Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vlaar defansa

Kampl ortaya

Slimani / gyan / almeida dan biri forvete

Fiyat performans en iyisi bu olur gibi

Vlaar defansa

Kampl ortaya

Slimani / gyan / almeida dan biri forvete

Fiyat performans en iyisi bu olur gibi

''Yonetim almeida yi alirsa istifa etsin direk portekiz bile.dayanamiyor artik ona bu forvet kitliginda oynadigi maclarda tek olumlu hareketi yok bu mudur vizyon seneye para verip gonderirler dunya ve turkiye futbolunda almeida donemi kapanmistir kapimiza gelip kontrat istiyo adam yazikk cok paramiz varsa hayir vakfi acip ihtiyaci olanlara dagitalim o parayi yuzlerce aileyi bakar ... iyice capsizlasti yonetimm anlamak guc''

Transfer Nöbeti (ARŞİV 4) | Sayfa 515 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Almedia konusunda cevap vermeye gerek görmüyorum. Kendi cevabini okuyabilirsin. İstediğin forvetlerden hici biri Possesion futboluna uygun degil.

Vlaar 3lü savunmadaki perfonmansi 2li savunmada gösteremez. Chedjoudan farkli olmaz 2li savunmada.

Kampl zaten acik alan oyuncusu. Bizim takimda o da olmaz.

Bruma, modern bir kenar oyuncusu. Bazi oyuncular vardir, sürekli ayni calimlari atar. Fakat Bruma her türlü calimi atiyor. İceri katediyor, cizgiye iniyor. Dikine oynuyor. Topsuz oyunda iyi. Kenar forvet özellikleri var. Savunmasi var. Bir kenar oyuncusunda olmasi gereken her özellik var. Henüz 19 yasinda. Kararlarini ve bitiriciliğini gelistirmis, olgunlasmis bir Bruma zaten en az 60 milyon euro değerinde olur. Keske, diğer kanata El Shaarwy ada Depay gibi bir oyuncuda alabilsek, bir kanatta Bruma, diğer kanatta bu 2 oyuncudan birisi olsa. Bruma sürekli ilk11 oynarsa, Turkiye Liginde rahat cift haneli rakamlara ulasir. Brumayi Sporting genc takiminda izledim, sutlari o zaman bile fena degildi.

Brumayi yedek birakma gibi bir lüksümüz yok. Dikine oynayan, 3.bölgede fark yaratacak, yaratici ve bireysel acidan en güclü oyuncumuz o. 4-2-3-1de top rakpteyken, kenarlar, savunmaya gelip, en azindan doğru pozisyonu almali. Bruma onuda en iyi sekilde yapiyor.

Astori Romaya transfer oldu. Lazioyla ertelenen görüsmelerden sonra, sözlesme yeniledi. Daha sonraysa dün Roma Channelde Astorinin Romaya transfer olduğundan bahsedildi. Bugünde resmen aciklandi.

Tek istediğim stoperdi. Bireysel hatalari fazla olsada, oyunu okumada yeterli görmesemde, cabuk ve ball playing CB özelliklerine sahip modern bir stoperdi.

Benatia ayrılıyor mu?

Alperenin arkasında ki kalecimiz kim?

sa2y8ymu.jpg

Transfermarkt'de oyuncularin piyasi degeri degisti.

Bizimkiler:

Sneijder: 18 milyon euro (+1 milyon)

Muslera: 18 milyon (+2 milyon)

Burak: 14 milyon (-4 milyon)

Olcan: 10 milyon (+3.8 milyon)

Selcuk: 10 milyon (-4 milyon)

Semih: 10 milyon (+3 milyon)

Chedjou: 9 milyon (-2 milyon)

Bruma: 9 milyon (-1 milyon)

Melo: 8.5 milyon (-500 bin)

Telles: 7 milyon (+1.5 milyon)

Veysel: 5 milyon (+-0)

Muslera/Sneijder ligin en degerli oyunculari.

melonun değeri nasıl düşer lan

taraftara göre kazma, teknik direktörlere göre görev adamıdır...

şenol güneş, fatih terim, mancini hatta hikmet karaman... bu isimleri "takımın başında görmek istiyoruz" diye sayfalarca konusu yapıldı... ama hepsi de ceyhun'a takımlarında yer verdi...

düz topçudur, görev adamıdır, ayağında top tutmaz, ilk topu pas olarak verir... yani taraftarın sevmeyeceği tarzı vardır... bu yüzden hannover'e gitmesine şahsen ceyhun adına sevindim...

Kesiciliği vasatın üstünde olsa, pas yüzdesi de mevcut halinin 2 gömlek üstü olabilse hak verirdim; ancak bu dediklerimde oynadığı mevkinin olmazsa olmazları...Bizden aldığının üçte birini filan alacaktır orada...Bu kadar hantal adamın uzun bir profesyonel kariyeri olamayacaktır...

süper kupa talimatları değişmiş bakın ne var!

(1) Kupa müsabakasında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakaya katılmayan kulüp,

takip eden sezon Türkiye Kupası’na katılmaktan men edilir ve takip eden sezonda Süper

Kupa’da yer alamaz. Ayrıca TFF tarafından Süper Kupa’nın organizasyonu için yapılan

masraflar ile organizasyonun iptal edilmesi dolayısıyla TFF’nin karşılaşacağı maddi, manevi

her türlü zararı (Üçüncü kişilerle yapılan sözleşmeler gereği ödenmek zorunda kalınan cezai

şart, tazminat, vb. dahil) tazminle yükümlü olduğu gibi, Süper Kupa’nın ticari haklarından

elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz.

Melo belki de sezonun en iyi adamiydi. Degeri nasil düser anlamiyorum. Tamam yaslaniyor falan filan ama olaganüstü bir sezon gecirdi adam.

Ülke içinden bizimle adı geçen , burada yazılan çizilen hiçbir oyuncuyu almayın ,

boşa giden milyon avrolara sonradan yanacağımıza alt yapımızdaki çocukları oynatalım bin kat daha iyi ...

Yuh Bursa böyle küçük takımları bile yenemiyor , bide Avrupa'da puan toplayacaklarmis

Melo için bu değerlere çok da takılmamak lazım böyle saçmalıklar çıkabiliyo bazen. Drogba bize geldiğinde 3.5 mi neydi değeri. Tamam yaşlıydı da bu kadar da düşük olmaması gerek, sonuçta adam Drogba :)

''Yonetim almeida yi alirsa istifa etsin direk portekiz bile.dayanamiyor artik ona bu forvet kitliginda oynadigi maclarda tek olumlu hareketi yok bu mudur vizyon seneye para verip gonderirler dunya ve turkiye futbolunda almeida donemi kapanmistir kapimiza gelip kontrat istiyo adam yazikk cok paramiz varsa hayir vakfi acip ihtiyaci olanlara dagitalim o parayi yuzlerce aileyi bakar ... iyice capsizlasti yonetimm anlamak guc''

Transfer Nöbeti (ARŞİV 4) | Sayfa 515 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Almedia konusunda cevap vermeye gerek görmüyorum. Kendi cevabini okuyabilirsin. İstediğin forvetlerden hici biri Possesion futboluna uygun degil.

Vlaar 3lü savunmadaki perfonmansi 2li savunmada gösteremez. Chedjoudan farkli olmaz 2li savunmada.

Kampl zaten acik alan oyuncusu. Bizim takimda o da olmaz.

Bana kalsa almeida icin hala.ayni dusuncedeyim fakat buraga tum sezon.katlanmamak adina almeida bile yoklukta iyidir fiyat performans dedim yoksa baska.oyuncular yazilabilir tabi 20 30 butce varsa

Almeida pivot santrafor oynar fakat oyunu rakip.alana yikarsan etkili olur yani ligde bize bikac mac alir fakat kesinlikle vizyonlu bir kulup satin almaz gun kurtarir az maliyetle ...

Umarim anlatabilmisimdir eskiden olsa genc yetenek onerirdim fakat o isleri biraktim 4 senedir devlette calisiyorum scoutluktan uzagim

Vlaara gelince lucas neilin daha uzunu hava toplarinda iyisi ve bir gomlek ustu ve 3lu savunma demiaainde dunya kupasinda italya milli takiminin sistemini iyi izlemeni isterim bence tam prandellinin adami ayrica aradigimiz stoper

Ben begeniyorumm performansini fiyat olarak da cok ucuk olmaz yas olarak da en transfere uygun caginda bi defans oyuncusu icin

Kimi alacaz forvete kesin almalıyız. Aday var mı aklınızda balotelli falan gelmez. Huntelaar nasıl olur acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt