Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
453 sayfadan sonra hala iyi oyuncu alamadık.

Olmasını istemem ama daha 1000cni sayfadan sonra iyi oyuncu almadıysak hiç şaşırmam.

lmao

SON DAKİKA! Galatasaray, Hakan Balta'nın sözleşmesini mali şartları değiştirerek yeniledi.

bunda da bir maaş faciası yaşamayız umarım.

Huntelaar gercekten cuk diye oturur. Keske alabilsek.

ben ünal aysal dan memnun bir taraftar olarak bu eray olsun balta olsun maaş artırım olayına anlam veremiyorum ve acımasızca eleştiresim var hakikaten çok anlamsız

Bana kalsa hiç bir oyuncuya zam falan yapmam Sneijder'de dahil.

Hepsi çok şişik alıyor zaten.

fener kap bildirimleri

Profesyonel futbolcu Diego Ribas da Cunha ile 2014-15, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3.500.000 €’dur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

5.06.2014 tarihli Özel Durum Açıklamamıza ilişkin güncellemedir:

Futbolcumuz Caner Erkin ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme içeriği Yönetim Kurulumuzun 19.06.2014 ve 327 tarihli kararıyla belirlenen eşikleri aşmamaktadır.

ersun yanal bugün söylediğibir cümle

Ersun Yanal : 1 Oyuncu Transferi söz konusu o da Diego,zaten antremanlarda.

Resmi sözleşme halen yapılmadı neden?

karar senin.

Kulübün paralar anlamsızca savruluyor sözleşmesi olan adama yeni sözleşmeler falan

eskiden nöbetten bi cikip sidik molasina gittigimde , bi 10 sayfa ilerliyordu nöbet ..

haldunnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnn ??

futbolculara sözlesmeleri uzatmadan ve aldi paraya zam yapmaktan transfer para kalmadi, bir babayigit bu sezon eski futbolcularla yaptimiz yeni sözlesmelerini bir hesap kitap yapabilirmi simdi nekadar daha fazla ödüyoruz bunlara gecen sezona göre?

Beyler birdaha söylüyorum. Victor Ibarbo piyasa değeri 8 Milyon civarinda olsa gerek. Gerçekten 1.88 boyuna göre çok süratli. Hava hakimiyeti iyi ve kanatlarda'da görev yapti. Nerde bu takımın scouting ekibi. Çıldırmak üzereyim. Neden düşünülmüyor böyle isimler!!!

para yok diye topcu almıyoruz,her topcu icin 200.00 euronun bile pazarlıgını haftalarca yapıyoruz ama elimizde sözlesmesi olan topculara bol keseden para dagıtıp sözlesme uzatıyoruz,ilginc isler yapıyolar

Beyler birdaha söylüyorum. Victor Ibarbo piyasa değeri 8 Milyon civarinda olsa gerek. Gerçekten 1.88 boyuna göre çok süratli. Hava hakimiyeti iyi ve kanatlarda'da görev yapti. Nerde bu takımın scouting ekibi. Çıldırmak üzereyim. Neden düşünülmüyor böyle isimler!!!

Fifa Ultimate'de benim adamim .. cok hizli ve cok güclü :) affetmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt