Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atletico maçına kadar bitmeli forvet transferi sağ bek bir şekilde gelir en kötü sabri döner ama forvet bir an önce gelmeli sneijder eylülün ortasında anca tam hazır olur ozamana kadar süper kupa ve ligde 4 maç var

sınayder emim ol şuan kadrodaki herkesten daha hazır durumdadır. adam koca yaz dk'da maç yaptı. 2 haftada kendini toparlar..

+ sponsor demek transfere ek butce demek, transfer donemi bittikten sonra sponsor un anlami nedir? Bidaki sezon icin calismalar/arastirmalar yaparsin artik, kucuk kulub degiliz ya kapi kapi gezip duracagiz, yoksa yok uzulmeye de gerek yok, iyi teklif varsa kabul edersin, yada kotunun iyisini yapip az veren bir sirketle imzalarsin yada bu marka degerimizi asaga ceker diye hic birini begenmeyip sponsor bu sezon yok demek lazim.. 4. alternatif yoktur/olamaz..

Iyi anlamadigin belli zaten, artik belirsizlige bi son verilmeli olayin ozeti bu, gidip sacma gene herhalde Ekim ayinda falan sponsor mu eklenecek? Bu nerede gorulmus? Kotu de olsa bir karar verilmeli, ya birisiyle sozlesme yapacan (kabullenip) yada Fener in yaptigi gibi bu sezon formaya sponsor yok dicen, bu kadar basit..

kötüde olsa bir karar verilmeli diye karar verilmez, nalbur değil burası. mümkün olduğunca en iyi karar verilmeli ki, bu karar senin önündeki 5 yıllık bir süreyi kapsıyor. transfer konusundaki durumu anlarım ama sponsor her zaman eklenebilir buna süre biçmek saçma.

Ahmet Nur Çebi: "Demba Ba gelmeden önce kombine satışları 4 bin 100'dü, transferden sonra patlama bekliyordum ama şu anda 5 bin oldu."

puhahahahahah

kötüde olsa bir karar verilmeli diye karar verilmez, nalbur değil burası. mümkün olduğunca en iyi karar verilmeli ki, bu karar senin önündeki 5 yıllık bir süreyi kapsıyor. transfer konusundaki durumu anlarım ama sponsor her zaman eklenebilir buna süre biçmek saçma.

Sanki 3 liralık mal alıyoruzda 20 kuruş zarar edelim birşey olmaz diyeceğiz. Adamlar 45-50 milyon yüroların konuşulduğunun ve burada verilecek ufak bir tavizin 3 5 milyon yüro olduğunun farkında değil. 3-5(10-15 milyon TL) milyon yüro diyorum millet.

beyler duyum aldım ama ismi alamadım. büyük takımlarda gözden düşen forvetlere bakmamız lazımmış ismi duyulmuş birisiymiş. kaynak: bakkal amca

bu bakkal amca da tam duyumcu triplerine girdi ha söylemedi ismi sinirlendirdi beni

Ben piyasada elimizdekilerden daha iyi olabilecek yerli sağ bek göremiyorum. Belki Tarık uygun meblaya alınırsa hem sağ hem solda oynadığından cazip olabilir.

Ama keşke hem stoper hem sağ bek oynayabilecek bir yabancı stoper alsak. Gerektiğinde sağ bekte oynatırız CL'de filan.

Levent Tüzemen Tarık ve Şenerden biri,yabancı forvet,birde amerika kıtasından ayağı düzgün stoper dedi az önce

Tarik, Doria, Adebayor/Doumbia?

Tarik, Doria, Adebayor/Doumbia?

Fotolia_528599_Subscription_L-300x199.jpg

Stoper gelirse Chedjou da gidecek mi?

Muslera-Chedjou-Telles-Melo-Sneijder-Bruma // Amrabat-Dany-Eboue-Ontivero

3 yabancı gelecekse yukarıdakilerden 4-5 tane daha elden çıkarmak gerekebilir.

Amrabat,dany,chedjou,eboue out

Campbell, lukaku, agger, tarik, ishak, sener in

Bir yaz dönemi su paraya kiyalim. Birkez sadece. Sonra 1-2 yil tek tük transfer yaparsin, daha az harcarsin. Ama zaten para geri gelecek, yüzde Yüz sampiyon olacan. Tribünler dolacak. Slde tur atlama sansin artacak gine.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Ya birakin allah askina Tarik,Sener, Ishak diye burda zirvalamaya. Adamlara o kadar yiginla para vermeye DEG-MEZ.

Kaziklanacagimiza gidip Altyapidan adam oynatalim. Ya da Sinan Gümüs gibi, Kaan Baysal gibi avrupadan (Almanya,Hollanda,Belcika) gencleri alalim.

Inanin Tarik,Sener,Ishak dan eksikleri yok. Hele hele Tarik var ya, o kadar OVERRATED, o kadar SISIRILMIS bir futbolcu ki.

Lan benim yasadigim yerde ayni Tarik gibi almanyada 3.-4,lig de oynayan türkler var. Gidip toplasinlar.

Tarika verecegimiz para ile minimum 5-6 oyuncu aliriz Almanyadan altyapilardan. En az biri tutsa bile kafi.

Eğer kulüpte teknik direktör ben olsam bu transfer dönemi başında vereceğim liste kesinlikle aşağıda ki gibi bir şey olurdu.

STOPER

1. Matheus Doria Macedo (Botafago)

2. Anderson Vital Da Silva(Dede)- Cruzeiro

3. Daniel Agger (Liverpool)

4. Thomas Vermaelen (Arsenal)

5. Juan Jesus (Inter)

BEK

1. Gregory Van Der Wiel (PSG)

2. Tarık Çamdal (Eskişehirspor)

3. Martin Caceres ( Juventus)

ORTA SAHA-KANAT-Yerli

1. Tolga Ciğerci (H.Berlin)

2. Emrah Başsan (Antalyaspor)

+

1. Gökhan Töre (R.Kazan)

2. Olcan Adın (Trabzonspor)

KANAT FORVET & SANTRAFOR

1. Xherdan Shaqiri (B.Münih)- Kiralık olursa

2. Ezequiel Lavezzi ( PSG)-Kiralık Olursa-Opsiyonlu

3. Stevan Jovetic (M.City)-Kiralık Olursa

4. Lukas Podolski (Arsenal)

5. Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04)

6. Joel Campbell (Arsenal)-Maliyeti 5-6'ya bitecekse

7. Mevlüt Erdinç (St.Etienne)

Hepsi aynı anda gerçekleşebilir model

Daniel Agger (Liverpool)

Tarık Çamdal (Eskişehir)

Gökhan Töre (R.Kazan) /Olcan Adın (Trabzonspor)

Emrah Başsan (Antalya)

Lukas Podolski (Arsenal)

olur herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt