Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir soru soracagım alakasız ama: Savunma tandeminde semih sag chedjou sol stopermi daha faydalı olur. yoksa tam tersimi.

bir musleraya sarmamistiniz onada sardiniz lan,muslera iyimiymis,en fazla 10m edermis,son 2 senede kotuymus vsvsvs.gerizekali futbol cahili kafalar forumda milleti futboldan sogutmakmi maksadiniz yoksa millete ceza yedirtmekmi onu soyleyin

Muslera Sneijder yakında Melo muhabbetleride başlar.

tellese laf atanlar ishakı istiyor hakan balta oynasın bir farkı yok bence siz maçları izliyormusunuz ligdeki emin değilim valla

yav birak allah askina bunlara ne anlatiyorsun,gecen yil sinan bolati kayseriye kaptirdi diye yonetime neler soylenmisti burda simdi sinan alindi diye küfür etmedikleri kaldi yonetime

eğer sabretmesem çok büyük küfürler edicem.gidin şu yaz günlerinde gezin dolaşın,forumun havasını kaçırmayın.abuk subuk şeyler yazıyosunuz ya.sıcak mı vurdu başınıza?

İnler konusunda anlaşmışız kaynak lig tv

Bir iPhone-Tapatalk iştirakidir.

Ceyhun Hannover de

BtUHpNBCcAEAEv5.jpg

suat

okan-emre

hagi

arif-hakan

melo

inler-selcuk

sınaydır

xx-xx

bir adet arif ve bir adet hakan sukur bulunuz please

2011 yılında foruma referans ile üye alınsın dedim dedim iplemediniz bak ne oldu şimdi?

Telles baya yetersiz bek olarak. Dün ceza sahasıiçinde rakibe atlayıcı vardı ki oha dedim resmen.

Savunma yapmasını pek bilmiyor.

Ön sol açık içinde yeterince iyi değil bence.

Ishak savunmada çok daha iyi ve yerli üstelik.

Ne tascisi ya gidin isinize omer toprak da serdar tascida bes para etmez egemwn ikisindende iyi stoper hatta semih

Yabanci tecrubeli winner stoper lazim bu takima

Pozisyon bilgisi iyi atakta savunmada duran topta takimi yonlendirecek bir isim sart

Gerçekten forumun çivisi çıktı şu son günlerde.

Saçma sapan karşılaştırma konuları açıldı ve ilk ciddi hazırlık maçında takımı yerin dibine soktular.

Şikecilerin en büyük destekçisinin resimini avatar olarak kullanan bile var.

Biz daha sezon baslamadan birlik olamadik, hatta fena bir sekilde ucurum var, ne dogru durust oyunculara destek var, ne hoca ya, ne yonetime, boyle olmaz bu isler. Eger bu sene basari istiyorsaniz once aynaya bakin ve ben bu takim icin napiyorum deyin, nerede birlik beraberlik, nerede takima destek, boyle olacaksa 2 kotu mac sonrasi yine klasik laflar doner (Terim imparator falan) sonra Fener sampiyon olursa sucluyu heryerde ararsiniz, bitek kendinize bakmazsiniz.

Bizim kadar kolay dagilan bir taraftar toplulugu yoktur herhalde, su Fenerliler kadar olamadik, adamlar sIke yapmislar ama hala takimi basarili olsun diye oyle bir sahipleniyorlarki, bide bize bak.

Her an birsey patlayabilir gibi bir hava olusuyor hemen. Oyunculara hakaret edecegimize veya yuhlayacagimiza destek moral versek kotu mu olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt