Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahada furkan özçal var , form düşüklüğünde de emre ç . var bunlardan cok umutluym

ben gençlerin neredeyse hepsinden umutluyum. Oğuzhan, Koray, Umut G., Telles, Bruma, Berk İsmail, Furkan say say bitmiyor nazar değmesin. Hepside belli potansiyeli olan oyuncular. Umut Gündoğan belki yaş olarak ileri olabilir ama Türkiye'de patlama yapma yaşı 26 27 olduğu için yazdım.

17476.jpg

Muhammet Demir ismi dolanıyor. Çok yetenekli bir santrafor ama sakatlıklar bırakmıyor peşini şahsen gelmesini isterim.

Fenerin forvetleri Sow kuyt emenike webo.Bjk nin forvetleri Demba ba cenk m pektemek,GS nin forvetleri Burak ve Umut.Yani şu forvetlerden bile bu sene 3.olcağımız açık ve net.

Yani bunu göremeyecek bir durum yok, acil olarak kaliteli bir forvete ihtiyacımız var geç bile kalındı kampa falan katılmalı idi forvet transferi. Kayıp bir sezon olmasın bu forvet hattıyla ligde 3. Oluruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkanımız Ünaly aysal gibi zengin biri olmasına rağmen hala transferde hep geç kalıyoruz.Şu 8jk bile dembabayı alabiliyorsa bizim transfer komitesi 5 para etmez

Gunaydin sizlere, ben yatar. Ve iyi nobetler.

Kalktigimda beni "Ibrahimovic Galatasaray'da" haberleriyle uyandirin emi? :(

Başkanımız Ünaly aysal gibi zengin biri olmasına rağmen hala transferde hep geç kalıyoruz.Şu 8jk bile dembabayı alabiliyorsa bizim transfer komitesi 5 para etmez

Göğüs reklamı gelmeden forvet transferi beklemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt