Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun ne Fatih Terimde ne mancinide sorun klupte bence. Ben Fatih Terimin ilk senesi haricinde son 10 senedir dogru transfer donemi gecirdigimize sahit olmadım. Sezon baslar mutlaka ya kaleci ya forvet ya kanat minimum 2 eksigimiz olur. Son 10 senedir dunyanın parasını harcadık transfere ama bir arastırma yapılıp bakılsın hangi oyuncudan kar edilmis ya da kim ne kadar ise yaramıs. 20 degil 40 m. euro butcemiz olsa biz yine dogru transfer yapamayız .

Transferi türkiyede en iyi yapan maalesef fener.

Biz 10 milyona 1 oyuncu yerine 5 tane alalım düşünüyoruz genelikle maalesef.

Sonra avrupada niye bir yerde fark yediğini sorguluyorsun oyun olarak ve bazende skor olarak.

Takım olmanın önemi tamam büyük ama futbolcunun seviyesi mustafa sarplar, salih dursunlar olmasın be

Git en iyilerini al yerli olarak kaç paraysa artık. Tutmasa suc sende değil oyuncu ve hocada olsun.

Sarpları bilmem kimleri alırsan sucu kendine çekiyorsun yönetim olarak.

Es-Es, Spartak Moskova'dan Welliton'u bedava mı aldı ? Bonservisini nasıl ödeyecek ?

Tarık haberi gerçek olabilir. Gerçi her an yalanlama gelebilir, işte değerini bulmadan satmayacağız, 439349439439439 milyon Euro istiyoruz... Alışığız.

Muslera

Veysel Semih Koray Tarık

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Olcan

Campell

muhabirleri barış yurduseven denen adam her gece kolpa atıp duruyor trt ve beyaztv'nin hiçbir haberine inanmayın hele beyaz tvnin sneijder fenerbahçede efsane varki unutulmazdı adamların 1 haberide mi tutmaz o yüzden beklemek lazım boş yere sevinmeyin

Tarik'la anlaşmak kolay Eskişehirspor denilen şikeci sempatizanı pislik camia ile anlaşmak mesele

Tarık hem yerli olmasıyla hem iki kanatta da oynuyor olmasıyla bulunmaz hint kumaşı statüsünde. Telles'e bir şey olsa Hakan'a kalacaktık ki sol bekteki performansı malum... Sağ tarafı da artık Tarık ve Veysel götürür. Doğruysa iyi oldu bu transfer.

tapatalk

Bu ne la :D

Şenol Güneş kaleci transferi konusunda şunları söyledi:

"Harun zaten bizim kalecimizdi. Frey çok kariyerli bir kaleci. Ama geçen sene bekleneni veremedi. Bu yıl Harun birinci kaleci. İkinci kaleci yabancı olarak Frey. Frey'in de memur gibi durması bize yakışmayacağını söyledik. O yüzden Türk kaleci istedim. Oynayabilecek kaleci istedik. Sinan Bolat da burayı istedi. Galatasaray'da kaç maç oynayacak onu da bilmiyorum. Bizde biraz daha yarışa ortak olabilirdi. Bir sürü isim vardı. Gelmek isteyenler de vardı. Onların hepsinin Harun'un altında diye düşünüyorum. Sinan transferini olabilecek transfer olarak görüyordum. Ama hayal kırıklığı oldu."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt