Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------Muslera---

Tarık---Semih---Melo---Telles(İshak)

----------Gökhan-----Selçuk

---Olcan---Sneijder---Podolski(Bruma)

---------------Burak(Podolski)----------

Parantez içi 2. alternatif kadro. Melo'nun stoperde oynamasını hiç istemem ama en dengeli kadro bu şekilde olur gibi. Denenebilir.

----------------Muslera---

Tarık---Semih---Chedjou---İshak

--------------Melo----------

-----Gökhan-------Selçuk

Olcan---Podolski---Sneijder

Böylede olabilir. Tabi 2 kadroda fantezi kadrosu. İnler'i alıp yabancı kontenjanından rahatlatmak istedim. Tabi böyle olunca da en az 1 oyuncu kendi mevkisi dışında oynamış oluyor. Her türlü sıkıntı. :(

4 yıldızı takmış gscimbom

İnler olayı yalan imiş geçmiş olsun

Ceyhun Almanyada iş yapar.Burdaki ergenler laf ede dursun.Mancini takımı o kadar beğenmiyordu ki(haklı da) sırf Alman alyapısı var diye Ceyhuna süre veriyordu.

Lider bir oyuncuya kesinlikle ihtiyaç var.Drogba gibi karakterini ortaya koyacak biri.Dün Schalke bugün de Juve maçını izledim.İkisinde de müthiş oynamış.Drogba gibi biri şart bize.Her ne kadar Drogba kadar olmasa da ben Eto'o,Torres'ten birinin alınmasından yanayım.Yoksa sene boyu Burak(severim),Umut'la gitmez.

Burak'ın yavaşlığı mı? Maçları nasıl izliyorsun yahu. Bu adamın hızı tek özelliği zaten.

Burak takımda hız konusunda 7. falandır. Hatta Selçuk hariç Buraktan daha yavaş kimse yok. Dönüp gidene kadar karşı takım gol atıp santraya geliyor. Ha bir de Muslera yavaştır belki ama deparını görmedim.

Burak takımda hız konusunda 7. falandır. Hatta Selçuk hariç Buraktan daha yavaş kimse yok. Dönüp gidene kadar karşı takım gol atıp santraya geliyor. Ha bir de Muslera yavaştır belki ama deparını görmedim.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 20 Tem

Takımda koşu yarışması gibi bir şey yapılmış. Bunda en hızlı oyuncu ise yine Armindo Bruma olmuş. 2. isim Burak Yılmaz...

bu takıma destek tam destek sinerji gibi saçma sapan laflarada ben tilt oluyorum.takımmı var daha kurulmadıki transfer dönemindeyiz

tabi takımı eleştireceğizki doğrular yapılsın herşeye süper diyip lig başladıktan sonra herşey berbat olursa gelip burda sövmesi kolay

telles bu takımda 5 yabancıda kesinlikle 11 e giremez bruma konusunda herkes benim üzerime geldi ama bruma yetenekli olabilir

ama şu anda 5 yabancıda onu pişirme durumumuz yok bu iki oyuncuyu 11 den silip yerine iyi bi stoper iyide bi forvet yazarsak

ozaman süper bi takım olabilir neticede elimizde etkili bi kanat oyuncusu olan olcan var bi kanattada birisini oynatırız idare ederiz

ama forvette burakla umutla olmaz olmuyor olmucak bu adamlar ya ikinci forvet yada yedek forvettir.burak benim gözümde kontra atak oynayan

takıma uygun oyuncudur.boş alan buldumu gider takım oyununu oyuncak oyunu açacak son vuruşu iyi hava toplarında etkili kuvvetli bi forvet lazım

yaş 32 yolun yarısı geliyo tabi biraz göz kontrolü şart bence

bu takıma destek tam destek sinerji gibi saçma sapan laflarada ben tilt oluyorum.takımmı var daha kurulmadıki transfer dönemindeyiz

tabi takımı eleştireceğizki doğrular yapılsın herşeye süper diyip lig başladıktan sonra herşey berbat olursa gelip burda sövmesi kolay

telles bu takımda 5 yabancıda kesinlikle 11 e giremez bruma konusunda herkes benim üzerime geldi ama bruma yetenekli olabilir

ama şu anda 5 yabancıda onu pişirme durumumuz yok bu iki oyuncuyu 11 den silip yerine iyi bi stoper iyide bi forvet yazarsak

ozaman süper bi takım olabilir neticede elimizde etkili bi kanat oyuncusu olan olcan var bi kanattada birisini oynatırız idare ederiz

ama forvette burakla umutla olmaz olmuyor olmucak bu adamlar ya ikinci forvet yada yedek forvettir.burak benim gözümde kontra atak oynayan

takıma uygun oyuncudur.boş alan buldumu gider takım oyununu oyuncak oyunu açacak son vuruşu iyi hava toplarında etkili kuvvetli bi forvet lazım

bruma 11e mi giremez EAHAUHAUHAU [no offense]

bizim bu kazmada görmediğimizi ne gördülerde aldılar acaba

taraftara göre kazma, teknik direktörlere göre görev adamıdır...

şenol güneş, fatih terim, mancini hatta hikmet karaman... bu isimleri "takımın başında görmek istiyoruz" diye sayfalarca konusu yapıldı... ama hepsi de ceyhun'a takımlarında yer verdi...

düz topçudur, görev adamıdır, ayağında top tutmaz, ilk topu pas olarak verir... yani taraftarın sevmeyeceği tarzı vardır... bu yüzden hannover'e gitmesine şahsen ceyhun adına sevindim...

Tek yabanci hakkimiz var. Ya hem kanat hemde forvet oynayabilecek Campbell gibi bir oyuncuyu alacağiz yada Possesion futboluna uygun, modern bir forvet alacağiz. Presi baslatacak, sirti dönüp oynama özelliğine sahip, servis yapabilecek, bireysel acidan güclü, rahat skor üretebilecek bir forvet. Piyasada böyle bir forveti Turkiye Ligine getirmek cok zor. Doymus, kafasinda futbolu bitiren oyuncular yerine basariya ac oyunculari tercih ederim. Bu yüzden Campbell, Mitrovic>Torres, Eto'o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt