Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama bunun hırsla falan alakası yok. Adam bildiğin kalite. Hiç tartışmasız üst düzey bir oyuncu.

Mesela tvde iş bilmez yorumcular Melonun çok hırslı olduğundan bahsedip bu şekilde başarılı olduğunu başka hiçbir özelliğinden bahsetmezler. Bence hırs falan önemlide Melo teknik ve fiziksel özelliikleriylede çok üst düzey bir adam. Dünkü maçın sadece 10 dakikasına bakabildim.Bu kısacık sürede Melo ben burdayım diye bağırıyordu. Hele o pasları falan her futbolcunun yapacağı iş değil.

Maçta göze batan diğer oyuncularda Bruma ve Olcandı. Ve biz bu kadrodan kalite olarak sadece 3,5 kişiyi sayıyorsak orada çok büyük bir sıkıntı var demektir.

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum renkdaş ama Olcan çok da etkili değildi umarım daha iyi olur.

hey allahım sen bana sabır ver iki dakkada gömdünüz tellesi sizden taraftar yorumcu hiç bişey olmaz böyle devam edin ikinci bile olamayız diyenler olmuş 1 maçta karar verdiniz süpersiniz

Muslera,Melo,Sneijder ve alınacak yabancı stoper veya forvetin yeri garanti.

O zaman geriye sadece bir hakkımız kalıyor , seç o zaman Bruma mı Telles mi ? bence Bruma.

Muslera,Melo,Sneijder ve alınacak yabancı stoper veya forvetin yeri garanti.

O zaman geriye sadece bir hakkımız kalıyor , seç o zaman Bruma mı Telles mi ? bence Bruma.

tellesmi bruma mı dersen tabiki bruma ama işte öyle olmaz bruma daha 11 oynucak durumda değil zaman lazım o adama çok tecrübesiz yabancı stoper falan aılnmasın karşıyım serdar taşcı falan alınsın koray var

Aysal hala istifa etmemiş

tellesmi bruma mı dersen tabiki bruma ama işte öyle olmaz bruma daha 11 oynucak durumda değil zaman lazım o adama çok tecrübesiz yabancı stoper falan aılnmasın karşıyım serdar taşcı falan alınsın koray var

Serdar Taşçı alternatif olarak kesinlikle kiralanmlaı zaten.

Stopere Serdar Taşçı , Sağ beke Tarık veya Şener bununla birlikte bir de kaliteli forvet alınmalı.

Stoperde Semih,Koray,Hakan,Chedjou ve Serdar işi götürür , Serdarın en az kiralanması gerek.

Dün takımda Muslera,Sneijder,Semih gibi direk oynayacak yıldızlar yoktu. ayrıca Telles efendiye biri sol bek oldugunu kanat olamdıgını hatırlatsın. İshak ve Tarık şart oglu şart. Yoksa başarı İmkansız. Chedjou dün iyidi g0olde attı. Hoca takımda tutar.

tellese laf atanlar ishakı istiyor hakan balta oynasın bir farkı yok bence siz maçları izliyormusunuz ligdeki emin değilim valla

Spartak Moskova 'da Serdar dahil 5 tane stoper var , bunlardan yeri garanti olan Bocchetti var geriye 4 stoper kaldığı için Serdar 'ı kolaylıkla bırakacaklardır , kontenjan nedeniyle o adamı denemeliyiz arkadaş bu transfer şart.

bir musleraya sarmamistiniz onada sardiniz lan,muslera iyimiymis,en fazla 10m edermis,son 2 senede kotuymus vsvsvs.gerizekali futbol cahili kafalar forumda milleti futboldan sogutmakmi maksadiniz yoksa millete ceza yedirtmekmi onu soyleyin

valla böyle değildi nöbetler geçen sene bozulmaya başladı ama bu sene rezalet tüm ergenler dolmuş klavyeyi eline alan giriyo buraya biraz mantıklı yazın takımdaki değerlerimizi anında satıyosunuz taraftarlık bu mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt