Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ sol bek stoper fln bir nebze ama ilk forvet lazım bize.

hey allahım sen bana sabır ver iki dakkada gömdünüz tellesi sizden taraftar yorumcu hiç bişey olmaz böyle devam edin ikinci bile olamayız diyenler olmuş 1 maçta karar verdiniz süpersiniz

sozluklerde bizim forum hakkindaki yazilanlar cidden dogru.En basit tabiriyle "ergenler" le dolu forum.

Ha hic mi iyi bir sey yok tabi ki de var.

Zaten onlar icin katlaniyoruz su ergen yorumlara.

sonuc:okullar acilsada kurtulsak.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol konusunda çekilir bi forum değiliz maalesef. Antu ne kadar polyanna ise biz tam tersi o kadar pesimistiz.

Ben tam tersi olduğunu düşünüyorum. Bizim üzerimize polyanacı ve iş bilmez taraftar grubu yok.

Yahu hala şu beceriksiz türlü türlü fiyaskolara imza atan Galatasaray başkan ve yöneticilerini eleştirmekten kaçınıyorsunuz.Bu senelerdir böyle.

Bu takımın çok eksiği var. Milletin morali bozuluyor. Bunlarda düzelecek gibi değil. Sen ne yapıyorsun bunun için. Hiçbirşey..

Eleştiren taraftarlar bu takımın daha iyi olması için bunu yapıyor. Gerçekleri görmüyorsanız susarsınız.

Şurda iki tane anormal yorum yapmış adam üzerinden genel klasikleşmiş yorumlar yapmayın. Zaten bu arkadaşların söylediklerini kaale alınmaz.

Ama yok amaç ne burda hem sırf yazmak için yazmak hemde benimkisi en büyük kişisel egosunu tatmin etmek.

takımın kadro kalitesine bakarak söylüyorum şu durumda en fazla ikinci oluruz ligde. çünkü gol atamayan, top tutamayan forvetlere sahibiz. yabancı kaliteli forvet şart bu takıma, kendimizi kandırmanın lüzumu yok

Şampiyonluğun reçetesi: Muslera, Sneijder, Telles, Chedjou'yu satıp iki tane adam gibi stoper (biri yerli olacak mecbur), iki tane adam gibi forvet al. 4-4-2 oyna. Melo ve Bruma'yı da dahil et bu kadroya. Beklere biraz zekası olan stoper tipi oyuncuları yerleştir, Semih gibi. Zekası olmayan beke defans yapmayı öğretemezsin ama zekası olan stopere beklik yapmayı öğretebilirsin. Bkz: Ramos, Heitinga, Panucci, vs... Thank me later.

Sinan

Semih Koray xxx xxx

Melo Selcuk

Olcan Bruma

xxx xxx​

Şu mesaja yapılan alıntılara ve verilen cevaplara bakıyorumda hep çoluk çocukça mesajlar,kuşmusun,civciv misin vs..Arkadaş ile aynı görüşte olmayabilirsin.Yada futbol anlayışınız bir olmayabilir.

Ben arkadaşa belli kısımlarda katılıyorum.Muslera satılmaz diye bir kaide yok.Malum 5+3 saçmalığı yüzünden kale kısmını yabancı kontejyanı ile kapatmak sırf zarar.Onun yerine Onur kıvrak'ı al koy daha iyi.Siz bana istediğinizi deyin ama Onur bence Muslera'dan daha iyi kaleci.Maalesef bazı taraftarlarımız olaylara çok duygusal bakıyor.Ayrıca Sinan Bolat'ı kesinlikle As kaleci yapmam.

Sneijder konusuna gelince.Takımda keyifle izlediğim tek adam.Bu adamın yerine yerli birini koy desen güler geçeriz.Avrupada isim say desek zaten Top:5'te.O yüzden satılması yanlış olur.Burada satılması konusunda katılmıyorum.

Alex Telles.Bu adamdan bişey olacağını sanan varsa boşuna umutlanmasın.Bu yaşta olupta hayatımda bu kadar üşengeç adam görmedim.2-3 koşudan sonra şaftı kayıyor.Geriye yardım etmiyor.Sol bek değil sol açık desek daha yeridir.Adam geçme özelliğini halen göremedim.Çıktığı çoğu maçlarda sönüktü.Riera daha katkılıydı her alanda.O yüzden Telles'i kiralayıp nerde pişiyorsa pişsin diyorum ve yabancı hakkımızdan yemesin diyorum.O mevkiye daha iyi bir sol bek alınabilir.

Tafarel Brezilya milli takiminla anlasmis. Mondragon gelir bize umarim.

Bu takımda herkes Melo gibi oynasa şampiyonlar liginde finale bile çıkarız

Ama bunun hırsla falan alakası yok. Adam bildiğin kalite. Hiç tartışmasız üst düzey bir oyuncu.

Mesela tvde iş bilmez yorumcular Melonun çok hırslı olduğundan bahsedip bu şekilde başarılı olduğunu başka hiçbir özelliğinden bahsetmezler. Bence hırs falan önemlide Melo teknik ve fiziksel özelliikleriylede çok üst düzey bir adam. Dünkü maçın sadece 10 dakikasına bakabildim.Bu kısacık sürede Melo ben burdayım diye bağırıyordu. Hele o pasları falan her futbolcunun yapacağı iş değil.

Maçta göze batan diğer oyuncularda Bruma ve Olcandı. Ve biz bu kadrodan kalite olarak sadece 3,5 kişiyi sayıyorsak orada çok büyük bir sıkıntı var demektir.

Eray is one of the best goalkeeper i have seen so far. He has a really bright future. We are very lucky to have him in our team

eray gerçekten kötü eleştiriyosanız onu eleştirin ama tellesin suçu yok dünkü maçta

2011-2012 sampiyon kadro: (takım efsane top oynuyor ve kadıköyde sampiyonlugunu ilan ediyor 2 kere)

muslera

eboue semih ujfalusi balta

engin melo selçuk emre

necati elmander

2012-2013 sampiyon kadro: (forvet hattı kökten degisti ve ujfa futbolu bıraktı. takım kötü oynamaya basladı, 2. yarı drog-sneijder ile toparlandık, fener asırı kötü olunca rahat smpiyon olduk)

muslera

eboue semih dany balta

hamit melo selçuk amrabat/sneijder

burak/umut drogba

2013-2014 2. olan kadro: (aynı forvet hattı aynı kötü top devam fener de istikrarlı oynayınca fark atarak champiyon oldular)

muslera

eboue semih chedjou telles

yekta melo selcuk sneijder

drogba/umut burak

cözüm: forvet hattına 2 adet düzgün tobcu ve defansa bir adet ujfa lazım​

Onur musleradan iyi diyorlar allahım sen bana akıl ver neye dayanarak onur daha iyi karşı karşıya her topu yiyor yan topları felaket iyi kaleci türkiye çapında ama musleranın tırnağı olamaz

muslera-sneijder-telles satilsin ishak vs alinsindin diye abuk subuk mesaj yazarsiniz ondan sonra size futboldan anlamiyorsunuz yada kussunuz diyilince ziplamaya baslarsiniz,ulan ne yazdiginiza bakin once milletin asabini bozmayin

Prandelli'nin yardımcısı dünyanın en iyisiymiş o yeter bence

Taptap

di palma zaten kaleci antrenörü... milli takımda da aynı görevdeydi... taffarel var diye biraz geri planda durdu... adam taffarel'in de parma'dan hocası bildiğim kadarıyla... taffarel'in eğer gidecekse açıkçası çok kayıp olmaz, çok sevdiğimiz biri gitmiş olur o kadar... sabri gitti bu takımdan daha ne olacaaaadı? :)

Forum felaket durumda, bunun görüş farklılığıyla bi alakası yok.. Futbolda 2+2 kadar net olgular vardır bunlardan biride telles'in iyi futbolcu olduğudur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yabancı sınırını 1'e düşürürlerse birgün o tek hakkımı Musleradan yana kullanarım ama Şino içinde içim kan ağlayarak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt