Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk yine on direge acti korneri delirtecek beni bu zor deplasmanda zor atak yapıyoruz zati

Ulan IBB de ne kadar eski topcumuz var bizim öyle :D

Ufuk Ceylan, Ugur Ucar,Orhan Ak, Ferhat Öztorun, Alparslan Erdem, Mehmet Batdal. 6 tane.

Gecen sezon bir de "efsane" Sarp ve Orkun vardi :asd:

Mathieu Barcelona'da

Barcelona, Valencia'nın Fransız sol bek oyuncusuyla anlaştı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Barca, 31 yaşındaki defans oyuncusunun transferi konusunda Valencia ile anlaştı. 4+1 yıllığına kadrosuna kattığı Mathieu için Valencia'ya 20 milyon avro bonsevis ücreti ödeyen Katalan temsilcisi, Fransız oyuncunun serbest kalma bedelini 50 milyon euro olarak belirledi.

bidaha düşün derim.

2 dk düşün analiz et kafanda sonra cevabını ver bekliyorum

Şener'in asist sayısı daha fazla ama kulüplerin hücum hatlarıda ortada, kıyaslanmaz. Alınacaksa Tarık alınsın yoksa Veysel-Hamit ile devam.

Şener'in asist sayısı daha fazla ama kulüplerin hücum hatlarıda ortada, kıyaslanmaz. Alınacaksa Tarık alınsın yoksa Veysel-Hamit ile devam.

BkkGXQxCAAEyHBi.jpg

Bu Matthieu olayini anlamadim ben. Neresinden baksan mantiksiz bir transfer bana göre.

Bi taraftan bakiyorsun 20 milyon €, öbür taraftan bakiyorsun 30 yasinda vasat bir herif. O paranin üstüne koysalar 5 yas daha genc olan Hummels'i alabilirlerdi.

Gercekten tuhaf bir transfer. Hee birde gecen sezon biz istiyorduk bu adami, ve Riera yi takas olarak önermistik :asd:

Bu Matthieu olayini anlamadim ben. Neresinden baksan mantiksiz bir transfer bana göre.

Bi taraftan bakiyorsun 20 milyon €, öbür taraftan bakiyorsun 30 yasinda vasat bir herif. O paranin üstüne koysalar 5 yas daha genc olan Hummels'i alabilirlerdi.

Gercekten tuhaf bir transfer. Hee birde gecen sezon biz istiyorduk bu adami, ve Riera yi takas olarak önermistik :asd:

Matthieu iyi defansdir bence, cok underrated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt