Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih iki sene sonra 80 milyona reale gider. Arda gibi bidonlar sisirilecegine şu çocuğa destek olunsun.

Bakin simdi salih milli takimimizin degismezi olacak ve su turk hocalar basta terim ve ersun hic utanmayacaklar ...

Hele fatih hocam senin icin ne desem bilmiyorum 3 sezon once turgut ve ishak bedavayken begenip kulup takimina almiyorsun simdi umut baglayip milli takima cagiriyorsun

Alper icin 1 m daha fazla odemiyorsun fakat ilk 11 in degismez ortasahasi yapiyorsun yeni milli takimda

Turk futbolu benim elimde degil sizlerin elinde neden gelismiyoruz derken azcik ozelestiri yapin capsiz herifler

Şu adamı oynatmadi la gerizekali sikeci şerefsiz pislikler.

Bi ara anket vardı salih uçan mi emre çolak mi diye. Bizim bücür iki katı oy almıştı :-) izlesinde biraz feyz alsın. Çok merak ediyorum acaba hiç merak ediyorlarmidir bi girelim bakalım forumlara hakkımızda ne diyorlar falan diye.

Şu adamı oynatmadi la gerizekali sikeci şerefsiz pislikler.

Sikeci pislikler oyuncu yetistirmeyi ne bilsin defansa bir cirkef alirlar (lugano, bruno) orta sahaya brezilyali(alex, diego) forvete de bir zenci alirlar tmm (emenike, sov, niang) stoch u aldilar onunda kiralanacam diye basi döndü

RTE ayağanın dışıyla attı. Buraktan hiç görmemiştim.

Edit. Şimdide aşırtma gol..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt