- 16 Haziran 2010
- 204.455
- 156.654
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi cocuk yoluna git bas, fazla olma surada gece gece, muhattap olacagin kisiyi iyi sec onceden. Hadi.. Git kendi etrafina uslup dersi ver boyunu asacak konuslamar yapma burda bilmis..
Ooo tamam o zaman yahu çok özür dilerim e gideyim o zaman.
Allah akıl fikir versin
Hadi iyi geceler...
Bruma hakkinda ilk defa olumsuz dusunen galatasaray.taraftari gordum.cok garibime.gitti. brumanin 6 aylik donemde yapmis oldugu calimlar kivrak hareketler youtube da var,izleyen herkes ama herkes muthis yetenek der.o arkadas nasi oldu brumadan ben.birsey beklemiyorum dedi cok.ilginc. ismini.alintilayamadim kusura bakmasin.
trasferimento Comitato annuncerà un rapporto per i trasferimenti necessari a venerdì
questo è tutto quello che posso dire..
Bişey beklememek değil de robben le ribery ile kıyaslanması çok anlamsız bence. Bizi götürebilecek bir kanat oyuncusu olabilir ilerde tabiki ama daha fazlasını sanmıyorum
Evet cuma günü transfer komitesi, gereken transferlerle ilgili yönetime bir rapor sunacakmis..
trasferimento Comitato annuncerà un rapporto per i trasferimenti necessari a venerdì
questo è tutto quello che posso dire..
Eray konusuna bir şey demem,
Sinan yarı dönem için 500.000 € aldı. Bizde tam sezon oynayacak ve Porto'ya para vermeyeceğiz. 1.3 milyon normal bu yüzden. Böyle TL ye vurunca noluyor paranın değeri mi artıyor
paranın değeri artmıyor sadece iki oyuncunun aldığını aynı para biriminden yazmak için yazdım istersen ikisini de euro olarak yazabilirim sonuçta aynı kapıya geliyor değişen bir şey yok, şikeciler bile sözleşme yaptığı oyunculara artan yıl başına azalan ücret veriyorlar biz yaşı artan adama daha fazla para veriyoruz.
Abi kafayi o.kiyaslamaya takmissin sen.belli. ardayi da.messiyle kiyasladilar ya da kiyasmak.istedik. sevgiden bu. Bruma da arda kadar olsa yetmez mi sana? Ki ben daha ust seviye olacagina inaniyorum. Robben olmaz belki ama keitadan daha kariyerli olacak.adim gibi eminim.
Haklısın bir zamanlar ardayı da kıyaslamıştık böyle şimdi sen söyleyince mantıklı geldi aslındaArda kadar olsun isterim tabi ki hatta fazlasıyla beklentimi karşılamış olur. İnşallah dediğin gibi olur bekleyip göreceğiz bu sezon belli eder zaten kendini tam olarak.
TS Musa Nizam ve Emrah Başsan ile anlaşmış