Selim Arıcı
Kırmızı Üye
- 30 Haziran 2014
- 1.240
- 0
- 606
Herkese hayırlı günler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atıyorum oldu. Tandem Semih-Chedjou olur demi. ?
Ceyhuna Hannoverde fazla bence. Helal olsun tayfun hoca duruyormu daha orada ?
İnler konusunda anlaşmışız kaynak lig tv
Bir iPhone-Tapatalk iştirakidir.
Ceyhun Hannover de
![]()
Biz daha sezon baslamadan birlik olamadik, hatta fena bir sekilde ucurum var, ne dogru durust oyunculara destek var, ne hoca ya, ne yonetime, boyle olmaz bu isler. Eger bu sene basari istiyorsaniz once aynaya bakin ve ben bu takim icin napiyorum deyin, nerede birlik beraberlik, nerede takima destek, boyle olacaksa 2 kotu mac sonrasi yine klasik laflar doner (Terim imparator falan) sonra Fener sampiyon olursa sucluyu heryerde ararsiniz, bitek kendinize bakmazsiniz.
Bizim kadar kolay dagilan bir taraftar toplulugu yoktur herhalde, su Fenerliler kadar olamadik, adamlar sIke yapmislar ama hala takimi basarili olsun diye oyle bir sahipleniyorlarki, bide bize bak.
Her an birsey patlayabilir gibi bir hava olusuyor hemen. Oyunculara hakaret edecegimize veya yuhlayacagimiza destek moral versek kotu mu olur?
bizim bu kazmada görmediğimizi ne gördülerde aldılar acaba
bizim bu kazmada görmediğimizi ne gördülerde aldılar acaba
Muslera
Veysel Semih Koray Telles
Melo İnler Selçuk
Bruma Sneijder
Burak
Muslera
Melo İnler Selçuk
Olcan Sneijder
Torres
Muslera
Melo İnler Selçuk
Sneijder
Torres Burak
meselede 1 maçı baz almamak işte![]()
İlk kadro iyi. Torres çöpü umarım gelmez. Dün oynayan adını bilmediğim altyapı oyuncumuz torresten daha iyi. Torres geleceğine Mehmet Yılmaz Yaser falan gelsin daha iyi...
beyler yeri degil ama birsey sormak isterim
moskovaya vizesiz seyahat ediliyor mu
Torres'in gelmesini isterim şahsen. Bunun yanında topla arası Torres kadar iyi herhangi bi forvette olabilir.
Her seferinde aynı şeyi söylerim,düşündüklerimi yazmışsın eline sağlık hep destek tam destek daha ikinci maçtan takımı asanlar var not:eray konu dışı bende asıyorum![]()
Bize fiziği iyi bir forvet lazım. Burak'ın yavaşlığını kapatacak. Hızlı ve güçlü... Sakat olmayan Demba gibi mesela