Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim bundan sonra iyi transfer yapmazsa gelecek sezon Fener ve BJK bizi kolayla geçecek.

Şu rezalet'e bak ya..........

şu emreyi görüyorum ya 11 de hevesim yarıya yarıya iniyor beklentilerim azalıyor.Ya tek becerisi kendi ekseninde 360 derece dönmek olan , ceza sahamız yakınlarında yaptığı gereksiz faüllerle gol yememize neden ol.Son 4 yılda bir arpa boyu yol alamayan,girdiği hiçbir ikili mücadeleyi kazanamayan bu adamın bizde ne işi var .Bilen biri açıklasın lütfen?

Dun mac oynamis rakibe(honved) karsi 2-3 calim atar, heyecanli genc fanboylar hemen baslar bu cocuk oynasin harika muthis anadoluda olsa 6 isterlerdi... Bize fayda yok Emreden, bir gun anlasilacak umarim

Bence de Emre Çolak yeteneksiz birisi. Artık gitmeli.

Bu arada maç saat kaçta? Bakalım Sinan nasıl oynayacak o_O

Aggeri mi aliyoruz? Modern, cabuk, teknik ve denge stoperi olan Aggeri mi? Barcelonada bu profilde bir stoper ariyor. Marquinhos ve Aggeri istiyorlar. Luiz varken, PSGnin Marquinhosu birakmasi pek mümkün görünmüyor. Büyük ihtimalle Barcelona Aggeri alacak. 15 milyon eurodan bahsediliyor.

Yönetim bundan sonra iyi transfer yapmazsa gelecek sezon Fener ve BJK bizi kolayla geçecek.

Şu rezalet'e bak ya..........

Sakin ol Sampiyon.

250039158.jpg

Lig icin Tarik Camdal sart.

Muslera

Veysel Chedjou Semih Tarik

Olcan Melo Selcuk Bruma

Sneijder

Burak

şu emreyi görüyorum ya 11 de hevesim yarıya yarıya iniyor beklentilerim azalıyor.Ya tek becerisi kendi ekseninde 360 derece dönmek olan , ceza sahamız yakınlarında yaptığı gereksiz faüllerle gol yememize neden ol.Son 4 yılda bir arpa boyu yol alamayan,girdiği hiçbir ikili mücadeleyi kazanamayan bu adamın bizde ne işi var .Bilen biri açıklasın lütfen?

abi emrenin anadolu kulubunde oldugunu farzet 5m fiyat cekerlerdi boyle adamları tutmak lazım hem galatasaraylı hem yedekte sesi cıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt