Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumayı bedavaya almışız şu rakamları görünce

Şahsi görüşüm 10 milyon euro felan gözden çıkarsak alırız ama vereceğimizi sanmıyorum.

herkes alıyo bi paralar verip oyunculara saçacagımıza bonservise saçsak yeter sadece yerli sağ bek ve joel campbell transferi kapa sonra

Galatasaray ın bundan sonraki oyuncu politikası Telles Bruma gibi oyuncular olmalı.Forvete bu tarz genç kaliteli gelecekde hem başarı getirecek hemde yatırım aracı olacak futbolcular gelmeli.Takımımızda bu sene çok büyük transferler olmasada açıkcası Koray Günter Birhan Vatansever gibi oyuncuları görünce mutlu oluyorum.Forvet için Bruma tarzı hızlı yetenekli oyuncular almalıyız gönül ister ki Joel Campell ama o olmasada en azından Jozy Alditore felan bile iyi gider bize.

herkes alıyo bi paralar verip oyunculara saçacagımıza bonservise saçsak yeter sadece yerli sağ bek ve joel campbell transferi kapa sonra

Aynı görüşteyim Tarık Çamdal+Joel Campell mevcut kadro ile beraber lige ambargo koyar o kadar iddia ediyorum.Solda Telles Bruma sağda Tarık Çamdal Olcan Adın defansta Koray ve Semih kaya bu tarz futbolcuların yanında zaten Sneijder i Melo su Muslera sı Burak Yılmaz ı döktürür.

şuanda yabancı transferi yapamayız hajrovic hariç kimse elden çıkmadı ki kaçmasa onuda elden çıkaramazdık

Shakthar karışmış, 5-6 yabancı futbolcu satılık listesine konmayı istemiş.

Ama teknik direktörü bu en zor gününde bırakıp gitmemiştir. kendisine helal olsun.

taa oralardan bir kez daha ders verdi bize eski hocamız.

anladık mı? zannetmiyorum.

şuanda yabancı transferi yapamayız hajrovic hariç kimse elden çıkmadı ki kaçmasa onuda elden çıkaramazdık

Devre arası politikasın dönecek gibi.hajroviç ve Telles geldiğin Dany ve Amrabat elimizdeydi gittikten sonra resmi maça çıktılar.Eğer yabancı transferi yapacaksak bir an önce yapılmalı lig başladıktan sonra anlamı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt