Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahimoviç gelse ne fantastik olur lan.

O herifin de giderek performansı düşeceğine giderek performansı artıyor. Geçen sene sönük bir oyun sergilese bu sene Drogba'nın yerine alınmaya çalışılabilirdi ama öyle bir oyun oynadı ki PSG'de o kadar yıldız adam olmasına rağmen hiçbiri taraftarına İbrahimoviç heyecanı yaratamıyor.

genç fetişizmine de gerek yok

2 hazırlık maçında da

aha bu çocuk çok yetenekli diyebileceğimiz tek oyuncu yok

prandelli İ.Berk Ünsal'a neden hiç şan vermiyor anlamış değilim

belki de tek potansiyelli oyuncumuz -bana göre-

Verdi geçen maç, 0'dı yine. Çok silik, pivot santrafor triplerine falan giriyor, ama hep düşüyor, eziliyor, ağır kalıyor, zaten pres, mücadele falan yok.

Birhan ve Emre Tosun'dan başka ışık veren oyuncu yok, Birhan 17 yaşında, diğeri de iyi başlamıştı havaya girdi hemen.

Verdi geçen maç, 0'dı yine. Çok silik, pivot santrafor triplerine falan giriyor, ama hep düşüyor, eziliyor, ağır kalıyor, zaten pres, mücadele falan yok.

Birhan ve Emre Tosun'dan başka ışık veren oyuncu yok, Birhan 17 yaşında, diğeri de iyi başlamıştı havaya girdi hemen.

fizik yerinde

teknik fena değil

ısrarcı olmak lazım

ligde ve kupada aldığı sürelerde gayet iyiydi

fizik yerinde

teknik fena değil

ısrarcı olmak lazım

ligde ve kupada aldığı sürelerde gayet iyiydi

Ben o kadar iyimser olamıyorum işte, Eray ilk kaleye geçtiğinde de birşeyler demiştim, yanıltmadı beni sağolsun.

Altyapıdan gelenler yanıltmıyor genelde, abartılıyor heyecanlı genç taraftarlarımız tarafından, sonra yine hüsran.

bu takımın 2 adet kaliteli golcüye ihtiyacı var

bir yerli bir yabancı golcü müthis sart

sag bekden felan cok daha elzem su anda

2 tane dümdüz vasıfsız sözde golcüye sahibiz

bi takımın forvetleri bu kadar mı yeteneksiz olur ya,ikiside birbirinden kazma

Bu takıma adam gibi bir forvet gelmediği sürece yapılacak hiçbir hamlenin geçerliliği olmayacaktır!

Maalesef durum bu arkadaşlar.Fenerde sow,emenike,kuyt,webo beşiktaşta demba ba,cenk tosun,mustafa pektemek,ömer şişmanoğlu bizde ise burak ve umut var.Yabancı forvet transferi şart oğlu şart.Ayrıca geldikten sonra dua edelim ki o forvet sakatlanmasın.Yoksa yanındakine pas atmaktan aciz bu iki adamla yine lige erken havlu atarız.

Geldiğinden beri burak yılmaz'ın oynamadığı maçlar ve sonuçları:

gs-real madrid 3-2 ş.ligi

gs-beşiktaş 2-1 2012-2013

gs 1-0 porto emirates cup

gs 2-1 arsenal emirates cup

gs 1-0 fenerbahçe süper kupa

bursa 1-1 galatasaray 2012-2013

gs 2-1 kasımpaşa 2012-2013

juventus 2-2 galatasaray 2013-2014

real madrid 4-1 galatasaray 2013-2014

Buraksız çıktığımız maçların skorları yukarıda.Çoğu maçı nasıl oynadığımızı arkadaşlar hatırlarlar.Bu maçların hepsinde dengeli oynadık ve oyun hakimiyeti hep bizdeydi.Kaybettiğimiz tek maç var o da real deplasmanı.Bu adamsız çıktığımız zor maçların hemen hepsinde istediğimizi aldık ama öyle bir lobisi var ki savunanlar bile ne yapalım mecbur oynayacak diyor 11 yaparken.Neden mecburuz bu adamı izlemeye.Savunmaya bir tane yerli oyuncu koy,yabancı forvetle oyna ilerde ligde.Şampiyonlar liginde zaten oynaması mümkün değil.

genç fetişizmine de gerek yok

2 hazırlık maçında da

aha bu çocuk çok yetenekli diyebileceğimiz tek oyuncu yok

prandelli İ.Berk Ünsal'a neden hiç şan vermiyor anlamış değilim

belki de tek potansiyelli oyuncumuz -bana göre-

Koray Günter U.Gündoğan Furkan Özçal dışında Emrecan Tosun Birhan Vatansever bence ikiside A takımda yer almalı.

da00bf8dd3dc895b57cbe1bac39a0df1_k.jpg

:asd: :asd: :asd:

Ben o kadar iyimser olamıyorum işte, Eray ilk kaleye geçtiğinde de birşeyler demiştim, yanıltmadı beni sağolsun.

Altyapıdan gelenler yanıltmıyor genelde, abartılıyor heyecanlı genç taraftarlarımız tarafından, sonra yine hüsran.

abartıldığı konusuna kesinlikle katılıyorum

ama biraz denemek şans tanımak lazım

bilhassa böyle hazırlık kamplarında, maçlarında

ZTK'da falan...

ŞL'ye bildirmemiz gereken altyapı isimleri sıkıntılı

sanırım emre çolak da sırf bu yüzden takımda kalacak :(

belki de eray da bu yüzden kaldı

Koray Günter U.Gündoğan Furkan Özçal dışında Emrecan Tosun Birhan Vatansever bence ikiside A takımda yer almalı.

umut ve furkan genç değil

koray bizim topçumuz değil -kiralık babında-

emrecan belki olabilir

birhan için hiç bir fikrim yok

azıcık vitrin yapıp kiralayabilmemiz lazım

oynamadan kendilerini geliştiremezler

bkz: uğur demirok

Maalesef durum bu arkadaşlar.Fenerde sow,emenike,kuyt,webo beşiktaşta demba ba,cenk tosun,mustafa pektemek,ömer şişmanoğlu bizde ise burak ve umut var.Yabancı forvet transferi şart oğlu şart.Ayrıca geldikten sonra dua edelim ki o forvet sakatlanmasın.Yoksa yanındakine pas atmaktan aciz bu iki adamla yine lige erken havlu atarız.

Geldiğinden beri burak yılmaz'ın oynamadığı maçlar ve sonuçları:

gs-real madrid 3-2 ş.ligi

gs-beşiktaş 2-1 2012-2013

gs 1-0 porto emirates cup

gs 2-1 arsenal emirates cup

gs 1-0 fenerbahçe süper kupa

bursa 1-1 galatasaray 2012-2013

gs 2-1 kasımpaşa 2012-2013

juventus 2-2 galatasaray 2013-2014

real madrid 4-1 galatasaray 2013-2014

Buraksız çıktığımız maçların skorları yukarıda.Çoğu maçı nasıl oynadığımızı arkadaşlar hatırlarlar.Bu maçların hepsinde dengeli oynadık ve oyun hakimiyeti hep bizdeydi.Kaybettiğimiz tek maç var o da real deplasmanı.Bu adamsız çıktığımız zor maçların hemen hepsinde istediğimizi aldık ama öyle bir lobisi var ki savunanlar bile ne yapalım mecbur oynayacak diyor 11 yaparken.Neden mecburuz bu adamı izlemeye.Savunmaya bir tane yerli oyuncu koy,yabancı forvetle oyna ilerde ligde.Şampiyonlar liginde zaten oynaması mümkün değil.

Fb ye Bjk ye bakarak kadromuzu düşünmemek lazım.Bizim kadroya Tarık Çamdal ve gönlümden geçen Joel Campell alınsa lige ambargo koyarız.

bizim altyapinin büyük ihtimal eski futbolcularin , yöneticilerin, galatasayla birsekilde ilgisi olanlarin kisilerin akrabalariyla dolu futbolcular vardir ,yani torpile geliyorlar oraya yetenek olmasa bile, benim icin baska bir aciklamasi yok.

yoksa nasil oluyorda galatasaray gibi bir büyük külübün alt yapisindan arda haric iyi bir yetenek cikmiyor son yillarda ? normal mi sizce? oraya acilen ceki düzen verilmesi gerekli yoksa bir 10 yil daha bekleriz iyi bir futbolcu cikmasina.

Tarık Çamdal, İshak Doğan, Mustafa Durak ve Muhammet Demir, Joel Campbell

şu 5'i alınsın yeter.

----------muslera-----------

hamit-semih-koray-telles

--------melo-inler-----------

bruma--sneijder--olcan

----------burak-----------

+3; Campbell Amrabat Chedjou/Paletta

Burak ile 5 sene sözlesme yapan hangi kafaysa o kafalardan kurtulmak lazim. 5 sene daha forvet hattimiz sakat kalacak. Bugün tekrar gördük. Burakla sampiyon olamaz bu kadro. 30 yasina geliyor, hala bitiriciligini gelistirecek diye bekliyoruz. Bu senede 15 gol atar, Drogbada yok. Rezil bir sezon ve rezil bir yönetim bizi bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt