Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvet stoper bek yokken medel haberi çıkması son derece komik.

Medel-campbell-vargas-tarik. In

Chedj-dany-amrabat-eboue out

Gelsin 4.yildiz arti güzel ve hirsli futbol.

Bursasporun alabilecegi daha iyi iki yerli + forvet onerirmisin merakla bekliyorum.

bursanın yabancı sıkıntısı yok zana yılda 1 milyon euro vereceklerine avrupadan daha iyisi ve istikrarlısını alırlar keza emre ç vitaminsizinden bir cacık olmaz webonun yaş kemale erdi fb deki maaşı bursa için çok riskli olur

Yalnız işin garip yanı şu ki;kampa dahil edilmeyen oyunculara bir tek talibin çıkmamış olması,yapılan seçimlerde ne kadar hatalı olunduğunun göstergesi.Eşşek yüküyle parayla binbir dereden su getirerek aldığın topçulara talep yok.İşin en acı yanı bu olsa gerek.Takasta bile kullanamıyoruz.

bursanın yabancı sıkıntısı yok zana yılda 1 milyon euro vereceklerine avrupadan daha iyisi ve istikrarlısını alırlar keza emre ç vitaminsizinden bir cacık olmaz webonun yaş kemale erdi fb deki maaşı bursa için çok riskli olur

Suan 7 yabancilari var 4'u banko oynayacak zaten. Nasil yabanci sorunu yok? Iki yabanci haklarini stoperde mi kullansinlar

Suan 7 yabancilari var 4'u banko oynayacak zaten. Nasil yabanci sorunu yok? Iki yabanci haklarini stoperde mi kullansinlar

sorun yok derken 11 de oynayacak kalitesi max 2 3 adamları var ondan bahsediyorum geri alayı çöp zaten göndermeleri lazım yabancı sorunu nasıl olur 7 tane kaliteli yabancın olur yabancıya ihtiyacın olmaz 7 taneden hangisini ilk 5'e yazarım ondan bahsediyorum :asd: kadroda 7 yabancı olsa ne çoğu çöp

sorun yok derken 11 de oynayacak kalitesi max 2 3 adamları var ondan bahsediyorum geri alayı çöp zaten göndermeleri lazım yabancı sorunu nasıl olur 7 tane kaliteli yabancın olur yabancıya ihtiyacın olmaz 7 taneden hangisini ilk 5'e yazarım ondan bahsediyorum :asd: kadroda 7 yabancı olsa ne çoğu çöp

Fernandao

Civelli

Traore

Belluschi

Kaldi geriye 1. Bu saydigim 4 adam Bursaspor icin UST duzey futbolcular. Transferi Galatasaray'a degil, dandik bir Gurcu takimini bile eleyemeyen Bursa'ya yapiyorsun.

Emre ve Zan her anadolu kulubune level atlatir bu yabanci sinirlamasinda.

medel - melo ile piskopat bir ikili kurmus oluruz

Fernandao

Civelli

Traore

Belluschi

Kaldi geriye 1. Bu saydigim 4 adam Bursaspor icin UST duzey futbolcular. Transferi Galatasaray'a degil, dandik bir Gurcu takimini bile eleyemeyen Bursa'ya yapiyorsun.

Emre ve Zan her anadolu kulubune level atlatir bu yabanci sinirlamasinda.

civellinin neresi üst düzey :D rezalet stoper fernandao idare eder traore yeni eleman yetenekli ama soru işareti belluschi ise gerçekten kaliteli oyuncu ama etrafı boş

Melo haricinde hırslı istekli bir oyuncumuz yok. Bu bakımdan Medel mükemmel bir transfer olur. Gerek çok yönlülüğü gerek hırsıyla takıma çok şey katacaktır.

civellinin neresi üst düzey :D rezalet stoper fernandao idare eder traore yeni eleman yetenekli ama soru işareti belluschi ise gerçekten kaliteli oyuncu ama etrafı boş

Fernandao'nun Burak'ı kesebilecegini düsünüyorum :(

Birde Bursa'nın ortasahası gayet güclü oldu;

..Holmen..Bellushini...Traore...

Sağlam 3'lü renktaş. Bizim ortashadan daha fazla is yapabilir, cünkü hepsi kosan adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt