Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Honved maçını izledim ve takımın temposunu yeterli bulmadım. Umarım topun arkasına gecerek toplu ve hızlı hücuma çıkabilen bir takım olmayı basaririz bu sene. Hızlı oynayamadiktan sonra avrupa için hiç umudum yok.

Sponsor Emirates olacak galiba . Bugün Ankara'daki GS Store'ye gittim . Forma alacaktım . Tezgahtara formanın önüne sponsor gelecek mi dedim . O da forma önüne sponsor gelecek . Yönetimimizin verdiği bilgiye göre bir havayolu şirketi olacak dedi . Peki ne zaman açıklanır diye sordum . Çok büyük aksilik olmazsa 20 Ağustos'da bir basın toplantısıyla duyuracağız dedi .

BtpHyTSCQAApfEX.jpg

NIASSE Lokomotif Moskova'da.

Sponsor Emirates olacak galiba . Bugün Ankara'daki GS Store'ye gittim . Forma alacaktım . Tezgahtara formanın önüne sponsor gelecek mi dedim . O da forma önüne sponsor gelecek . Yönetimimizin verdiği bilgiye göre bir havayolu şirketi olacak dedi . Peki ne zaman açıklanır diye sordum . Çok büyük aksilik olmazsa 20 Ağustos'da bir basın toplantısıyla duyuracağız dedi .

Sallama :drunk:

Madem öyle niye 20 Ağustos'a kadar bekliyoz ? Manyak mıyız biz :D

fb transferi cenk şahin ile kapatmak istiyor. kaparsak iyi bir gider olur, zaten kaliteli bir genc ve alternatif acısından kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.

Dany,Eboue,Ontivero'yu elden çıkarınca bir yabancı hakkımız kalıyor.Onu da forvete kullanmalıyız bence.Bekler de alternatifsiz.Tarık-Şener-İshak transferleri önemli.

xUx6GCx.png

Campell-Şener veya Tarık bu iki hamle gelsin başka transfere gerek yok campell kiralık olduğundan maliyeti ucuz ve tam ihtiyacımız olan bölgeler birde gereksizler gönderilirse olağanüstü olur.

Hic yazmak aklima gelmedi. Hepinizin bayramini kutlar, kücüklerin gözlerinden ve büyüklerin ellerinden öperim. Aman dikkatli olun bu günlerde yollarda renktaslarim.

Ayağa top oynamayı dusunuyosak pivot santrafordan ziyade campbell daha faydalı olucaktir kanat ortalarini degerlendiremeyiz şüphesi bence yersiz manchester citynin yaptigi gibi yerden ortaları kullanırsak cosariz müthiş seri bir ileri hattimiz olur ve maçları erken kopaririz bu benim fikrim tabi

oğlum şu son açıklamamızı Galatasaray çark etti diye veren medyaya inat

borsa puanlarıyla marka hesabı yapan medyaya inat

kıskançlıktan kuduran medyaya inat

alın bu sene 4.yıldızı....

biri gelmeli biri.drogbayla çok kısa sürdü.o gelecek biri önemli goller atacak,bizi taşıycak biri olmalı.

campbell ve doria gelsin sağ bekte şener yada tarık'tan herhangi birine her türlü kabulüm (ikisini de normalde istemiyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt