Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka

Bu yabanci sinniri varken Agger gerek yok. Yabanci stopere gerek yok.

Campbell gelirse son yillarin en iyi transferlinden biri olur...

CL ve lig için bence şart. Chedjou iyi değil. Koray Günter en fazla rotasyon da zayıf maçlarda denenmeli.

Fernando Muslera

Tarık Çamdal

Semih Kaya

Daniel Agger

Alex Telles

Felipe Melo

Selçuk Inan

Joel Campbell

Wesley Sneijder

Bruma

Burak Yılmaz

CL kadrosu. Lig de Bruma/Campbell'den biri kızağa Olcan 11'e, Telles kızağa. CL'de duruma göre Burak yerine tek forvet Joel, Olcan-Bruma kanat.

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-27_17-28-59.webp
    upload_2014-7-27_17-28-59.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 97
  • upload_2014-7-27_17-30-27.webp
    upload_2014-7-27_17-30-27.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 72
ıkı transfer yeter ve takım sahane olur ılerı hatta campbell beklere tarık olmadı bıde Muhammet demır alınır alternatıf olarak .

Var sanıyordum ama denedim inmedi. Watch dogs'u millet 20 yıl öncesinden indirmeye başlamıştı ama bunda yok sanırım. Gerçi yinede bir araştırmak lazım belki ben becerememişimdir.

[attachment=12098:10557690_10204157485278709_6970121036134159368_o.jpg]

buldum buldum indir bunu :D

Ekli dosyalar

• 10557690_10204157485278709_6970121036134159368_o.webp
    10557690_10204157485278709_6970121036134159368_o.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 387
CL ve lig için bence şart. Chedjou iyi değil. Koray Günter en fazla rotasyon da zayıf maçlarda denenmeli.

Fernando Muslera

Tarık Çamdal

Semih Kaya

Daniel Agger

Alex Telles

Felipe Melo

Selçuk Inan

Joel Campbell

Wesley Sneijder

Bruma

Burak Yılmaz

CL kadrosu. Lig de Bruma/Campbell'den biri kızağa Olcan 11'e, Telles kızağa. CL'de duruma göre Burak yerine tek forvet Joel, Olcan-Bruma kanat.

Lig icin 2 oyuncu kesmen lazim o kadrodan

Lig icin 2 oyuncu kesmen lazim o kadrodan

Tarık Telles yerine sol beke, Veysel veya Hamit'ten hangisi formda ise sağ beke.

Campbell-Bruma rotasyonu.

Burak yokken Campbell tek forvet. CL'de zorlu maçlarda form durumuna göre karar. Copenhag ayarında son torba takımlarına ikisi birden sahada.

CL de başarı için pas futbolu önemli.

Campbell daha teknik olduğundan tek forvet Bruma-Olcan-Sneijder denenebilir arkasında da.

Lig'de Burak şart zaten.

Kısaca Lig

Muslera-Veysel-Semih-Agger-Tarık-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma/Joel-Olcan-Burak

Rapid Macindan ayni ilk 11. Ama bu kez SINAN BOLAT kalede.

BRUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Prandelli yavaş yavaş Fenerbahçe maçı için hazırlıkları yapıyor gibi geldi bana :)

Sinan - Veysel - Chedjou - Semih - Telles - Selcuk - Melo - Olcan - Emre - Bruma - Burak

Sinan - Veysel - Chedjou - Semih - Telles - Selcuk - Melo - Olcan - Emre - Bruma - Burak

şu emreyi görüyorum ya 11 de hevesim yarıya yarıya iniyor beklentilerim azalıyor.Ya tek becerisi kendi ekseninde 360 derece dönmek olan , ceza sahamız yakınlarında yaptığı gereksiz faüllerle gol yememize neden ol.Son 4 yılda bir arpa boyu yol alamayan,girdiği hiçbir ikili mücadeleyi kazanamayan bu adamın bizde ne işi var .Bilen biri açıklasın lütfen?

Muslera

Veysel Semih Koray Tarık

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Bruma

Campbell

Şöyle bir şey yapacaklarsa Telles ve Bruma sol ön için rotasyon halinde olmalı. Eldeki malzemeyle daha iyisi olmaz zaten. Zorluk derecesi nispeten daha düşük olan maçlarda Semih sağ beke çekilerek stoperde genç bir isme şans tanınabilir. Medel hamlesi doğruysa Melo ile rotasyon halinde veya bazı maçlarda Melo ile birlikte oynatılmak suretiyle orta bölgenin biraz daha diriltilmesi düşünülmüş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt