Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Veysel Semih Koray Telles

Melo İnler Selçuk

Bruma Sneijder

Burak

Muslera

Melo İnler Selçuk

Olcan Sneijder

Torres

Muslera

Melo İnler Selçuk

Sneijder

Torres Burak​

İsmi geçenlerden Medel ve Campbell gelsin muhteşem ötesi iki transfer yapmış oluruz. Ama yabancı sınırıyla ne yaparız bilemiyorum.

Ceyhun Hannover de

BtUHpNBCcAEAEv5.jpg

bizim bu kazmada görmediğimizi ne gördülerde aldılar acaba

Biz daha sezon baslamadan birlik olamadik, hatta fena bir sekilde ucurum var, ne dogru durust oyunculara destek var, ne hoca ya, ne yonetime, boyle olmaz bu isler. Eger bu sene basari istiyorsaniz once aynaya bakin ve ben bu takim icin napiyorum deyin, nerede birlik beraberlik, nerede takima destek, boyle olacaksa 2 kotu mac sonrasi yine klasik laflar doner (Terim imparator falan) sonra Fener sampiyon olursa sucluyu heryerde ararsiniz, bitek kendinize bakmazsiniz.

Bizim kadar kolay dagilan bir taraftar toplulugu yoktur herhalde, su Fenerliler kadar olamadik, adamlar sIke yapmislar ama hala takimi basarili olsun diye oyle bir sahipleniyorlarki, bide bize bak.

Her an birsey patlayabilir gibi bir hava olusuyor hemen. Oyunculara hakaret edecegimize veya yuhlayacagimiza destek moral versek kotu mu olur?

Her seferinde aynı şeyi söylerim,düşündüklerimi yazmışsın eline sağlık hep destek tam destek daha ikinci maçtan takımı asanlar var not:eray konu dışı bende asıyorum(:

Muslera

Melo İnler Selçuk

Bruma Sneijder

Burak

Muslera

Melo İnler Selçuk

Olcan Sneijder

Torres

Muslera

Melo İnler Selçuk

Sneijder

Torres Burak​

İlk kadro iyi. Torres çöpü umarım gelmez. Dün oynayan adını bilmediğim altyapı oyuncumuz torresten daha iyi. Torres geleceğine Mehmet Yılmaz Yaser falan gelsin daha iyi...

meselede 1 maçı baz almamak işte :asd:

Tamam hocam zaten onu baz alsam ne diye sizin görüşlerinizi sorayım açık şekilde dile getirdim bir maçını izledim ve attığı gol dışında bir esprisini göremedim sahada yeaaa nasıl olur böyle topçu mu olur filan diye eleştirmedim kesin yargılara varmadım vs.

İlk kadro iyi. Torres çöpü umarım gelmez. Dün oynayan adını bilmediğim altyapı oyuncumuz torresten daha iyi. Torres geleceğine Mehmet Yılmaz Yaser falan gelsin daha iyi...

Torres'in gelmesini isterim şahsen. Bunun yanında topla arası Torres kadar iyi herhangi bi forvette olabilir.

beyler yeri degil ama birsey sormak isterim

moskovaya vizesiz seyahat ediliyor mu

Bize fiziği iyi bir forvet lazım. Burak'ın yavaşlığını kapatacak. Hızlı ve güçlü... Sakat olmayan Demba gibi mesela

Burak'ın yavaşlığı mı? Maçları nasıl izliyorsun yahu. Bu adamın hızı tek özelliği zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt