Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener alınmalı diye düşünüyordum ama tüküreyim o düşünceme ,

100 bin avroluk adam bunların alayı ,

evvelde yazdım ülke içi yerli transferini kesinlikle askıya almamız hatta tamamen iptal etmemiz lazım , alt yapıdan çıkan oyuncularımız en kötü zaten bu çapsız çöp bile olamayacak balonlar kadar oynar ,

en kötü ihtimalde bile zaten param cebimde kalır ne bu tırt çapsız beyin fakiri klüplerin ağız kokusunu çekersin nede onlara para kazandırmış olursun !

Turk takimlari avrupaya gitmeyecek derken takimlarimizin on elemede elenmesi demirorenin basarisidir ... tesekkur etmemiz gerekir

Ey turk futbolu helvani yeme vakti

Sirada karabuk ve besiktas var

Destege devam federasyonu aziz buyuk adam tek basina bukadar mali seyinde oynatiyor taraftarlara gelince pavali kopekler bikac kulup haric hepsi takimiyla tataftariyla pavali kopekler

Bana cekirdek citlemek duser clden el salliyoruz vatanimiza

yuhh eraydaki boya bak. 1.90 lık sinan bile yanında küçük kalmış. bu kadar boy ve fizikle iyi kaleci olamaması normal. adam hareket edene kadar top çoktan geçmiş olur.

Abi Courtois'nin boyu bundan da uzun biraz. Demek boy temel sorun degil. Sorun bundaki yeteneksizlik. Courtois su an dünyanin en iyi kalecilerinden biri 1,99 boyuyla.

Tamamen kalitesizlik,yetersizliklik ve YETENEKSIZLIK bizim Eray daki.

Bursa Avrupa kupalarına katılarak kazandıgımız toplam puanın takım sayısına bolunmesıne +1 ekledi. Yazık. Bu kafayla Avrupa'da skandal sonuclar yasanabılır.

Yalnız Bursa'yı Traore orta sahada çok rahatlatıyor. Ayaklarına hakim ben çok beğendim, pas yüzdesi yüksek .

trömso maçlarından beri avrupada ön elemeden nefret ediyorum bizim en son oynadığmızda rezaletti malum sezonun başında liviv denen takıma 90.dakikada gol atıp hemen uzatmada gol yemiştik ya direk katılalım ya hiç katılmayalım boşuna sinir krizi geçirmekten iyidir

Ben Avrupa Ligi'nden nefret ediyorum . Sadece ön eleme değil . 2000'deki UEFA Kupası zaferimizden sonra oynadığımız UEFA Kupa'larında başarılı olamadık . Birisinde köy takımı diye lanse edilen Tromso'ya elendik . Birinde o senenin şampiyonu Atletico'ya Caner'in 1 dakika içinde hem penaltı yaptırdığı hem de kırmızı kart gördüğü maçta son dakikada yediğimiz golle elenmiştik . Birinde Karpaty Lyiv diye bir başka köy takımına son dakikalarda gol atıp umutlanmışken yine son dakikalarda gol yiyerek elenmiştik . Birinde kendi sahamızda Hamburg'a 2-0'dan yenilmiştik ..

Hatırladıkça üzülüyorum :(

Ben Avrupa Ligi'nden nefret ediyorum . Sadece ön eleme değil . 2000'deki UEFA Kupası zaferimizden sonra oynadığımız UEFA Kupa'larında başarılı olamadık . Birisinde köy takımı diye lanse edilen Tromso'ya elendik . Birinde o senenin şampiyonu Atletico'ya Caner'in 1 dakika içinde hem penaltı yaptırdığı hem de kırmızı kart gördüğü maçta son dakikada yediğimiz golle elenmiştik . Birinde Karpaty Lyiv diye bir başka köy takımına son dakikalarda gol atıp umutlanmışken yine son dakikalarda gol yiyerek elenmiştik . Birinde kendi sahamızda Hamburg'a 2-0'dan yenilmiştik ..

Hatırladıkça üzülüyorum :(

leverkusen maçını unutma 2008deki ilk maç acayip goller kaçtı almanyada 5 yedik üstünede ligde son sıradaki kasımpaşaya evimizde yenilmiştik ama sonra şampiyon olmuştuk en azından :)

leverkusen maçını unutma 2008deki ilk maç acayip goller kaçtı almanyada 5 yedik üstünede ligde son sıradaki kasımpaşaya evimizde yenilmiştik ama sonra şampiyon olmuştuk en azından :)

Aynen o da kötüydü . İlk maçta Ümit Karan baya goller kaçırmıştı rövanşta da farkla yenilmiştik . O sene şansla gruptan çıkmıştık . Son maçta biz Avuturya Vien ile berabere kalmıştık . Gruptaki takımlardan Bordo da liderliğini garantilemişti . Pananios ile karşılaşmışlardı sanırım . 2-0 da yenik durumdalardı . Ben de bu Galatasaray'dan bir şey olmaz falan diye kendimi yatağa atmıştım . Sabahleyin haberlerde ne göreyim Bordo 3-2 yenmiş çok mutlu olmuştum . O gün de ramazan veya kurban bayramıydı sanırım iyi hatırlıyorum .

Al sana yabancısı olmadan güçlenebileceğini düşündüğün türk futbolu tüpçü.. yok hayır bide yarın , daha şimdiden ismini unuttuğum takıma elenen bursaya gitsen şu futbolcun ne kadar desen 5 milyon derler ya o zoruma gidiyor... seni bu futbolun içine sokan adam ya da adamların yatacak yeri yok tüpçü ; adamların da başını yaktın...

Haftaya da Rosenborg Karabükü ezer.

El sharwy daha cok genc galaxy 11 reklaminda oynamis cok bomba ya o reklam izleyin gelmez bize ama brumayla harbi saglam olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt