Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkalarina Melo ve Selcuku koysan 3lü savunma ile oynayacaksin. 3-5-2 olur boylece. Bruma ve Olcan cok ofansif bu dizilis icin. Telles mesela uygun olurdu.

Juveye bak, Lichtsteiner ve Asamoah yi oynatiyorlar.

Çok ofansif oluruz biliyorum . Zaten Türkiye'de ofansif bir takım olmak zorundasın . Türkiye'de gol atan şampiyon oluyor . Geçen sene defansif bir takım vardı ve pek de başarılı olamadık . Bu kadro Şampiyonlar Ligi'ne yeter mi yetmez bana göre de . Defansa sert ve geriden oyun kuran bir isim gelirse çok rahatlarız . Mexes veya Doria'nın gelmesini isterim bu yüzden .

Bruma ve Olcan'ın defansif özellikleri kısıtlı ve bana kalırsa vasattan da düşük . Oyunun her iki yönünü (Savunma-Hücum) oynayabilen çok az bek ve kanat var . Onlar da büyük takımlarda oynuyor .

evet şener bursada çok seviliyor tarıkdan daha iyi eskişehir bize vermez zaten versede nasıl vericeği belli kazık atarak. Ayrıca şenerin galatasaraylı oldugunu soylemişti bir aradaş

Arkadaşlar Bir arkadaşımın arkadaşı Lütfi Arıboganın avukatı #EzequielLavezziyi galatasarayımızın bitirdigini söylemiş bildireyim.

Illaki sag bek alacaksak alin Seneri. Serbest kalma maddesi 2 milyon €dan bile düsük. Tarika oKadar para ödemek anlamsiz.

Ha bana göre ikiside yetersiz.

Arkadaşlar Bir Daha Tekrar Etmeyeceğim Link İstemek,Paylaşmak

KESİNLİKLE YASAKTIR ! Aksi Takdirde Cezalar Katlanarak Gelecektir

Ekli dosyalar

• Dominic-Iorfa.webp
    Dominic-Iorfa.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 285
[attachment=12092:PIC0002545.jpg]

hatırlayan var mı?... efsane bir tezarühatı vardı :D

Ekli dosyalar

• PIC0002545.webp
    PIC0002545.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt