Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıklarınızı okumadan mı gönderiyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seviyim. Takıma destek olunmalı diyenleri bile eleştiren çıkmış.

Burak Yılmaz'a yetersiz demek kötü niyetse öyleyim. Ama bu forumda Baytar kalsın Tugay gitsin diyenleri gördükten sonra daha masum kalırım...

Burak yetersiz dersin görüştür der geçeriz..Ama Burak takımın en yavaş oyuncularından biri dersen futboldan gram anlamıyorsun demektir..

Burak yetersiz dersin görüştür der geçeriz..Ama Burak takımın en yavaş oyuncularından biri dersen futboldan gram anlamıyorsun demektir..

Hızlı koşmak hızlı olmak mı futbolda? Ani dönüşler, sağa sola çekmek, çabuk düşünmek. Bunlar olmadan Usain Bolt'u koysak en iyi forvet mi olacak?

Hızlı koşmak hızlı olmak mı futbolda? Ani dönüşler, sağa sola çekmek, çabuk düşünmek. Bunlar olmadan Usain Bolt'u koysak en iyi forvet mi olacak?

Salt olarak 'hız'dan bahseden sensin Muslera'nın deparına kadar gitmişsin şimdi gelmiş ne diyorsun kafan mı güzel birader senin kendi kendinle çelişme bari..

Telles gelişecek, Olcan alışacak, Melo yatışacak, Burak gol atacak, Sneijder bizi kurtaracak...

Daha çok beklersiniz...

Yazdıklarınızı okumadan mı gönderiyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seviyim. Takıma destek olunmalı diyenleri bile eleştiren çıkmış.

kurulmamış takıma destek olunmaz diyoruz eksiklerini söylüyoruz transferler biter takım kurulur ondan sonra destek oluruz ama önce eksikler

kapanmalı bunlarıda söylemeliyiz

stoperde semihin yanında kim oyuncak o sorunu çözsek bizde brumayı tercih ederiz üstüna basa basa söylüyorum bir yabancı forvet ve bir yabncı stoper

şart bu iki oyuncuyu 5 yabancıda yerleştirebiliyorsan sorun yok muslera melo yabancı stoper yabancı forvet snejdeir 5 yabancı diğerleri benim futbol

anlayışımda yedek kalır sen koraya güvenirim stoper önemsiz inadına bruma dersen onada saygılıyım ama sonuçlarını izler sezon başlayınca görürüz

geçen sene aynı savunmayla kalesinde en az pozisyon gören takımdık... bak en az gol yiyen demiyorum... kalesinde en az pozisyon gören... neden inatla yabancı stoper???... hadi yerli desen anlarım... ömer toprak alınır hem rotasyon olur hem kontenjanı rahatlatırsın ama neden yabancı stoper??... yabancı stoper alman demek takımdaki 3 kişiyi taca atacaksın demektir... telles ve brumayı kontenjan dışı bırakacağın gibi koray'ı da oynatmayacaksın... bu çocuklar nasıl geliştirecek kendini?... galatasaray geçmişine bir bakarsan bülent korkmaz'ı görürsün... şampiyon kulüpler kupası maçına çıktı ilk kez... 17 yaşındaydı... semih kaya yine öyle... gençti tecrübesizdi ama çıktı oynadı... bence koray ve emre can coşkun da lig boyunca takımda oynayabilecek yetenekteler.. ama yok onları kenarda tutup yabancı stoper diye tutturursak onlarda gider elden...

kurulmamış takıma destek olunmaz diyoruz eksiklerini söylüyoruz transferler biter takım kurulur ondan sonra destek oluruz ama önce eksikler

kapanmalı bunlarıda söylemeliyiz

yani 10 gün içerisinde takım kurulmuş form tutulmuş ve kondisyon yüklenmiş olması gerekirdi mi diyorsun???... eksikleri görmek için bu süre yeterli miydi sence?...

geçen sene aynı savunmayla kalesinde en az pozisyon gören takımdık... bak en az gol yiyen demiyorum... kalesinde en az pozisyon gören... neden inatla yabancı stoper???... hadi yerli desen anlarım... ömer toprak alınır hem rotasyon olur hem kontenjanı rahatlatırsın ama neden yabancı stoper??... yabancı stoper alman demek takımdaki 3 kişiyi taca atacaksın demektir... telles ve brumayı kontenjan dışı bırakacağın gibi koray'ı da oynatmayacaksın... bu çocuklar nasıl geliştirecek kendini?... galatasaray geçmişine bir bakarsan bülent korkmaz'ı görürsün... şampiyon kulüpler kupası maçına çıktı ilk kez... 17 yaşındaydı... semih kaya yine öyle... gençti tecrübesizdi ama çıktı oynadı... bence koray ve emre can coşkun da lig boyunca takımda oynayabilecek yetenekteler.. ama yok onları kenarda tutup yabancı stoper diye tutturursak onlarda gider elden...

bak ben bu konuda sana %100 hak veriyorum ben korayın oynamasını isterim.semihte oynadığında en çok ben sevinmiştim.neticede büyük takımsın kalecin iyi orta sahan iyi takım mücadele ederse pozisyon az verirsin ama bu takımın iki beki de berbat sağ bek zaten yok sol bek telles geçen senede berbat oynadı bu senede berbat iki sağlam bekin olsa iki genç stoperle oynarsın ama bizim bu şansımızda yok.ha ben olsam tarık şeneri alıp dört yerliyle savunmada oynarım benim karşı çıktığım olay yabancı stoper alınıp forvet alınmadan brumayı takıma yazmak önce forveti takıma yazalım sonrasına bakarız neticede orta sahan ve forvetin yeterliyse iç sahada yarım saatte maç 3-0 olur gerisine gerek yok ama yine hakan balta oyuncak bunuda biliyorum hocanın korayı oynatacağına inansam alınmasın yabancı stoper razıyım rakibimiz sakatlıklarda haftalarca bekir egemen oynamadımı bekirmi egemenmi koray ve semihten yeteneki bence hiç biri ama acil top class bi forvet alınmalı.

Niye destek olunmuyormuş. Desteklemekle ,eleştirme ve kritize etmeninin farkını biliyor musunuz?

kusura bakma basındaki haberler doğruysa forvet alınmazda yabancı stoper alınırsa ki bütün çalışmalar stoperle ilgili hepside yalan olamaz

ozaman takıma destek desen nolcak eksik takımı desteklesemde desteklemesemde bu takım başarılı olmaz takım oluşturma döneminde

sezon başlamadan ne desteği vericez napcaz anca gaz verebiliriz bizim takım iyi süper telles müthiş bek burak müthiş forvetmi diyelim.

sezon başlar destek te başlar sezon başı eleştirme yanlışları söyleme zamanıdır.o yüzden takıma destek denildimi tilt oluyorum.önce takımı bi kuralımda

herkes fikrini eksiklerini söylesin destek zamanı geldiğinde yarış başladığında herkes desteğini verir merak etme

Burak Yılmaz'a yetersiz demek kötü niyetse öyleyim. Ama bu forumda Baytar kalsın Tugay gitsin diyenleri gördükten sonra daha masum kalırım...

Alakası yok. Yine aynı şeyi yapmışsınız. Burak a da Şino ya da yetersiz diyebilirsiniz. Buna saygı duyarım kişisel görüştür. Ama Burak a yavaş demek kişisel görüşten öteye geçmek demektir. Hele ki Mertcan bir test sonucunu sunmuşken abartıp demek ki test Bruma ve Burak arasında oldu sadece diyecek kadar alaycı ve kötü niyetlisiniz. Lakin çıkıp çabuk oynamaktan bahsediyor olsaydınız çevirmeye çalıştığınız gibi muslera yı buna katmazdınız. Bu yüzden iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Ortalığı karıştırmaya çalışır bir haliniz var.

edit vazgeçtim

Çare 3-4-3

Muslerayı Neuer gibi kullandık mı tamamdır.

bak ben bu konuda sana %100 hak veriyorum ben korayın oynamasını isterim.semihte oynadığında en çok ben sevinmiştim.neticede büyük takımsın kalecin iyi orta sahan iyi takım mücadele ederse pozisyon az verirsin ama bu takımın iki beki de berbat sağ bek zaten yok sol bek telles geçen senede berbat oynadı bu senede berbat iki sağlam bekin olsa iki genç stoperle oynarsın ama bizim bu şansımızda yok.ha ben olsam tarık şeneri alıp dört yerliyle savunmada oynarım benim karşı çıktığım olay yabancı stoper alınıp forvet alınmadan brumayı takıma yazmak önce forveti takıma yazalım sonrasına bakarız neticede orta sahan ve forvetin yeterliyse iç sahada yarım saatte maç 3-0 olur gerisine gerek yok ama yine hakan balta oyuncak bunuda biliyorum hocanın korayı oynatacağına inansam alınmasın yabancı stoper razıyım rakibimiz sakatlıklarda haftalarca bekir egemen oynamadımı bekirmi egemenmi koray ve semihten yeteneki bence hiç biri ama acil top class bi forvet alınmalı.

tamam ben de bunu soruyorum... geçen seneden farklı olan ne?... sadece sabri gitti... gökhan zan zaten hiç oynamadı?... chedjou yine duruyor.. en kötü yine ligin en az pozisyon veren takım oluruz... kaldı ki rotasyona sokacağın genç stoperlerimiz de var bu sene...

demek ki fener küme düşse kime takmayacak.baya bi kafa gitmiş herkesin.

hazır forum kafayı yemeye doğru giderken,

yeni fikrimi sunayım çok laf yemem bu karışıklıkta :asd:

beklerimiz kötüyse, biz de beksiz oynarız.

----------------Muslera-----------------

------Semih---Koray----Ömer------

-------------Melo----Selçuk-----------

---Bruma----Sneijder----Olcan----

-----------Burak-----Campbell-------

alternatif olarak Melo stopere çekilip, ortaya Inler konulabilir.

Olcan sol bekte de az çok oynadığı için savunma işini idare eder.

zaten ligi her türlü götürür herhalde bu kadro

tamam ben de bunu soruyorum... geçen seneden farklı olan ne?... sadece sabri gitti... gökhan zan zaten hiç oynamadı?... chedjou yine duruyor.. en kötü yine ligin en az pozisyon veren takım oluruz... kaldı ki rotasyona sokacağın genç stoperlerimiz de var bu sene...

tamam bende bunu onaylıyorum iki beki transfer edebilirsek 4 yerli savunma okey ama lütfen forvete bi adam başka bi derdim yok tek derdim

bütün sezon burağı görüp onun ayağına bakmamak ilk gol seçeneğimiz burak olmamalı vallaha lig tv dekoderini kırarım:)

Fenere ifm den ret gelmis . Ulan bunlar butun dunyada şikeci kabul edildi bi bizim tff etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt