Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaret etmedim soru sordum cevap bekliyorum.Anlamını bilmediğim birşey için karşı tarafa hakaret etmem.

Saka bir yana Miksar cok ciddi bir hakaret, ingilizce bir insider ana avrat küfürü....Belki saka yapmis bu Üye (Böyle bir Sözle saka olmaz) ama ben olsam kabul etmzetdim cok ciddi bir küfür..

Onlar neyse de ön taraf için inanılmaz bir kadro kağıt üstünde.

Tabi karşısında da Rakitic-Iniesta-Neymar-Messi-Suarez gibi acayip bir hat var. Lakin Real oyuncuları daha heyecan verici bence.

Aynen . Ama Real Madrid'in forvet sorun var . Sadece Benzema ile yürümez bu iş . Falcao gelirse efsane olurlar .

Transfermarkt'in yeni piyasa degerleri gördünüz mü?

Muslera 18 Milyon olmus.

Olcan Adin 10 Milyon.

Semih Kaya 10 Milyon.

Sneijder 18 Milyon.

Telles 7 Milyon.

Bruma 9 Milyona düstü.

Burak 14 Milyona düstü.

Melo 8,5 Milyona düstü.

Selcuk Inan 10 Milyona...

Transfermarkt'in yeni piyasa degerleri gördünüz mü?

Muslera 18 Milyon olmus.

Olcan Adin 10 Milyon.

Semih Kaya 10 Milyon.

Sneijder 18 Milyon.

Telles 7 Milyon.

Bruma 9 Milyona düstü.

Burak 14 Milyona düstü.

Melo 8,5 Milyona düstü.

Selcuk Inan 10 Milyona...

Melo'nun düşmesine ve Telles'in artmasına anlam veremedim diğerleri doğru .

Bu işin yabancı sınırıyla falan alakası yok kimse kendini kandırmasın. Türk futbolu olarak kendimizi bi halt sanıyoruz ama hiç bi halt değiliz. Karşındaki takım amatör takım ayarında bi takım buna bahanen yabancı sınırı falan olamaz.

Bunun sadece futbolla ilişkilendirmemek lazım.

Bu sanattan spora, siyasetten tarihe her şeyimiz de var.. Maalesef Türk halkı çok değişti. Bunun çeşitli sebepleri vardır muhakkak.

Mesela memuriyette şu vardır, bir dosya bir odadan yanındaki odaya bir haftada gider. Niye çünkü memur işini yapmaz, halbuki o dosya oraya gitsin de işim hallolsun diye bekleyen belki onlarca insan var ama düşünmez. Üstelik yapacağı tek şey sadece o dosyayı alıp yan taraftaki görevliye teslim etmektir bu kadar basit ama günlerce hatta belki haftalarca bekler.

İşte bizim altyapıda oynayan futbolcularımız da böyle, bizim teknik adamlarımız böyle, siyasetçilerimiz böyle, sanatçılarımız böyle.

Bir futbolcu biraz para mı kazandı tamamdır onun için gerisi önemli değil artık gece hayatına başlayıp paraları çarçur edebilir. İdman çalışmak sonraya kalır, nasılsa halledilir.

Bu bir virüs gibi ülkenin tüm insanlarına yayılmış.

.

AS ARGÜMANLI DELİKANLI HG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt