Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prandelli stoperlerde sıkıntı yok demiş..

bizde ched ve balta yok muydu ben mi yanlış biliyorum:allaalla6vr:

Yanilmiyorsam bizim yerliler sorun cikariyormus , hep az kosuyor diye. Belki adam huzursuzdu, gitmek istedi. Ama olaylarin tam boyutunu bilmiyorum.

Sanırım kimse bilmiyor renkdaş olayın iç yüzünü o dönemin yöneticileri hariç.. Poposunun lobunu kullanarak gol atan adam bırak da az koşsun...

Arsenal taraftarları Huntelaar gelsin diye konu açmışlar. Bizim taraftar ise beğenmiyor adamı :)

bizim taraftarın fazlasıyla bi tarafı kalkmış huntelaar,torres,pirlo vs vs gibi adamları beğenmiyorlar inanılır gibi değil.Bu kibrin sonu 3-4 sene önceki BAM üçlüsüne dönerse hiç şaşırmasınlar sonra

O değil de iki sene önce dibimiz düşerek istediğimiz real, bayern görmüş hamit altintopun hiçbirimizin ilk 11'inde olmaması çok üzücü. Insan hayret ediyor.

O değil de iki sene önce dibimiz düşerek istediğimiz real, bayern görmüş hamit altintopun hiçbirimizin ilk 11'inde olmaması çok üzücü. Insan hayret ediyor.

hamit bayern de oynayan hamit değil ki.

her topu önce bi durdurup etrafında dönen hamit bu, yazmamak da haklıyız bence.

hamit resmen kendini ekarte ediyor etrafta pek görünmeden fazla demeç vermeden futbolda oynamadan kendini unutturup senede 3 milyon euroları kaldırıyor.güzel iş vallahi.

Huntelaar 'ın sözleşmesi seneye bitiyormuş aslında çok da zor bir transfer değil çünkü 30 yaşında , bize çok yararlı olur haber nerden çıktı bilmiyorum.

Huntelaar gelirse bazen Bruma-Burak-Olcan oynar bazen de 4-3-3 oynanır Burak,Huntelaar,Bruma olabilir.

Kafayı yiyeceğim millet Huntelaara burun kıvırıyor yahu... Oruç başınıza mı vurdu Dünya Kupasında da mı izlemediniz adamı...RVP 'den fersah fersah fazla katkı sağladı takımına..İlla skor odaklı islemeyin şu maçları biraz bakın adam sahada nasıl oynuyor sırtı dönük nasıl toplar alıyor...

renkdaşlar konu değişmesin lakin kaç gündür aklıma takılan bir soru var..

Şikeciler , Türkiye'de Avrupa 'da nereye başvurdularsa şikeci damgası yedi mi? evet... e o zaman bunlar bir alt lige düşme ya da puan silme cezasına çarptırılmayacaksa ; ki ben böyle düşünüyorum şu saatten sonra ceza filan vermezler ; uefa kendi eliyle Türkiye'de şikeye yol vermiş olmuyor mu? bunun mutlaka mantıklı bir açıklması olmak zorunda, yoksa ligde parası olan ya da elindeki kaliteli topçusunu transfer şikesi yapmak için kullanmak isteyen, artık çekinmeden tenezzül eder şikeye..

Nerde o zaman ligimizin güvenilirliği.. nerde şampiyona saygı.. Biz şampiyon olsak başkaları , başkası şampiyon olsa biz saygı duymayacağız kazanılan şampiyonluğa.. altında mutlaka şike var denecek.mutlaka hır gür çıkacak...

lan tüpçü mahvettin futbol zevkimizi, içine ettin, tüyü diktin yemin ediyorum...

Huntelaar 'ın sözleşmesi seneye bitiyormuş aslında çok da zor bir transfer değil çünkü 30 yaşında , bize çok yararlı olur haber nerden çıktı bilmiyorum.

çok kaliteli golcüdür. Röveşata kralı olarak nam yapmıştı:005:

ben webaslan da gördüm haberi :allaalla6vr:

Huntelaar ismini bir ara bende zikretmiştim bu başlıkta Burak ile iyi bir ikili olur. + onu takımda anlayan bir Sneijder olması adaptasyonun kısa sürmesine de vesile olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt