Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gidi hey.Forumun kanı eskiden deli akardı.Drogba için İngiltere de resturant arayan adamlar vardı.Bu transfer dönemin de bitik forum.

Campbell cok iyi oyuncu ama Arsenal onu bu sene bırakmaz Wenger açıkladı zaten Campbell kalacak diye satacak olsa bile en az 10 milyon ve bu parayi biz odeyemeyiz..Hepsini geçtim Campbell sağ forvet bize bitirici Huntelaar tarzı forvet lazım.

Katılıyorum sana Sertan. Ayrıca şu yabancı kuralı yüzünden 500 bin euro etmeyecek adam 5 milyon euro ediyor..

Campbell cok iyi oyuncu ama Arsenal onu bu sene bırakmaz Wenger açıkladı zaten Campbell kalacak diye satacak olsa bile en az 10 milyon ve bu parayi biz odeyemeyiz..Hepsini geçtim Campbell sağ forvet bize bitirici Huntelaar tarzı forvet lazım.

Aksine sağ forvet lazım bize.

Burak'ı kesemeyiz, Sneijder varken direk 2 santrafor oynatamıyoruz.

--Campbell--------------------Sneijder---------------------------Olcan-------

------------------------------------Burak-----------------------------------------------

Campbell/Bruma ile değişir CL'de Bruma ile 2'si oynar.

Campbell hala inanamıyorum ama forvet kesin alacaklar kör değillerdir Burak ile Umut yetmeyeceğini bilirler

Campbell i ne yazik ki alamayiz.

Burak

Olcan Sneijder Campbell

Selcuk Melo

Tarik Doria Semih Veysel

Muslera

Bruma Amrabat Telles kulube de, Chedjou da satilamazsa tribunde oturur. Harika bir kadro olurdu, gol asist sayisi yuksek bir kanat, yetenekli bir stoper ve Tarık gibi her iki kanatta da oynayabilecek bir bek alinsa baska transfere ihtiyac bile olmazdi.

Burak

Bruma Sneijder Campbell

Selcuk Melo

Telles Doria Chedjou Tarik

Muslera

Su tarz bir kadroyla Cl de de basarili olunabilirdi.

Muhammed Demir

Şener Özbayraklı

Campell alınır

Furkan ve Umut kadroda tutulurda

Onların yerine kadro dışı kalan oyunculara ek olarak (Endogan hariç) Umut + Emre Çolak ı da gönderirsekcidden oynayacak takım zevk verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt