Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seninle aynı fikirde olmayan trolmü oluyor bu burmadan dediğiniz gibi yıldız olsun bende eşşek olur anırırım robbenmiş riberymiş sıradan kanat oyuncusu ne fazlası var şimdi ardanın 19 yaşındaki haliyle birse bu adam hakketten siz futbol fakirisiniz gelecek sene göreceğiz senin brumanı bence 11 de de oynayamayacak yedek oturacak ama oynadığı maçlarda neler yapacağını göreceğiz ozaman sana mesaj yazarım ozaman sen burda ben futbol fakiriyim dersen olur sorun yok

Boyle devam et arada sirada guleriz :D ayni fikirde herkes olamaz zaten ama Bruma hakkindaki yazilanlar ancak kiskanc birisi yazabilir yada futbolu daha yeni yeni izleyen birisi..

Bol sanslar..

Ne bicim insanlar var yahu, gelip sacma sapan argumanlarla oyunculari elestiriyorlar, daha 5+3+1 den haberleri yok, 19 yasindaki futbolculardan ne beklenir bilmezler, neyse bos bosuna bunlarla muhattap olmim en iyisi, bana yakismaz..

Ne bicim tipler var yahu, futboldan cahiller gelip sacma sapan yorum yapiyorlar, daha 5+3+1 den haberleri yok, 19 yasindaki cocuklardan ne beklenir bilmezler, neyse bos bosuna bunlarla muhattap olmim en iyisi, bana yakismaz..

tartışmanız nedir bilmiyorum ama bende 19 yasındayım sorun nedir ? sen neden yasını belli etmiyorsun ? yaşla futbol bilgisinin ne ilgisi var ?

Arkadas sen fazla bu konuda konusma cidden sacmaliyorsun, zaten son zamanlarda trollar cogaldi forumda bi de seni ekleyebiliriz artik bunlarin arasina..

Sen Bruma da buyuk bir yetenek gormuyorsan zaten ciddi ciddi konusamam seninle kusura bakma, cunku baya bir ucurum var aramizdaki futbol seviyemizde. Belki saka yapiyorsun falan zannetdim o yuzden alinti yaptim senden.

Neyse bu konuyu fazla uzatmasan iyi olur cunku bana tamamen sacma geldi dediklerin.. Sadece bana degil herhalde herkese oyle gelir..

ve 19 yasindaki cocugun Evet 2-3 yili vardir, daha bunu bilmiyorsan bosuna burada zaman kaybetme..

Arkadaş şu foruma bir yıldır yazmıyorum ama dayanamadım. Kardeşim bu nasıl saçma bir görüşünü savunma biçimi. Karşındakine bilmiyorsun saçmalıyorsun diyerek haklı olabileceğini falan mı sanıyorsun sen? Ayrıca futbol dahisi falansın da bizim mi haberimiz yok bruma ortalığı kasıp kavurdu da biz mi gözümüzden kaçırdık. şunu yapt bunu yaptı böyle gidiyor şu özelliği iyi falan de doğru düzgün konuşalım. Yok sen anlamıyorsun yok saçmalıyorsun harbiden güldürdün gibi anlamsız mesnetsiz ithamlarda bulunma. bu nedir ya çocukların eğlenme yeri mi burası

Adamlar en kötü dönemlerinde bile para toplayıp Sow.'a 10 milyon € toplayıp verip aldılar..

Bizde yok nerde paralı adam var iş paraya gelince hemen yok efenim etik değil falan..

Cidden o kadar param olacak elimde öyle imkan olacak..

Hiç acımam ya Galatasaray'a vermekten..

Fakir olduğum için böyle düşünüyorum belki.
.

Ah canim kardesim be... Senin gönlüne kurban.... Insallah bir gün cok zengin olursun, parandan kulübe vermesende olur.

allah aşkına bu burumada bi tek benmi bişey göremiyorum birisi diyor robben biri diyor ribery yahu ben daha adamın kıvrak bilek hareketiyle çalım attığını görmedim atıp koşup adam geçtiğini gördüm ama arda daki keitadaki kıvrak bilek bu adamda yok varsa söyleyin bi örnek bende göreyim netteki videolarına bile bakınca bulamıyorum.sadece hızı ve sağa sola çekmeleri lazım benmi yanılıyorum sizmi çok iyimser bakıyorsunuz çözemedim.

Görüşlerine katılıyorum ama yine de biraz daha beklemekte fayda var tam futbolunu geliştireceği sezon kötü bir sakatlık yaşadı. İleri de tabi ki bir Robben ya da Ribery olamaz ama bizi götürebilecek bir kanat pek ala olabilir.

Arkadaş şu foruma bir yıldır yazmıyorum ama dayanamadım. Kardeşim bu nasıl saçma bir görüşünü savunma biçimi. Karşındakine bilmiyorsun saçmalıyorsun diyerek haklı olabileceğini falan mı sanıyorsun sen? Ayrıca futbol dahisi falansın da bizim mi haberimiz yok bruma ortalığı kasıp kavurdu da biz mi gözümüzden kaçırdık. şunu yapt bunu yaptı böyle gidiyor şu özelliği iyi falan de doğru düzgün konuşalım. Yok sen anlamıyorsun yok saçmalıyorsun harbiden güldürdün gibi anlamsız mesnetsiz ithamlarda bulunma. bu nedir ya çocukların eğlenme yeri mi burası

1- olm sen kim oluyorsan olayin icine kendini ati veriyorsun?

2- senden 4 yas buyukum

3- sende mi o cahillerdensin Bruma hakkinda bos yere sacmaliyorsun?

4- evet se, ozaman benimle muhattap olma aramizda ciddi siklet farki var cunku..

Ciao, Benvenuti nel nostro forum.

Posso farti una domanda? Abbiamo una possibilità per Alessio Cerci? @Silvia Berti

Ragazzi, Prima di tutto, abbiamo bisogno di avere un DS che ridurre al minimo gli errori in mercato.Sogliano sarebbe un'ottima scelta. Lui è un vero esperto di mercato. Poi, dovremmo avere un esperto di palla inattiva , che siamo deboli su di esso.

Io non ho il permesso di parlare problema pubblico di trasferimento, im qui come assistente di comunità di Senior Prandelli.

Si consiglia di contattare il trasferimento commetee Galatasaray SK

1- olm sen kim oluyorsan olayin icine kendini ati veriyorsun?

2- senden 4 yas buyukum

3- sende mi o cahillerdensin Bruma hakkinda bos yere sacmaliyorsun?

4- evet se, benimle muhattap olma aramizda ciddi siklet farki var cunku..

Birincisi o üslubuna dikkat etmek zorundasın burada enseye şaplak bir ortam da değilsin kimse de senin askerik arkadaşın değil. Öyle "olum" lu falan konuşamazsın yani. ikincisi akıl yaşta değil baştadır. üçüncüsü kimsenin görüşlerine saçmalık diyemezsin bu senin kendi cahilliğini gösterir. sidik yarıştırmak gibi bir niyetim de yok seninle muhattap olamam ahahaha gibi saçma sapan cümlelere aldırış etmiyorum

Birincisi o üslubuna dikkat etmek zorundasın burada enseye şaplak bir ortam da değilsin kimse de senin askerik arkadaşın değil. Öyle "olum" lu falan konuşamazsın yani. ikincisi akıl yaşta değil baştadır. üçüncüsü kimsenin görüşlerine saçmalık diyemezsin bu senin kendi cahilliğini gösterir. sidik yarıştırmak gibi bir niyetim de yok seninle muhattap olamam ahahaha gibi saçma sapan cümlelere aldırış etmiyorum

hadi yoluna git bas, fazla olma surada gece gece, muhattap olacagin kisiyi iyi sec onceden. Git kendi etrafina uslup dersi ver boyunu asacak konusmalar yapma burda bilmis..

Barış Yurduseven duyumcu değil dedikoducu çıktı resmen:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt