Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır kardeşim. Kısa bir özet alayım senin gözünle. .

Valla kardeşim ben açıkcası ilk yarıyı beğendim.Emre Çolak,Eray,Chedjou,Hakan B. hariç geri kalan iyiydi bana göre.Savunma da çok savruktuk.2.yarı da Semih-Koray ikilisini bekledim ama maalesef hoca oyuna sokmadı.Bi söz de Bruma için edeyim.Yıldız bu çocuk.Ayağına her top geldiğin de heyecanlandım.

tek eksiğimiz bence melo gibi 3-4 oyuncu bulabilmek

melonun aynısından santrofora,stopere birde beklerin birine koydukmu tamamdır

Valla kardeşim ben açıkcası ilk yarıyı beğendim.Emre Çolak,Eray,Chedjou,Hakan B. hariç geri kalan iyiydi bana göre.Savunma da çok savruktuk.2.yarı da Semih-Koray ikilisini bekledim ama maalesef hoca oyuna sokmadı.Bi söz de Bruma için edeyim.Yıldız bu çocuk.Ayağına her top geldiğin de heyecanlandım.

Kara Robben :) Stopersizlik sebebiyle Semih bu takım için bir Sneijder bir Selçuk kadar önemlidir. Allah'tan o çıktı altyapıdan yoksa bu defansla Allah korudu.

Ulan emre Çolak köpek gbi çalista utandir bizi ya bakıyorum da bu çocukta yetenek var ama birşey eksik o topu illa 2 kere dürtcek

Demba Ba: "Wesley Sneijder de Ribas da harika oyuncular. Ama futbol bilgisi olan herkes için Wesley Sneijder birkaç adım öndedir."

Muslera

Veysel semih koray Tarik

Olcan melo selcuk bruma

Sneijder

Campbell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt