Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen mac o kadar savundun be abi 1-2 mac iyi gitseydi de senin sözünü bosa cıkarmasaydı :)

Sorma kardeşim.Tarzım değil aslında öyle bir kaç maçla adam asmak,eleştirmek.Ama bari şekilde ben yeteneksizim dedi bu akşam.Hani anlayamadım bazı pozisyonda Dany vari hareketler filan.Dersin özgüveni kıçına vuruyor.Ama yediği goller rezalet.

Sorma kardeşim.Tarzım değil aslında öyle bir kaç maçla adam asmak,eleştirmek.Ama bari şekilde ben yeteneksizim dedi bu akşam.Hani anlayamadım bazı pozisyonda Dany vari hareketler filan.Dersin özgüveni kıçına vuruyor.Ama yediği goller rezalet.

Aynen öyle. Gecen mac da sacma hareketler yapmıstı böyle. Herneyse, bizim gördügümüzü hocamız da görüyordur elbette, en azından sezon icinde izlemeyiz. Sinan'ın gelisi iyi oldu

Rapid maçını izlemedim ama skor hususunda öngörüm de bu yondeydi. Kuvvetle muhtemel onlar bizden daha hazırlar dimi ?

Telles' ten Bale yaratılabilir.. defansif olarak çok eksikleri var

Aynen öyle. Gecen mac da sacma hareketler yapmıstı böyle. Herneyse, bizim gördügümüzü hocamız da görüyordur elbette, en azından sezon icinde izlemeyiz. Sinan'ın gelisi iyi oldu

Kardeşim seninde Kadir Gecen mübarek olsun,ilk yazdığım da kutlamam lazımdı.Sinan'a karşı çıkmıştım ama büyük hata etmişim meğer.Sinan gelmese Eray'ı çekecektik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt