Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool Dejan Lovren'i almış 20 milyon Euro'ya.

Bu canavarlardan biri kesin ayrılacak, inşallah alabiliriz kadroya cuk diye oturur.

aggerskrtel.jpg

SKRTEL&AGGER

Stoper alacaksan EPL'den alacaksın.EPL'nin alt takımlarından L.Neil bile geldiğinde farkını hissettirmişti.

Savunma level atlar ama nerde bizim yönetimde o basiret.

Gittik Chedjou gibi bir adama 6.3 milyon euro verdik aklıma geldikçe çıldırıyorum. :42::42:

Skrtel gecen sezon PL rekoru kirdi 1 sezonda kendi kalesine en cok gol atan futbolcu olarak, uzak dursun.

Abi ben ikisinede razıyım.Fark etmez yani ama Danimarkalı stoperler sağlam olur benimde gönlümden geçen o.Zamanında 3 milyona Kjaer'i almadık gittik Chedjou'ya 6 küsür verdik.Lille Kjaer'i aldı gol yememe rekoru kırdılar :D

Skrtel biraz garip bir adam herkes çok gol yediklerinden falan bahsediyor ve sorumlusunun Skrtel olduğunu söylüyorlar ama bence bizde çok açık ara fark yaratır.İnş birini alırız.

Nöbet nie eskisi kadar hareketli değil ya ? Tamam transfer yok da yine bu kadar durgun olmazdi

Abi ben ikisinede razıyım.Fark etmez yani ama Danimarkalı stoperler sağlam olur benimde gönlümden geçen o.Zamanında 3 milyona Kjaer'i almadık gittik Chedjou'ya 6 küsür verdik.Lille Kjaer'i aldı gol yememe rekoru kırdılar :D

Skrtel biraz garip bir adam herkes çok gol yediklerinden falan bahsediyor ve sorumlusunun Skrtel olduğunu söylüyorlar ama bence bizde çok açık ara fark yaratır.İnş birini alırız.

İngiltere'den alınacak her stoper Chedjou'dan daha kalitelidir.İyi de kitlediler Chedjou'yu bize.İlk ismi geçtiğinde de istememiştim bu herifi.Neyse Skrtel değil bize lazım olan Agger.

Selamun aleykum arkadaşlar artık normal bir birey gibi hareket etmeye calışacagım. Artık gözü yoran uzun yazılar saçma sapan transfer analizlerini benden görebilirsiniz. İyi forumlar

Öncelikle ünal aysal ve ekibinin vizyon diye başımıza gelmesiyle vizyonsuzlugun en büyügünü görmüş olduk. Şişirilen futbolcu ücretleri buna en büyük örnek. Senin 0 bonservisle bile yollayamadıgın adamlara verdigin çok büyük paralar ilerde klubü büyük sıkıntıya sokabilir ama adam gelmiş 70 yaşında tabi umrunda degil. Biz gençler olarak Galatasarayımızı bu yaşı geçmiş insanlardan devralıp asıl vizyonu göstermeliyiz.

Liverpool Dejan Lovren'i almış 20 milyon Euro'ya.

Bu canavarlardan biri kesin ayrılacak, inşallah alabiliriz kadroya cuk diye oturur.

aggerskrtel.jpg

SKRTEL&AGGER

Stoper alacaksan EPL'den alacaksın.EPL'nin alt takımlarından G.Neil bile geldiğinde farkını hissettirmişti.

G neil kim ya? Lucas mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt