Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bicim insanlar var yahu, gelip sacma sapan argumanlarla oyunculari elestiriyorlar, daha 5+3+1 den haberleri yok, 19 yasindaki futbolculardan ne beklenir bilmezler, neyse bos bosuna bunlarla muhattap olmim en iyisi, bana yakismaz..

Ya sen ne bakiyon renkdas onlara Bruma 'yi izlemenin zevkini bilmeyen potansiyelini anlamayan futbol fakiri insanlar işte

burumadan bi cacık olmazsa sen futbolla ilgini kesersen söz bende yanıldığımda özür diler futbol cahili der forumdan üyeliğimi silerim? dikkat ettde sen ilgini kesmeyesin futbolla bruma şişirilmiş bi adam benim gözümde hep birlikte göreceğiz

Adobe Reader kardeşim Bruma sana en güzel cevabi verir inşallah sen mors olursun.

1 gün Myc yedigim icin dünkü macla ilgili yorum yapamadim gözüme batan en iyi genc Birhan Vatansever di..Hamit ve Amrabat bildiğimiz gibi..Umut Gündoğan baya iyiydi Furkan risksiz oynadi Emre Tosun sağlam başladı ama sonra korkak oynadı Emre Can cok cesur ve sert oda gözüme girdi Umut Bulut fit göründü ama yine karın ağrısı Veysel Sari pek iyi değildi sonuktu Koray Gunter geriye donmesi ve sürekli Hamite oynamasi dışında cok saglam gözüktü ama defansif yönünü pek göremedik Bruma ise pek etkili olamadi ama ayagina aldığı an heyecanlandik ileriye umut verdi sayılır Erayi konuşmaya gerek görmüyorum..

Aysal: "Sneijder'in sözleşmesinde '20 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi olduğunu ancak bırakmak istemediğimizi söylemiştik. Zaten ortada bu sözleşmeyi aktif hale getirebilecek herhangi bir teklif de yok. Kapımızı çalan olmadı."

Aysal: "Sneijder, Manchester United'la anlaştı, imza attı' şeklindeki haberleri anlamak mümkün değil. Bunlar tamamen hayâl ürünü. Sneijder'e resmi teklif olmadığı gibi oyuncunun menajerinden bize gelen sözleşmesini 3 yıllık uzatmak istedikleri yönünde bir teklif var. Biz buna prensipte 'Tamam' dedik"

Kaynak: sampiy10'a konusmus

Sneijderin gideceğini düşünmüyorum yenge dizi falan çekicek diyorlardı izin vermez :D

Sağ bek ve forvet şart bu takıma

Sağ bek:Tarık olmazsa Koray Altınay tercihim

Forvet ise Ucuz yollu bi Cardozo hiç fena olmazdı

Yanlız gençlerimiz çok yetenekli.Bide sağ bek bulsaydık da abuk subuk paralarla abuk subuk adamlar almasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt