Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla başkanın her zaman destekçisi oldum ama eğer 2-3 tane sağlam oyuncu almazsa sene sonu kendi de gider bu takımın bu kadroyla şampiyon olma ihtimali yok

Inter Balanta'yi almis galiba. Sıkı durun bonservisi 4 milyon + bonuslar. Roma'da transfer etmek istiyormus..

3fd77545eefba57760a0d23d1c9b6672.gif

getirin sunuuu

@hakan akın

hani bugun transfer olacakti, persembe ye gectik nerde senin transferin?

taffarel in gitmesine çok sevindim.ii bir insan olabilir ama iyi bir kaleci antrenörü değildi.1 tane tr de kaleci bulamadı yedek gözünün önündeki eray ın bile kaleci olamayacağını göremedi adam.ciddi merak ediyorum bu kaleci antrenörleri tr de başka liglerdeki kalecileri izliyorlarmı ki diye.yaw bir adam kaleci antrenörü olup eray ın bu paraları haketmeyeceğini ki o forma nın onun için çok büyük olduğunu göremiyormi ki.çok hayırlı oldu gitmesi bence

Gomis'i bedavaya almadığımız için gerçekten başımızı vurucaz duvarlara. Elde avuçta para yokken böyle fırsat kaçmazdı. Tamam bizde biliyoruz bu adamın first class santrafor olmadığını. Ama onun bir tık altı Gomis ve türevleridir ki bu tarz oyuncularda bizde ve bizim ligimizde ciddi manada iş yapar, katkı sağlarlar. Fırsatı yakalayıp, elimizin tersiyle ittik.

Gol anlamında şu kadar atar bu kadar atar demiyorum, belki Burak kadar gol atmazdı. Ama tam olması gereken bir hedef santrafor profili çizerdi ki, bu da takım oyununa ciddi manada etki ederdi. Bruma'nın bugün topla içeri kat ederek Burak ile duvar pası yapma çabalarını üzüntüyle izledim. Yazık, cidden yazık. Selçuk'a, Burak'a ekstrem sözleşmeler önerip, Eray'a 700 bin TL verene kadar şu adama gerekirse 2 milyon imza parası verseydiniz, daha mı kötü olurdu. Bundan sonrası için artık parası neyse verip adam gibi santraforu almak zorundalar, yoksa şampiyonluktan başarıdan falan söz etmesinler, hikaye çünkü. Ha paramız yok palavrası da anlatmasınlar, yaptıkları kontratları görüyoruz.

erayın faturası tafarele kesılmıs.. haklılar

(Arkadaşlar ben size samimi olarak öğrendiğim bilgileri paylaştım, sanırım kimi arkadaşlar beni şikayet etmiş kaynaksız duyum vermemden dolayı, benim ki duyum değil bilgidir bu birincisi.

ikinciside sözümün arkasındayım çok büyük bir talihsizlik olmazsa Çarşamba akşamı hepimiz burdayız göreceğiz.

Kimi arkadaşları kıramadım özel mesajlarından dolayı bilgiyi paylaştım bana kaynak soruyorsanız size birşey diyemem bekleyin ve görün.

daha da bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü konuşursak hain konuşmazsak sallamasyoncu oluyoruz.

sonuçta imzları adamın yanında ben atmıyorum velakin bu konuda son mesajımdır, çarşamba akşamı görüşürüz.)

@hakan akın

duyum degil bilgi demisin, bir aciklama bekliyoruz?

Inter Juan Jesus gibi farkli farkli uzun stoperler var. Balanta merkez stoper icin kisa boylu bence. Huc izlemedim lakin cok atletikmis.

Bize biraz daha uzunu lazik bkz: Doria...

Doria birkac gun once PSV'ye onerilmisti. Klubu 7-8 milyon € istemis.

ben hala sözleşmeleri varken durduk yere sözleşmeleri uzatıp zam yapmamızı anlamıyorum hem selçuk hem burak hemde eray için.kaçıyorlarmı adamlar isteyen mi var,varsaki zaten gs de aldıkları paraları almazlardı hiç bir yerde.şimdi de sneijder in sözleşmesini uzatıp uçuk bi zam yaparız para bol nasılsa dağıtın.tr de ki en saçma maaş sistemi bizde kesin.saçma sapan rakamlar veriyoruz oyunculara.

Inter Juan Jesus gibi farkli farkli uzun stoperler var. Balanta merkez stoper icin kisa boylu bence. Huc izlemedim lakin cok atletikmis.

Bize biraz daha uzunu lazik bkz: Doria...

Doria birkac gun once PSV'ye onerilmisti. Klubu 7-8 milyon € istemis.

7-8 milyon euro palavra buyuk ihtimal, daha bir kac ay once 14-17 milyon euro laflari vardi her yerden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt