Ahmet Gökaydın
Tecrübeli Üye
- 26 Aralık 2008
- 5.197
- 0
- 1.331
Hannover Ceyhun'u almış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bunun hırsla falan alakası yok. Adam bildiğin kalite. Hiç tartışmasız üst düzey bir oyuncu.
Mesela tvde iş bilmez yorumcular Melonun çok hırslı olduğundan bahsedip bu şekilde başarılı olduğunu başka hiçbir özelliğinden bahsetmezler. Bence hırs falan önemlide Melo teknik ve fiziksel özelliikleriylede çok üst düzey bir adam. Dünkü maçın sadece 10 dakikasına bakabildim.Bu kısacık sürede Melo ben burdayım diye bağırıyordu. Hele o pasları falan her futbolcunun yapacağı iş değil.
Maçta göze batan diğer oyuncularda Bruma ve Olcandı. Ve biz bu kadrodan kalite olarak sadece 3,5 kişiyi sayıyorsak orada çok büyük bir sıkıntı var demektir.
beğenmediğimiz ceyhun bundesligaya transfer oldu![]()
Kimi alirsin sol beke tellesi satarsan
hey allahım sen bana sabır ver iki dakkada gömdünüz tellesi sizden taraftar yorumcu hiç bişey olmaz böyle devam edin ikinci bile olamayız diyenler olmuş 1 maçta karar verdiniz süpersiniz
İshak ve Tarık 'ı alırım aynı zamanda sağ bek sorunu da çözülür ve Tarık iki beke de alternatif olur.
İshak ve Tarık 'ı alırım aynı zamanda sağ bek sorunu da çözülür ve Tarık iki beke de alternatif olur.
Muslera,Melo,Sneijder ve alınacak yabancı stoper veya forvetin yeri garanti.
O zaman geriye sadece bir hakkımız kalıyor , seç o zaman Bruma mı Telles mi ? bence Bruma.
tellesmi bruma mı dersen tabiki bruma ama işte öyle olmaz bruma daha 11 oynucak durumda değil zaman lazım o adama çok tecrübesiz yabancı stoper falan aılnmasın karşıyım serdar taşcı falan alınsın koray var
Serdar Taşçı alternatif olarak kesinlikle kiralanmlaı zaten.