Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize fiziği iyi bir forvet lazım. Burak'ın yavaşlığını kapatacak. Hızlı ve güçlü... Sakat olmayan Demba gibi mesela

Burak takımda hız konusunda 7. falandır. Hatta Selçuk hariç Buraktan daha yavaş kimse yok. Dönüp gidene kadar karşı takım gol atıp santraya geliyor. Ha bir de Muslera yavaştır belki ama deparını görmedim.

Hızlı koşmak hızlı olmak mı futbolda? Ani dönüşler, sağa sola çekmek, çabuk düşünmek. Bunlar olmadan Usain Bolt'u koysak en iyi forvet mi olacak?

İlk 2 mesajında Burağın yavaşlığından bahsetmişsin.Burağı Muslera ile kıyaslamışsın.Yavaş diye kötülemişsin.Sonra da hızın önemli olmadığını söyleyip kendinle çelişmişsin. Bir futbolcunun dönüp gidememesi, sağa sola çekememesi,ani dönüşler yapamaması onun teknik kapasitesi ve top kontrolünden kaynaklanır. "Yavaşlığından" değil

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hazır forum kafayı yemeye doğru giderken,

yeni fikrimi sunayım çok laf yemem bu karışıklıkta :asd:

beklerimiz kötüyse, biz de beksiz oynarız.

----------------Muslera-----------------

------Semih---Koray----Ömer------

-------------Melo----Selçuk-----------

---Bruma----Sneijder----Olcan----

-----------Burak-----Campbell-------

alternatif olarak Melo stopere çekilip, ortaya Inler konulabilir.

Olcan sol bekte de az çok oynadığı için savunma işini idare eder.

zaten ligi her türlü götürür herhalde bu kadro

olmaz o iş birincisi 3'lü defans oynarsan kanatların en az biri mutlaka bek özellikli olmalı hatta mümkünse ikisi de. diğer kanat da mutlaka savunmaya çok yardım eden bir oyuncu olmalı. savunmaya çok yardım eden kanat Olcan olabilir (sol kanatta), diğer kanada da Sabri-Tarık tarzı bir oyuncu şart. Bruma'nın orada oynaması imkansız. Veysel olabilir sağ kanada ama o da ağır kalır sanki. ayrıca bütün Türk stoperlerimizi birden oynatmak da büyük risk. Koray ya da Balta yerine uzun boylu, süpürücü bir stoper şart bu sistemde

olmaz o iş birincisi 3'lü defans oynarsan kanatların en az biri mutlaka bek özellikli olmalı hatta mümkünse ikisi de. diğer kanat da mutlaka savunmaya çok yardım eden bir oyuncu olmalı. savunmaya çok yardım eden kanat Olcan olabilir (sol kanatta), diğer kanada da Sabri-Tarık tarzı bir oyuncu şart. Bruma'nın orada oynaması imkansız. Veysel olabilir sağ kanada ama o da ağır kalır sanki. ayrıca bütün Türk stoperlerimizi birden oynatmak da büyük risk. Koray ya da Balta yerine uzun boylu, süpürücü bir stoper şart bu sistemde

haklısınız farkındayım ama aklıma en çok bu yatkın geldi.

stoperde yabancı için Bruma'yı çıkarmamız gerek (tabii Muslera da yedek kalabilir bazen)

dediğiniz gibi sağda yerli oynatırız o zaman ama elimizdekiler çok ağır, başka da var mı aklıma gelmedi.

Olcan sağda verimli olacak olsa, sağda Olcan solda Telles denenebilirdi.

neyse zaten böyle oynamayız

Bu sezon lisans alamayan kulubler eksi puanla lige basliyormus, Kasimpasa falan..

Bizim takıma Popescu etkisi yaratabilecek bir tecrübeli savunma oyuncusu lazım,Semih,Hakan,Chedju pimi cekilmiş el bombaları 3üde,herkes ilk 11'e Korayı yazıyor olmaz diyorum 19yaşında daha kendini kanıtlamamış bir genc Galatasarayın ilk 11inde oynayamaz,yarın Barca,Real madrid,M.united maclarında Korayı ilk 11'e koyamazsın onunda futbol hayatını bitirmiş olursun önce sağlam bir savunma sonra forvet transferi..........

Bizim takıma Popescu etkisi yaratabilecek bir tecrübeli savunma oyuncusu lazım,Semih,Hakan,Chedju pimi cekilmiş el bombaları 3üde,herkes ilk 11'e Korayı yazıyor olmaz diyorum 19yaşında daha kendini kanıtlamamış bir genc Galatasarayın ilk 11inde oynayamaz,yarın Barca,Real madrid,M.united maclarında Korayı ilk 11'e koyamazsın onunda futbol hayatını bitirmiş olursun önce sağlam bir savunma sonra forvet transferi..........

Koray'ı oynatmazsak nasıl tecrübe edinecek çocuk.?

Dusundum dusundum dusundum, evet, kesinlikle yabanci kaliteli yardiran bir forvet lazim. Topu alip defansin arasindan cikacak golu 90a asacak birisi, soyle Doumbia falan gayet uygun, 1 sene kontrati da kalmis..

@Barış Çetiner ;)

Arkadaslar gecen sezon mancini savunma.istedi burdisso geldi ama olmadi mancini raporu belli chedi yetersiz gormus ki yerinde tespit kesinlikle stoper alinacaktir

Dunya kupasinda dikkat ceken hollandanin degansif gucuydu ilk kez savunmalari bu kadar iyiydi stumdan sonra ve vlaar harika oynadi bence alinsa nasil transfer olur

Indi ve vlaar cok iyi savundular hollanda kalesini indi gitti vlaar bize gelse ne dusunursunuz

Bursa maçında reklam panolarında Socar ın reklamı var

Alakası yok. Yine aynı şeyi yapmışsınız. Burak a da Şino ya da yetersiz diyebilirsiniz. Buna saygı duyarım kişisel görüştür. Ama Burak a yavaş demek kişisel görüşten öteye geçmek demektir. Hele ki Mertcan bir test sonucunu sunmuşken abartıp demek ki test Bruma ve Burak arasında oldu sadece diyecek kadar alaycı ve kötü niyetlisiniz. Lakin çıkıp çabuk oynamaktan bahsediyor olsaydınız çevirmeye çalıştığınız gibi muslera yı buna katmazdınız. Bu yüzden iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Ortalığı karıştırmaya çalışır bir haliniz var.

Yarışmayı bilmem ama Bruma Olcan Telles Sneijder Umut Amrabat Burak tan daha hızlı. Bize de buraktan daha hızlı çabuk artık herneyse daha iyi bir golcü lazım. Ben ortalık karıştırdığım için Burak yerine Mevlüt düşünüldü zaten evet.

Yarışmayı bilmem ama Bruma Olcan Telles Sneijder Umut Amrabat Burak tan daha hızlı. Bize de buraktan daha hızlı çabuk artık herneyse daha iyi bir golcü lazım. Ben ortalık karıştırdığım için Burak yerine Mevlüt düşünüldü zaten evet.

Mevlüt ün düşünülmesi forvet yetersizliğinden diyebilirsin anlarım. Ama Burak hızlı değil o yüzden Mevlüt düşünüldü diyorsan, ben de derim ki Drogba da hızlı değildi. Neyse daha bir şey yazmaya gerek yok yeteri kadar net yazdım şimdiye kadar, anlaşılamıyorsam yapacak bir şey yok. İyi forumlar.

Astori Romaya transfer oldu. Lazioyla ertelenen görüsmelerden sonra, sözlesme yeniledi. Daha sonraysa dün Roma Channelde Astorinin Romaya transfer olduğundan bahsedildi. Bugünde resmen aciklandi.

Tek istediğim stoperdi. Bireysel hatalari fazla olsada, oyunu okumada yeterli görmesemde, cabuk ve ball playing CB özelliklerine sahip modern bir stoperdi.

Transfermarkt'de oyuncularin piyasi degeri degisti.

Bizimkiler:

Sneijder: 18 milyon euro (+1 milyon)

Muslera: 18 milyon (+2 milyon)

Burak: 14 milyon (-4 milyon)

Olcan: 10 milyon (+3.8 milyon)

Selcuk: 10 milyon (-4 milyon)

Semih: 10 milyon (+3 milyon)

Chedjou: 9 milyon (-2 milyon)

Bruma: 9 milyon (-1 milyon)

Melo: 8.5 milyon (-500 bin)

Telles: 7 milyon (+1.5 milyon)

Veysel: 5 milyon (+-0)

Muslera/Sneijder ligin en degerli oyunculari.

Ulan roma ne transfer yapti be. Simdide astoriyi kiralamislar adamlar bu isten anliyor

Astori resmen AS Roma da..

-1 sezon kira icin 2 milyon euro

-satin alma opsiyonu 6 milyon euro

BtU3viOCQAAN232.jpg

Keske bizde alabilseydik Astori yi ama Roma ya gitmesi de iyi oldu.

10 sayfa geriden okudum da nöbeti; tellesi satıp ishakı alanı mı , bruma'yı oynatmayanı mı , burağa yavaş diyeni mi, muslera'yı kötüleyeni mi ararsınız ; gençler bi sakin olun, 2 saat çıkın, geri gelin.. sakinliğe davet ediyorum sizi.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt