Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ise bak ya. Bursaspor diyorsun, güclü Türk takimi diyorsun, gidiyor Chgruincfhrehdfb adli takima eleniyor yahu.

Sizin Türk futbolunuza da, planlamaniza da, beyninize de, capiniza da. Allah´in cezalari

Ise bak ya. Bursaspor diyorsun, güclü Türk takimi diyorsun, gidiyor Chgruincfhrehdfb adli takima eleniyor yahu.

Sizin Türk futbolunuza da, planlamaniza da, beyninize de, capiniza da. Allah´in cezalari

Senol hoca bize gelmeliydi

Hem bizim yonetim hem kendisi buyuk hata yapti

Tabi bursaspor senol gunes'e verdigi sozleri tutmadi transfer yapmadi

görmeyenler vardır belki. izleyin de ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğumuzu görün

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jzrRVJCzaY4[/media]

Senol hoca bize gelmeliydi

Hem bizim yonetim hem kendisi buyuk hata yapti

Tabi bursaspor senol gunes'e verdigi sozleri tutmadi transfer yapmadi

Senol hocaya lafim yok da, rezalet ya. Yani Türk olarak utaniyorum. Elendikleri takima bak ya. Yazik günah.

Güya Türk futbolunu planliyor capsiz serefsizler. Nefret ediyorum ya Türkiye´nin bu dandik islerinden.

Senol hocaya lafim yok da, rezalet ya. Yani Türk olarak utaniyorum. Elendikleri takima bak ya. Yazik günah.

Güya Türk futbolunu planliyor capsiz serefsizler. Nefret ediyorum ya Türkiye´nin bu dandik islerinden.

1. Yabanci kurali ile yabanci transferi kisitlaniyor

2. Turk topculari yeteneksiz ve altyapilar kotu oldugu icin alttan da yetenekli topcu cikmiyor

3. Hal boyle olunca osuruktan teyyare takimlara eleniyoruz

Bu işin yabancı sınırıyla falan alakası yok kimse kendini kandırmasın. Türk futbolu olarak kendimizi bi halt sanıyoruz ama hiç bi halt değiliz. Karşındaki takım amatör takım ayarında bi takım buna bahanen yabancı sınırı falan olamaz.

görmeyenler vardır belki. izleyin de ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğumuzu görün

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jzrRVJCzaY4[/media]

Forvete yerleştir brumayı burak ve umutan daha çok gol atıp daha çok faydalı olur takım oyununda.

Son vuruşları birazçık geliştirdiğinde tutamasın türkiyede bunu.

Alperenin arkasında ki kalecimiz kim?

sa2y8ymu.jpg

Sorunun cevabını vereyim İsmail Çipe.Yalnız en sağdaki direk galiba.

O fotoya göre Eray 5.kaleci olmus hayirli olsun :D

Gesendet von meinem LG G3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt