Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoper alcaklarsa ltf zenci ve brezilyalı almayalım artık.ciddi manada pozisyon almada eksiklikleri oluyor.zenciler atletikliklerine güvenip saçma sapan pozisyon alıyorlar zira brezilyalılarda öle.italyan stoper almak bence en mantıklısı.

(Arkadaşlar ben size samimi olarak öğrendiğim bilgileri paylaştım, sanırım kimi arkadaşlar beni şikayet etmiş kaynaksız duyum vermemden dolayı, benim ki duyum değil bilgidir bu birincisi.

ikinciside sözümün arkasındayım çok büyük bir talihsizlik olmazsa Çarşamba akşamı hepimiz burdayız göreceğiz.

Kimi arkadaşları kıramadım özel mesajlarından dolayı bilgiyi paylaştım bana kaynak soruyorsanız size birşey diyemem bekleyin ve görün.

daha da bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü konuşursak hain konuşmazsak sallamasyoncu oluyoruz.

sonuçta imzları adamın yanında ben atmıyorum velakin bu konuda son mesajımdır, çarşamba akşamı görüşürüz.)

@hakan akın

duyum degil bilgi demisin, bir aciklama bekliyoruz?

bu adam kuş

Onun hayati yalan

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

onu bilmemde, gecende cok ciddi bilgilerim var demisti herkes carsamba gunu gorur yeni transferi diye falan konusmus, o yuzden yazdim cunku suana kadar hic birsey yok, zaten yarin Prandelli yonetime rapor sunacakmis..

Su anki dururumuz gercekten cok karisik. Yabanci golcü alsak, Kimi kesecez? Tellesi kessek, Sol bekte kim oynayacak? Hadi telles 11de, brumayi kestik, Sol acikta kim oynayacak? Herseyi gectim yabanci bir stoperde lazim. Yabanci sinirlamasi elimizi kolumuzu bagliyor.

7-8 milyon euro palavra buyuk ihtimal, daha bir kac ay once 14-17 milyon euro laflari vardi her yerden..

Ben 7-8 diye okuduguma eminim ama? 1 yillik sozlesmesi var diye onermisler. Fakat sozlesmesi uzatilmis galiba?

Edit evet kaynak portekizce oldugu icin eminim Alper :d

Botafago cok fakir ve finansal zorluk icerisinde, Lazio De Vrij'i alamayinca Doria icin € 4.75 milyon teklif etmis. Kaynak potekiz ve brezilyali muhabirler.

Muslera

Yabanci stoper

Melo

Yabanci forvet

Iskelet bu olmali yanina bruma wonderkid

Amrabat telles ve cirt yonlu genc bir ortasaha yedek olmali

Campbell ile ilgileniliyor denilmis önceki sayfalarda. Gayet iyi oyuncu ama tek forvet oynayacaksak Campbell olmaz. Cift forvet oynayacaksak eger, Campbell gelsin.

Hazırlık maçı sonuçta geçen sene emirates cupı aldık noldu sonuç ortada.

Bugünkü skorun hiçbir önemi yok.

stoper alcaklarsa ltf zenci ve brezilyalı almayalım artık.ciddi manada pozisyon almada eksiklikleri oluyor.zenciler atletikliklerine güvenip saçma sapan pozisyon alıyorlar zira brezilyalılarda öle.italyan stoper almak bence en mantıklısı.

Doria'da en buyuk eksiklik zaten buymus. De Vrij mesala kendini cok gelistirdi onun mudavili olan veya olabilecek olan stoperlerin pesinden gitmek lazim. Fakat bunlari almak bizi asar. Mesala Zouma alt yapi ve avrupa'da yetistigi icin Chelsea'ye transfer olabiliyor.

Guney Amerika'dan alinacak oyuncu cok cok iyi gozlenmeli. Marquinhos, Miranda gibi oyuncular hala var orada.

Efsane oldu ama omer toprak sener tarik ve yabanci forvet alinmali. Tek care bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt