgini kesersen söz bende yanıldığımda özür diler futbol cahili der forumdan üyeliğimi silerim? dikkat ettde sen ilgini kesmeyesin futbolla bruma şişirilmiş bi adam benim gözümde hep birlikte göreceğiz

Tamam tamam gece gece cok guldurdun saol :asd:

(ayrica Bruma nin daha 2-3 yili var olmasi icin)

2 3 yılımı var adam 15 yaşındamı 2 3 yılı olan adama 12 milyon verilirmi 2 3 senede nolcak adamın çalım atma yeteneğimi gelişecek fiziği gelişir son vuruşu gelişebilir ama sizin şişirdiğiniz gibi robbenmiş riberrymiş hikaye bu adamlar 15 yaşında da akıp gidiyordu şimdide akıp gidiyor arda manisada oynarkende dar alanda üç kişiyi geçebiliyordu şimdide geçebiliyor farkı kendini oyununu geliştirdi ama bu yetenek doğuştandır aslada gelişmez

2 3 yılımı var adam 15 yaşındamı 2 3 yılı olan adama 12 milyon verilirmi 2 3 senede nolcak adamın çalım atma yeteneğimi gelişecek fiziği gelişir son vuruşu gelişebilir ama sizin şişirdiğiniz gibi robbenmiş riberrymiş hikaye bu adamlar 15 yaşında da akıp gidiyordu şimdide akıp gidiyor arda manisada oynarkende dar alanda üç kişiyi geçebiliyordu şimdide geçebiliyor farkı kendini oyununu geliştirdi ama bu yetenek doğuştandır aslada gelişmez

Arkadas sen fazla bu konuda konusma cidden sacmaliyorsun, zaten son zamanlarda trollar cogaldi forumda bi de seni ekleyebiliriz artik bunlarin arasina..

Sen Bruma da buyuk bir yetenek gormuyorsan zaten ciddi ciddi konusamam seninle kusura bakma, cunku baya bir ucurum var aramizdaki futbol seviyemizde. Belki saka yapiyorsun falan zannetdim o yuzden alinti yaptim senden.

Neyse bu konuyu fazla uzatmasan iyi olur cunku bana tamamen sacma geldi dediklerin.. Sadece bana degil herhalde herkese oyle gelir..

ve 19 yasindaki cocugun Evet 2-3 yili vardir, daha bunu bilmiyorsan bosuna burada zaman kaybetme..

Arkadas sen fazla bu konuda konusma cidden sacmaliyorsun, zaten son zamanlarda trollar cogaldi forumda bi de seni ekleyebiliriz artik bunlarin arasina..

Sen Bruma da buyuk bir yetenek gormuyorsan zaten ciddi ciddi konusamam seninle kusura bakma, cunku baya bir ucurum var aramizdaki futbol seviyemizde. Belki saka yapiyorsun falan zannetdim o yuzden alinti yaptim senden.

Neyse bu konuyu fazla uzatmasan iyi olur cunku bana tamamen sacma geldi dediklerin.. Sadece bana degil herhalde herkese oyle gelir..

ve 19 yasindaki cocugun Evet 2-3 yili vardir, daha bunu bilmiyorsan bosuna burada zaman kaybetme..

seninle aynı fikirde olmayan trolmü oluyor bu burmadan dediğiniz gibi yıldız olsun bende eşşek olur anırırım robbenmiş riberymiş sıradan kanat oyuncusu ne fazlası var şimdi ardanın 19 yaşındaki haliyle birse bu adam hakketten siz futbol fakirisiniz gelecek sene göreceğiz senin brumanı bence 11 de de oynayamayacak yedek oturacak ama oynadığı maçlarda neler yapacağını göreceğiz ozaman sana mesaj yazarım ozaman sen burda ben futbol fakiriyim dersen olur sorun yok

Ciao, Benvenuti nel nostro forum.

Posso farti una domanda? Abbiamo una possibilità per Alessio Cerci? @Silvia Berti

Ragazzi, Prima di tutto, abbiamo bisogno di avere un DS che ridurre al minimo gli errori in mercato.Sogliano sarebbe un'ottima scelta. Lui è un vero esperto di mercato. Poi, dovremmo avere un esperto di palla inattiva , che siamo deboli su di esso.

seninle aynı fikirde olmayan trolmü oluyor bu burmadan dediğiniz gibi yıldız olsun bende eşşek olur anırırım robbenmiş riberymiş sıradan kanat oyuncusu ne fazlası var şimdi ardanın 19 yaşındaki haliyle birse bu adam hakketten siz futbol fakirisiniz gelecek sene göreceğiz senin brumanı bence 11 de de oynayamayacak yedek oturacak ama oynadığı maçlarda neler yapacağını göreceğiz ozaman sana mesaj yazarım ozaman sen burda ben futbol fakiriyim dersen olur sorun yok

Sen şimdi niye bu kadar hırs yaptın ki kardeş.? Kişisel bir sorunun mu var Bruma ile ilgili.? Yada başarılı olmasını istemiyormusun.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt