Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut ve furkan genç değil

koray bizim topçumuz değil -kiralık babında-

emrecan belki olabilir

birhan için hiç bir fikrim yok

azıcık vitrin yapıp kiralayabilmemiz lazım

oynamadan kendilerini geliştiremezler

bkz: uğur demirok

Emrecan ve Birhan gayet yetenekli topçular Hakan Balta dansa Gökhan Zandansa Emrecan Tosun un kalmasını isterim.Birhan hem yetenekli hem güçlü yaşı 17.Umut ve Furkan ı söylerken yaşları 24 alt yapı oyuncusu değil yaşlıda sayılmazlar.Koray bizim oyuncumuz değil derken tam anlıyamadım kiralık demişsiniz.(?)

1051851_Galatasaray_SK.jpg

bazı maçlada Nando yerine Sinan oynasın Burak ile olacak iş değil bu , sağbek Allahın emri gibi kesinlikle alınması gerekiyor

Emre Tosun benim dediğim sol bek oynayan, Emre Can Coşkun değil, yanlışlık olmasın. Emre Can'dan o kadar ümitli değilim, çok amatör her topa dalıyor.

Biliyorum doğru okudum bende tam tersi Emre Tosun u pek beğenmedim.Emrecan Coşkun kötü oyuncu değil yeterki yeterli şans verilsin.

Emrecan ve Birhan gayet yetenekli topçular Hakan Balta dansa Gökhan Zandansa Emrecan Tosun un kalmasını isterim.Birhan hem yetenekli hem güçlü yaşı 17.Umut ve Furkan ı söylerken yaşları 24 alt yapı oyuncusu değil yaşlıda sayılmazlar.Koray bizim oyuncumuz değil derken tam anlıyamadım kiralık demişsiniz.(?)

koray BVB'nin topçusu

bizde kiralık

Ben çöp olduğunu düşünmüyorum. Kaç defa izledin de çöp diyorsun ?

Neyse, çöp tamam.

mustafa durak nedir

milyon tane topcu var o bölgede

furkan,birhan,umut gibi yedekler,selcuk,melo,yekta gibi aslar var,mustafa neyin kafası acab

ishak hele,iki orta acıyor diye millet tav olmus

savunması en az telles kadar rezil,ofans desen yok,istedikleri para 4 milyon avro))),tarıkı istiyorsun 6 milyon avro,gelde küfretme

bu rezil ülkede ne adam gibi sag bek var ne sol bek,4.sınıf topculara milyon avrolar istiyorlar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BFykTf9Hd8Q[/media]

cözüm

Osvaldo Inter'e gidiyormus diyolar.

Bugun defans asiri s.o.s. verdi

Duygusalliga yer yok: telles defansif acidan asiri yeteneksiz:ancak +3 olur, emre tosun bundan iyiydi

Chedjou yollanmali

First class bir yabanci stoper alinmali

Sagbeke tarik camdal sart; veysel cok agir kaliyor

Forvete de first class striker lazim

Baska turlu bu takim ilerlemez

mustafa durak nedir

milyon tane topcu var o bölgede

furkan,birhan,umut gibi yedekler,selcuk,melo,yekta gibi aslar var,mustafa neyin kafası acab

ishak hele,iki orta acıyor diye millet tav olmus

savunması en az telles kadar rezil,ofans desen yok,istedikleri para 4 milyon avro))),tarıkı istiyorsun 6 milyon avro,gelde küfretme

bu rezil ülkede ne adam gibi sag bek var ne sol bek,4.sınıf topculara milyon avrolar istiyorlar

Mustafa derinlik için, Engin, Yiğit gibi adamları verirken Antep'ten alınabilecek bir oyuncu, 1-2 sezon içinde adı geçebilir orta saha için, Fransa altyapılı oyuncu.

Neyse hadi dedik o lüks.

Bayılıyoruz yabancı forvet alalım diye, Telles'i yerli sol bekle kesmek gerekiyor, İshak'tan başka var mı peki ? Bir potansiyel mevcut. Neden denemeyelim ?

İstedikleri para olayı TFF'nin sayesinde, yapacak birşey yok.

Adam gibi sağ bek sol bek yok diye, potansiyeli olanları da alıp denemeyecek miyiz ? Hiç, "aldık hepsi çöp çıktı yollayamıyoruz" deme, genelde yerli transferinde hep 2. ya da 3. tercihleri aldık biz.

Neyse tartışamam hiç, çok seçeneğimiz yok zaten.

Burak ile 5 sene sözlesme yapan hangi kafaysa o kafalardan kurtulmak lazim. 5 sene daha forvet hattimiz sakat kalacak. Bugün tekrar gördük. Burakla sampiyon olamaz bu kadro. 30 yasina geliyor, hala bitiriciligini gelistirecek diye bekliyoruz. Bu senede 15 gol atar, Drogbada yok. Rezil bir sezon ve rezil bir yönetim bizi bekliyor.

Kötü oynarlar her maç,sonra da medyadaki kankileriyle lobi yaparlar.Yok sneijder yüzünden böyle olduk,yok bilmem ne...Ünal aysalın yaptığı en büyük hatadır burak yılmazla sözleşme uzatmak.Kendisini de bitirebilir bu hamle.Burak efendi her maç saçmalar,karşı karşıya 4-5 gol kaçırır bizde saatlerce düşünürüz burada bu takım niye bu durumda ya diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt