Veysel çok iyi işler yapıyor inş daha da iyi olacak fakat bilenler bilir ben Tarık'ı çok istiyorum fakat herkes gibi sağ bek için değil solbek için çok gerekli ayrıca joker olması onu daha da önemli kılıyor.
Bir kaç gündür kadrolarda solbeke yazılıdığını görüyorum ben ilk yazdığımda taşlamışlardı burda
-------------------------
muslera------------------------
veysel----------semih------
xxxxx------------tarık
-------------------
melo--------selçuk------------------
olcan-----------------
sneijder-----------------burak
-------------------------
xxxxx---------------------------
Kafamda ki kadro bu ve bu takımın iyi olcağını düşünüyorum.İlk olararak Chedjou yerine sağlam sol ayaklı veya kariyeri boyunca sol stoper oynamış bir adam lazım.(Agger,Skrtel, vb) Mümkünse EPL'den olsun.L.Neil bile alt takımlardan gelmesine rağmen ilk maçlarında farkını hissettirmişti.
Daha sonra pivot bir strafor lazım.Osvaldo bu tanıma uymasada idare eder. İnş daha iyi bir pivot alırız.Şimdi Burak kanat gözüküyor ama maç içinde Sneijder sol kanada kayacağı için Burak'ta yardımcı forvet olacak.
Eğer pivot gelmeyecekse kanat forvetlerde olur.Mesela Camphell,Vargas gibi.Burak forvete geçer.
+3 içinde Bruma ve Telles olur.Klübeden gelen katkı her zaman çok önemli.Daha önce yedekten giren hiçbir oyuncu bizi heycanlandırmıyordu.Bu detay önemli.Gönül isterdiki Burma telles hep oynasın ama işte yabancı sınırı.
3 nokta atışı ile çok üst düzey takım olabiliriz.Tarık,stoper,Pivot veya golcü kanat forvet.