Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne la :D

Şenol Güneş kaleci transferi konusunda şunları söyledi:

"Harun zaten bizim kalecimizdi. Frey çok kariyerli bir kaleci. Ama geçen sene bekleneni veremedi. Bu yıl Harun birinci kaleci. İkinci kaleci yabancı olarak Frey. Frey'in de memur gibi durması bize yakışmayacağını söyledik. O yüzden Türk kaleci istedim. Oynayabilecek kaleci istedik. Sinan Bolat da burayı istedi. Galatasaray'da kaç maç oynayacak onu da bilmiyorum. Bizde biraz daha yarışa ortak olabilirdi. Bir sürü isim vardı. Gelmek isteyenler de vardı. Onların hepsinin Harun'un altında diye düşünüyorum. Sinan transferini olabilecek transfer olarak görüyordum. Ama hayal kırıklığı oldu."

erayı size verelim bedava , üzerine de 2 yıllık maaşını biz ödeyelim parası neyse şenol hoca.. istemen mi eray'ı :ka19:

Güzel bir forvet transferi duymak istiyorum ya kaç gündür. Çok şey mi istiyorum?

Galatasaray bombayı patlattı!

Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı transfer ettiği bildirildi.

Sarı-kırmızılı ekibin milli oyuncu ile 4 yıllığına anlaştığı ifade ediliyor. Trtspor

İfade ediliyor, bildiriliyor, belirtiliyor.... Klasik Türk spor medyası sallamasyon haber tamlamaları.....

Kardes Fanatikin haberi. Fazla söze gerek yok.

Medel hikayesinde gerceklik payi var. Ilgilendigimiz kesin, BBC bile yazdi. BBC transfer haberlerinde sacmalamaz, en guvenilir kaynaklardandir. Ama "bitti" laflari sacma tabii, hic bir sey bitmemistir, pazarlik olmustur, gorusme olmustur.

Bu arada bizim transfer butcemiz 12 milyondu hesapta. 4 milyon verildi Olcan'a, Tarik'a dogruysa 3.5, eder 7.5. Geriye kaldi 4.5 milyon, bununla ust duzey forvet transferi mi bekliyorsunuz?

Eger sponsor anlasmasindan falan yeni bir kaynak bulunmazsa imkansiz.

TRTSpor'da çıkan Tarık Çamdal 4 yıl Galatasaray'la anlaştı haberi Başkan Mesut Hoşcan ve Mehmet Akman tarafından yalanlandı.

Tarık veya Şener gelebilecek isimler bu ikisini bile alsak gerçek şu ki;defansımız evlere şenlik olacak yine.

inşallah tarığı almazlarda gençlerimizden biri oynar.Küçük takımda birşey yapamayan futbolcu büyük takımda ne yapar.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

02_800x496_CZFL6.jpg

bu nasıl marko marin ?

bu hajrovic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt