Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı forvet olarak ivica olic nasıl olur? yaşı 34 ama hala müthiş dünya kupasında çok iyiydi zaman zaman kanattada oynayabilir geçen yıl bundesliga 14 gol atmış müthiş bir rakam bu ligde baya iş yapar

Lukakuyu kiralasınlar işte chelseanin kadroda düşündüğünü sanmıyorum.

Tepetaklak

Vallah suanda Bryan Ruiz bile ilac gibi gelir, gezgin forvet, top teknigi de cok iyi..

Vallah suanda Bryan Ruiz bile ilac gibi gelir, gezgin forvet, top teknigi de cok iyi..

ama en az 4-5 isterler biz ya kiralayacağız ya da en fazla 3 vericez daha sağ bek transferi var. Forvet olarak kiralama daha mantıklı Campell,Mitrogolu,Javier Hernandez kiralanabilir birde İvica Olic alınabilir yaşı 34 ama hala taş gibi bu isimler maliyet olarak bizi zorlamaz ve iş yapar

ama en az 4-5 isterler biz ya kiralayacağız ya da en fazla 3 vericez daha sağ bek transferi var. Forvet olarak kiralama daha mantıklı Campell,Mitrogolu,Javier Hernandez kiralanabilir birde İvica Olic alınabilir yaşı 34 ama hala taş gibi bu isimler maliyet olarak bizi zorlamaz ve iş yapar

Kiralik satin alma opsiyonu ile olabilir, 5 milyon euro istiyorlarsa zaten bi zahmet versinler yoksa kimseyi alamayiz..

Abi Campell diyorlar yok ali Sami arkadaş ya :) Arsenal'in taraftarı kampanya başlattı bu sene kiralık gitmesin diye

Mitroglu çok sakatlanıyor diye biliyorum

Menez ile Alex'i alacaktık, şimdi kafamız rahattı.

Abi Campell diyorlar yok ali Sami arkadaş ya :) Arsenal'in taraftarı kampanya başlattı bu sene kiralık gitmesin diye

O adamın çalışma izni problemi var. Bu yuzden kim ne kampanya baslatirsa baslatsin sorun degil. ilgilenirsek gelir bize. Satın alma opsiyonuyla kiralarsak cok buyuk iş yapmış oluruz.

Didier Drogba:''Türkiye'nin %60'ı Galatasaraylı ve ben böyle büyük bir kulüpte oynadım.''

Real Madrid, Lukaku ve Falcao icin girisimlere basladi. Ikisinden birisini Benzema ya alternatif olarak dusunuyorlar.

kaynak : AS

ÇARE ADEBAYOR

Adebayor-462258.jpg

Maliyeti nispeten uygun - sözleşmesinin son senesi -

Oldukça formda

Komple forvet

Drogba sonrası doğru isim :ka21:

Yarın kısmetse türkiyeye uçuyorum üç hafta forum filan yok inşallah döndügümde transfer işi bitmįş olur

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt