Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BtfPkbiCAAAXTNX.jpg

Devre arasında 20 milyona yakın para harcandı.

Telles dahil hiç biri üst seveyede oynayacak nokta transferler değil.

20 milyon ve artı kalan bütce ile kimler alınırdı bu yaz döneminde be

Sorun ne Fatih Terimde ne mancinide sorun klupte bence. Ben Fatih Terimin ilk senesi haricinde son 10 senedir dogru transfer donemi gecirdigimize sahit olmadım. Sezon baslar mutlaka ya kaleci ya forvet ya kanat minimum 2 eksigimiz olur. Son 10 senedir dunyanın parasını harcadık transfere ama bir arastırma yapılıp bakılsın hangi oyuncudan kar edilmis ya da kim ne kadar ise yaramıs. 20 degil 40 m. euro butcemiz olsa biz yine dogru transfer yapamayız .

Ulan kırk yılın bası foruma girip birseyler yazayım dedim. Ne rezil bir transfer donemi yazdım. 5 dk. sonr tarık camdalı transfer ettıgımız acıklandı :)

Defans yapamayan bir defans oyuncuau daha.. Umarim Tarik bikmadan yilmadan eksiklerini kapatmak icin calisir..

Tarık Semih Koray/Hakan Selçuk Olcan Burak

11'deki 6 yerlimiz budur diyebilir miyiz o zaman ?

Galatasaray, Tarık Çamdal ile 4 yıllığına anlaştı.

TRT-Spor'un haberine göre Galatasaray, Eskişehirspor'un başarılı oyuncusunu 4 yıllığına renklerine kattı.

Tarık nokta atışı transfer hayırlı olsun.

tapatalk

Simdi ust duzey bir forvette alırsak bu sene buyuk ihtimal sampıyon oluruz. FFP krıterleri elverdigi olcude cıkarabilecegimiz max parayı cıkarmalıyız forvet ıcın. Artık sponsor mu bulunur formamı satılır bilmem ama Burak Umut kazmasıyla bu sezonun gecmeyecegını adım gıbı biliyorum

------------------Muslera------------------

--Tarık-----Semih---Koray--Telles--

---------------Melo-----Selçuk-----------

-----Bruma----Sneijder----Olcan-----

-------------------Burak---------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt