Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih naptıda öyle 50ye 80e okuttunuz yahu

Longonun 300 milyon euroya Reale transfer olma ihtimali Salihin 80 milyon euroya Reale transfer olma ihtimalinden fazladir.

salih mükemmel oynuyor real mardir kroosu sutlayip alir yakinda bunu

Salih daha doğru düzgün pozisyon almayi, sahada nerde duracağini, oyunu okumayi bile bilmiyor. Savunmasi yok gibi. En iyi yaptiği sey, ara pasi atmak. Bu haliyle en fazla Roma Primaverada oynar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=99wzby0JnrQ[/media]

"Fatih Terim" topic'inde 3 gün myc yemişim . Benim post'ları alıntılayanlara 3 gün sonra cevap vereceğim . Yukardaki video da Ünal Aysal 20 milyon GS'li akpye oy veriyor diye böbürlene böbürlene anlatanlara gelsin . Bir çoğunun hatta neredeyse hepsinin bu videodan haberi de yoktur eminim .

Salih cok temposuz bu haliyle bir halt olmaz. Fizigi de hala oldukca zayif.

$

Btf9CQIIUAEBzqq.jpg

:(

Vizyon toplantısına gelirsek ;

RTE bütün kulüplere bir çağrı yaparak vizyon paneline gelmelerini istedi (başkanlık düzeyinde) . GS ve BJK başkanları panele katıldı . FB başkanı da katılmak için hazırlık yapıyormuştu son anda FB Basketbol Kaptanı Ömer Onan'ı göndermiş . Ki Ömer Onan Gezi parkı'na destek veren , Ali İsmail Korkmaz bestesini taraftarlarla birlikte söyleyen bir insandır . Vizyon toplantısıyla başkana laf çarpıtmak isteyenleri gereksiz buluyorum .

Kaldı ki Ünal Aysal göreve geldiğinden bu yana başbakan ile bir kez bile görüşmemiştir . Yanından ayrılmayan efsanelere (!) duyurulur .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=99wzby0JnrQ[/media]

"Fatih Terim" topic'inde 3 gün myc yemişim . Benim post'ları alıntılayanlara 3 gün sonra cevap vereceğim . Yukardaki video da Ünal Aysal 20 milyon GS'li akpye oy veriyor diye böbürlene böbürlene anlatanlara gelsin . Bir çoğunun hatta neredeyse hepsinin bu videodan haberi de yoktur eminim .

Vizyon toplantısına gelirsek ;

RTE bütün kulüplere bir çağrı yaparak vizyon paneline gelmelerini istedi (başkanlık düzeyinde) . GS ve BJK başkanları panele katıldı . FB başkanı da katılmak için hazırlık yapıyormuştu son anda FB Basketbol Kaptanı Ömer Onan'ı göndermiş . Ki Ömer Onan Gezi parkı'na destek veren , Ali İsmail Korkmaz bestesini taraftarlarla birlikte söyleyen bir insandır . Vizyon toplantısıyla başkana laf çarpıtmak isteyenleri gereksiz buluyorum .

Kaldı ki Ünal Aysal göreve geldiğinden bu yana başbakan ile bir kez bile görüşmemiştir . Yanından ayrılmayan efsanelere (!) duyurulur .

koymayin olum su adamin resimlerini..Allah günah yazmasin ama bu tüpcü hirbosu acayip bir mahlukat..:crushed:

Woowww Pjanic ten harika bir gol !! 60-70 metre vardi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt