Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Avrupa Ligi'nden nefret ediyorum . Sadece ön eleme değil . 2000'deki UEFA Kupası zaferimizden sonra oynadığımız UEFA Kupa'larında başarılı olamadık . Birisinde köy takımı diye lanse edilen Tromso'ya elendik . Birinde o senenin şampiyonu Atletico'ya Caner'in 1 dakika içinde hem penaltı yaptırdığı hem de kırmızı kart gördüğü maçta son dakikada yediğimiz golle elenmiştik . Birinde Karpaty Lyiv diye bir başka köy takımına son dakikalarda gol atıp umutlanmışken yine son dakikalarda gol yiyerek elenmiştik . Birinde kendi sahamızda Hamburg'a 2-0'dan yenilmiştik ..

Hatırladıkça üzülüyorum :(

Ah ah o Hamburg maci varya parcalamisti beni.

Şener alınmalı diye düşünüyordum ama tüküreyim o düşünceme ,

100 bin avroluk adam bunların alayı ,

evvelde yazdım ülke içi yerli transferini kesinlikle askıya almamız hatta tamamen iptal etmemiz lazım , alt yapıdan çıkan oyuncularımız en kötü zaten bu çapsız çöp bile olamayacak balonlar kadar oynar ,

en kötü ihtimalde bile zaten param cebimde kalır ne bu tırt çapsız beyin fakiri klüplerin ağız kokusunu çekersin nede onlara para kazandırmış olursun !

Bunu Adnan Polat yapti, ve bedelini cok agir ödedi. Senin dedigin gibi de olmuyor iste. Sansimiz varki son senelerde gayet iyi oyuncu bulduk yerli olarak. Trabzonspor´un buna katkisi büyük.

Bunu Adnan Polat yapti, ve bedelini cok agir ödedi. Senin dedigin gibi de olmuyor iste. Sansimiz varki son senelerde gayet iyi oyuncu bulduk yerli olarak. Trabzonspor´un buna katkisi büyük.

TS bu yaz aldıklarından birkaçını parlatsın zaten alınır onda sorun yok , benim kastım bursa , eskişehir , karabük vs. gibilerine ,

cidden bunların çöpleri 100bin avroluk ama milyonları beğenmiyorlar tırtinyolar ,

alt yapıdan çıkanlar oynasın en kötü bugünkü bursanın çapsızları kadar oynarlar zaten cebindeki parada cabası !

Ben Avrupa Ligi'nden nefret ediyorum . Sadece ön eleme değil . 2000'deki UEFA Kupası zaferimizden sonra oynadığımız UEFA Kupa'larında başarılı olamadık . Birisinde köy takımı diye lanse edilen Tromso'ya elendik . Birinde o senenin şampiyonu Atletico'ya Caner'in 1 dakika içinde hem penaltı yaptırdığı hem de kırmızı kart gördüğü maçta son dakikada yediğimiz golle elenmiştik . Birinde Karpaty Lyiv diye bir başka köy takımına son dakikalarda gol atıp umutlanmışken yine son dakikalarda gol yiyerek elenmiştik . Birinde kendi sahamızda Hamburg'a 2-0'dan yenilmiştik ..

Hatırladıkça üzülüyorum :(

Villareal e elendiğimizde var.

Yabancı zerbest olacak el dharawy ve campbell alican

_________Melo Seluk

El shaarawy Sneijder Bruma

_________Campbell

10 yil götürür ön hat :D

* LG G2 Tapatalk *

Arkadas salihi bu takima kim aldi hesap versin kimse o zamanda dedik bu paraya seneri alin konu kapansin diye ulan surdan kurayla birine transfer yap.desem daha iyi transfer yapar koskocaman kulupten

Burdisso.geldi ya ne paralar ne paralar

Bana biri burdisso hajrovic ve salihin maliyetini yazsin o paraya hangi yildiz alinirdi gorup aglamak istiyorumm

TS bu yaz aldıklarından birkaçını parlatsın zaten alınır onda sorun yok , benim kastım bursa , eskişehir , karabük vs. gibilerine ,

cidden bunların çöpleri 100bin avroluk ama milyonları beğenmiyorlar tırtinyolar ,

alt yapıdan çıkanlar oynasın en kötü bugünkü bursanın çapsızları kadar oynarlar zaten cebindeki parada cabası !

Oynayamayinca ama o cocuklari burada linc ederler. :D

Yerli transfer konusu gercekten göründügünden daha zor, iyi oyunculari secip cikaracaksin ama harbiden öyle kolay bir sey degil. Tarik bence iyi mesela, ama 5 Milyon etmez, hatta 3 bile etmez... Takimda denge kurmak önemli, yabancilarin iyi, yerlilerin berbat olunca birsey olunmuyor...

Emre tosun'da solbek icin israr edilmeli

Defans tamamen turklerden olusabilir:

Veysel-semih-koray-emre

Gscimbomun zehirhafiyesi geldi

Oynayamayinca ama o cocuklari burada linc ederler. :D

Yerli transfer konusu gercekten göründügünden daha zor, iyi oyunculari secip cikaracaksin ama harbiden öyle kolay bir sey degil. Tarik bence iyi mesela, ama 5 Milyon etmez, hatta 3 bile etmez... Takimda denge kurmak önemli, yabancilarin iyi, yerlilerin berbat olunca birsey olunmuyor...

Bugün adımızın geçtiği herhangibir tırtı alsak , uyum sağlama sosyo-ekonomik sorunlar gibi şeyleri geride bırakaraktan adam kötü oynadığı anda zaten linç edilecek üstünede bu çöpe milyonlar verilirmi diye transferden sorumlularda kayarlanacak ,

herhalükarda linç olma ihtimali varsa varsın alt yapıdan çıkan linç edilsin , paran cebinde en kötü durumda bile !

Al sana yabancısı olmadan güçlenebileceğini düşündüğün türk futbolu tüpçü.. yok hayır bide yarın , daha şimdiden ismini unuttuğum takıma elenen bursaya gitsen şu futbolcun ne kadar desen 5 milyon derler ya o zoruma gidiyor... seni bu futbolun içine sokan adam ya da adamların yatacak yeri yok tüpçü ; adamların da başını yaktın...

Bu daha iyi günleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt